Chevrolet Camaro áll a hangárban

Chevrolet Camaro

Aerodinamikai teljesítmény klasszikus stílusban

Chevrolet Camaro

Engedje szabadjára az erőt

Tapasztalja meg 6,2 L-es V8-as motor izgalmát

A 455 LE-vel büszkélkedő, kifinomult csúcstechnológiák arzenáljával felvértezett Camaro SS az agilitás és az irányíthatóság mindent felülmúló élményét nyújtja a vezetők számára. Tapasztalja meg a 6,2 L-es V8-as, 10-fokozatú automata sebességváltóval rendelkező motort, és őrizze meg a maximális uralmat a kanyarokban is a nagy teljesítményű felfüggesztésnek és az első és hátsó Brembo fékeknek köszönhetően.

Legfontosabb jellemzők

Agresszíven elegáns

 • Férfi fogja a Chevrolet Camaro koránykerekét és váltóját

  Technológia az Ön szolgálatában

  A Camaro SS teli van prémium részletekkel, hogy teljesen magával ragadó élményt nyújtson. Állítsa be saját stílusát a teljes spektrumú világítás segítségével, és vezessen a saját ritmusára az akár 9 db hangszórónak köszönhetően, amelyeket a Bose prémium hangrendszere működtet. De ez még csak a kezdet, mert a vezeték nélküli töltés, a head-up kijelző és a 8”-es HD Chevrolet Infotainment rendszer is az ajánlat részét képezi.

 • Chevrolet Camaro halad a versenypályán

  Turbózza fel a sebességet

  455 LE nem elég? Mit szólna 650 LE-höz? A Camaro ZL1 a világ legfejlettebb sportkupéja, amely páratlan szintű technológiával, kifinomultsággal és pályakapacitással rendelkezik. A klasszikus, agresszívabb stílusú 6,2 L-es V8-as Supercharged után mindenki megfordul, de vajon elég gyorsak ahhoz, hogy lássák is, ahogy elhalad?

 • Chevrolet Camaro áll a hangárban

  A határ a csillagos ég

  Az izgalom a tetőfokára hág, mikor a tető lekerül! A Camaro SS kabrióval az izgató teljesítmény teljesen új szintjét tapasztalhatja meg, és még jobban élvezheti a nyári utakat.

 • Chevrolet Camaro áll a hangárban

  Útra kész magabiztosság

  Bármilyenek is a körülmények, Ön biztonságban érezheti magát a Camaro volánja mögött, mert ezt az autót mindennapi használatra tervezték. A tolatókamera, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő, a sávelhagyásjelző és az oldalsó holttérfigyelő mellett Ön koncentrálhat az előrehaladásra, mert a háttértámogatást mi biztosítjuk.

Galéria

Mágnesként vonzza a tekintetet

Felszereltségek

Válassza az Önnek megfelelőt

 • Chevrolet Camaro 2SS felszereltségben

  2SS

  A Camaro teljesítményének színe-java

 • Chevrolet Camaro ZL1 felszereltségben

  ZL1

  Az eddigi legerősebb Camaro modell

Érdekli a Chevrolet Camaro?

Ha szeretne többet megtudni a Chevrolet Camaro modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével