Chevrolet Tahoe áll a családi ház előtt

Chevrolet Tahoe

A legsokoldalúbb és legfejlettebb 7 személyes SUV

Chevrolet Tahoe

Legfontosabb jellemzők

Elérkezett az Ön ideje

 • Chevrolet Tahoe áll az úton

  Kiemelkedő stílus

  Imponáló megjelenés és kiemelkedő stílusérzék: két ok, amiért a Tahoe bármilyen úton kivívja az elismerést. De ez még nem minden. A hat különböző felszereltségnek köszönhetően biztosan lesz egy Tahoe, amely tökéletesen illeszkedik az életébe.

 • Chevrolet Tahoe első utastere

  Kényelem minden helyzetben

  Fényűző utastér és a legmodernebb technológia vesz körül mindenkit odabent. A második és harmadik sor bőséges lábtere lehetővé teszi a hátsó ülésen utazók számára, hogy kinyújtózzanak és ellazuljanak. Ráadásul hátul rengeteg konfigurálható rakodóterület áll rendelkezésre a hosszú utazásokhoz.

 • Chevrolet Tahoe halad az úton

  A teljesítményhez szükséges erő

  A 3,0 L-es Duramax turbódízelmotor lehetővé teszi a legtakarékosabb teljes méretű SUV megalkotását, valamint az erő és az élvonalbeli képességek egyedülálló keverékét kínálja. A szintén elérhető, dinamikus üzemanyag-gazdálkodású 6,2 L-es V8-as motor pedig további teljesítményt kínál.

 • Chevrolet Tahoe halad az éjszakai városi úton

  Kiválóságra törekedve

  A Tahoe-k közül a legtöbb lóerővel rendelkező, egyedi elfogóautó (Police Pursuit Vehicle, PPV) karosszériával és felfüggesztéssel felszerelt Tahoe RST Performance Edition figyelemfelkeltő stílust és ehhez illő teljesítményt nyújt.

 • Chevrolet Tahoe középső kijelzője

  Vezessen okosabban

  A Tahoe intelligens kialakítású, hogy utazás közben is kapcsolatban maradhasson. Ennek része a 10,2 hüvelykes képátlójú központi érintőképernyő, amely beépített Google- és wifi kapcsolattal rendelkezik, és magasabb szintre emeli a technológiát.

 • Chevrolet Tahoe középső műszerfala

  Kézhasználat nélküli vezetés

  A vezetés jövője megérkezett. Élvezze a kézhasználat nélküli vezetés szabadságát a Super Cruise vezetőtámogató technológiának köszönhetően, amely több kilométernyi kompatibilis úton használható, mint bármely más kézhasználat nélküli vezetési technológia. Elérhető a Premier és High Country felszereltség esetén.

Galéria

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni

Érdekli a Chevrolet Tahoe?

Ha szeretne többet megtudni a Chevrolet Tahoe modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Elegáns nő ölbe tett kézzel mosolyog