Ford Mustang halad a tengerparton a naplementében

Ford Mustang

Egy autó, ami kimondja, amit gondol

Szárnyalhat vele

Egy ikonikus márka, két karakteres modell

 • Ford Mustang motorja

  Egy fenevad erejével

  A Mustang GT modellt a Mustang híres 5,0 literes V8 motorjának továbbfejlesztett változata hajtja, ami a nagyobb teljesítmény érdekében kettős befecskendezési technológiát kapott. Ezzel szemben a Mustang Mach 1-ben egy félelmetes erejű, speciálisan módosított és kalibrált 5,0 literes V8-as motor található, ami 7250-es fordulatszámon 460 lóerő teljesítményre, 4900-as fordulatszámon pedig 529 Nm nyomatékra képes. A motorokhoz mindkét típusnál választható egy finoman, de határozottan kapcsoló 6 sebességes manuális váltó, vagy egy kifinomult, 10 sebességes automata váltó.

 • Ford Mustang kipufogója

  Üvölt, ha kell

  A 4,4 másodperces gyorsulásával a Ford Mustang Mach 1 félelmetes teljesítményt ígér. Az új hűtőrendszer, a precíziós kormánymű és a továbbfejlesztett alváz tervezése során a vezetési élmény további fokozása lebegett a mérnökök szeme előtt. Még a jármű egyedi kialakítású kipufogórendszerét is a Ford Mustang Mach 1 karakteréhez hangolták. A Ford Mustang GT-hez hasonlóan a Mach 1 is aktív szelepes kipufogórendszert kapott, így Race Track üzemmódban hangosabban, míg Quiet üzemmódban halkabban szólhat a motor.

 • Ford Mustang halad egy reptéren

  Élmény minden utazás

  A Ford Mustang számos különleges műszaki megoldással fokozza a vezetési élményt. A 12"-os digitális műszerfal például fontos információkat jelenít meg a választott vezetési üzemmódnak megfelelően, a Track Apps segítségével pedig valós időben ellenőrizheted a jármű teljesítményadatait. Az opcionális MagneRide lengéscsillapító automatikusan az adott útviszonyokhoz igazítja a felfüggesztés beállításait, ami szinte kisimítja Ön előtt az utat, bárhol is jár.

 • Ford Mustang első utastere

  Kapcsolatban a világgal

  A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz, az Applink funkció pedig különböző okostelefonos alkalmazások használatát is lehetővé teszi.

Ford Mustang Mach 1

Az eddigi legdinamikusabb Ford Mustang

A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is, az európai utakon valaha látott legerősebb és legdinamikusabb Ford Mustang. Mindkét típus lélegzetelállító élményeket ígér. Vonalaik szemet gyönyörködtetően aerodinamikusak, markáns formaviláguk összetéveszthetetlen, belül pedig a Ford legmodernebb technológiai újításai és kényelmi funkciói várják a vezetőt és a szerencsés utasokat.

Ezek a telivér sportautók nem akármilyen teljesítményt kínálnak: az 5,0 literes V8 Mach 1 motor lenyűgöző, 460 LE teljesítményre és 529 Nm nyomatékra képes, mellyel az automata változat 4,4 másodperc alatt, a manuális pedig 4,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre. A kérdés tehát a következő: mennyire fontos a teljesítmény?

Ford Mustang Mach 1 halad a kifutópályán

Manuális vagy automata

Az Ön kezében a döntés

 • Manuális váltó a Ford Mustangban

  6 sebességes manuális váltó

  A Ford Mustang GT és a Mach 1 egyaránt rendelhető 6 sebességes manuális váltóval. A rövid, első sebességfokozat kiemelkedő gyorsulást biztosít álló helyzetből, míg a 6. fokozat az üzemanyag-takarékosság érdekében segít nagy sebességnél is alacsonyan tartani a fordulatszámot. A sebességváltókat a könnyed és pontos váltás, a fokozatok közti kis távolságok és pozitív váltási pontok teszik ideálissá a teljesítményközpontú autóvezetéshez. A Mach 1-ben ez kiegészül egy automatikus fordulatszám-illesztési funkcióval is.

 • Automata váltó a Ford Mustangban

  10 sebességes automata váltó

  A továbbfejlesztett 10 sebességes automata váltó rendkívüli gyorsulást és kiemelkedő üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé. A valós idejű, adaptív váltásütemezéssel az erőátviteli rendszer folyamatosan alkalmazkodik a változó körülményekhez. Az optimális forgatónyomaték-kapacitás érdekében a Mach 1-ben ezt a rendszert fejlesztették tovább, és kalibrálták a még sportosabb sebességváltásokhoz. A kormányra szerelt váltófülekkel erőfeszítés nélkül uralhatja a Mustang bámulatos teljesítményét.

 • Ford Mustang Oxford White színben
 • Ford Mustang Race Red színben
 • Ford Mustang Shadow Black színben
 • Ford Mustang Dark Matter Gray színben
 • Ford Mustang Carbonized Gray színben
 • Ford Mustang Grabber Blue színben
 • Ford Mustang Atlas Blue színben

Válassza az Önhöz illő színt

Rosszul dönteni lehetetlen

A Mustang vonalai aerodinamikusak, markáns formaviláguk összetéveszthetetlen, belül pedig a Ford legmodernebb technológiái és kényelmi funkciói várják.

California Special

vezessen ragyogó hangulatban

 • Ford Mustang kabrió halad az úton

  A nyugati part hangulata

  Az amerikai nyugati part napsütötte útjait idéző Mustang California Special visszatért. A különleges kiadású V8-as kabrió maga a megtestesült stílus és teljesítmény. Szemet gyönyörködtető karosszériaszínek széles választékában elérhető, új California Special márkajelzéssel ellátott jellegzetes méhsejtes hűtőráccsal, egyedi 19"-os könnyűfém keréktárcsával és jellegzetes versenyautó-csíkokkal.

 • Ford Mustang kabrió első utastere

  Menő belső dizájn

  A Mustang California Special exkluzív belső tere a nyugati part hangulatát tükrözi. Az ajtókat prémium minőségű, piros kontrasztvarrásos Miko Suede kárpit borítja, az ülések nemcsak formásak, de kényelmesek is. A belső teret egyedi California Special márkajelzés és más márkajelzéses dizájnelemek díszítik a műszerfaltól a szőnyegekig.

Digitális műszerfal

Minden lényeges információ egy helyen

A 12"-os, testreszabható LCD műszerfal minden utazást élménnyé tesz, mindig a választott vezetési üzemmódhoz igazítva jeleníti meg az adatokat. A műszerfal elrendezése az éppen megadott vezetési üzemmódtól függően változik, és beprogramozható arra is, hogy a műszercsoportokat a hét választható szín egyikére színezze.

Egyetlen mozdulattal válthat a Mustang különböző teljesítménybeállításai között, legyen az Normal, Sport, Track vagy Snow/Wet (Normál, Sport, Versenypálya, Havas/Vizes). A választott üzemmódtól függően változik a kormány keménysége, a szelepnyitási idő, a váltóvezérlés (csak automatánál), valamint az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításai, hogy a körülményeknek és a vezetői igényeknek a legjobban megfeleljen. A MyMode rendszerben ezután elmenthetők a kívánt beállítások, például az Aktív kipufogó intenzitása. A versenypályán nyújtott sportos teljesítmény érdekében pedig az új Drag Strip üzemmód maximalizálja a gyorsulást.

Választható színek a Ford Mustang digitális műszerfalán

Versenykész teljesítmény

Minden utazás felejthetetlen

 • Ford Mustang kipufogórendszere

  Jellegzetes hangzás

  A Ford Mustang Mach 1 egyedülálló aktív kipufogó-hangolása mély, öblös hanggal teszi teljessé az autó megjelenését. A 4 db 4,5”-os kipufogóvég a jellegzetes hangzás érdekében perforált. Mind a Mach 1, mind a GT modell esetén a jármű hangja az aktív szelepes kipufogó-hangolással szabályozható. A lehetőségek között Normal, Sport és Race Track beállítások, valamint Quiet üzemmód is található.

 • Ford Mustang eleje

  Komoly fékerő

  Egy olyan nagy teljesítményű autónak, mint a Ford Mustang, hasonlóan nagy teljesítményű és rendkívül megbízható fékrendszerre van szüksége. Mind a GT, mind a Mach 1 nagy teljesítményű, 6 dugattyús Brembo elülső féknyergeket kapott, amelyek 15"-os, léghűtéses féktárcsákon ülnek. Tökéletes megoldás a hatékony és biztonságos fékezéshez még a versenypályán is.

 • Ford Mustang pörgeti a hátsó kerekeit

  Új hűtőrendszer

  A Ford Mustang Mach 1 új, rendkívül kifinomult hűtőrendszert kapott, melynek része a két oldalsó hőcserélő. Ezek egyike a motorolajat, míg a másik a sebességváltóolajat hűti, ezek 75%-kal növelik a jármű hűtési kapacitását. A rendszerben további hőcserélők és szivattyúk gondoskodnak a hátsó tengely hűtéséről, valamint gondosan tervezett légcsatornák felelnek a fékek hűtéséért.

 • Pilóta vezeti a Ford Mustangot

  Mérd a teljesítményt

  A Track Apps több különféle teljesítményre vonatkozó információt jelenít meg a műszerfalba épített LCD kijelzőn, hogy a legtöbbet hozhassa ki a Mustangjából. A Track Apps használatával megjeleníthető például a gyorsulási idő, a fékteljesítmény és a köridők. Az adatok segítségével verseny közben maximálisan kihasználhatók a Mustang képességei, és fokozható a vezetési élmény.

 • Ford Mustang áll a betonozott úton

  Áramvonalas kialakítás

  A sportos megjelenésű és alacsony tetővonalú Mustang GT is minden ízében erőt sugárzó autó. A Mustang  Mach 1 vonalait a különböző aerodinamikai fejlesztésekkel még inkább a versenypályák követelményeire szabták. A módosítások közé tartozik az első lökhárítótoldat, az új, szélesebb padlólemez és a hátsó diffúzor, melyek együtt lényegesen nagyobb leszorítóerőt biztosítanak.

 • Ford Mustang halad a versenypályán

  Precíz irányítás

  Mindkét Mustang modellben elektromos szervokormány (EPAS) található, amely automatikusan igazodik a haladási sebességhez és a vezetési körülményekhez. Az elektromos szervokormány speciálisan a Mach 1 modellhez lett újrakalibrálva, csakúgy, mint a MagneRide felfüggesztési rendszer. Minderre a nagyobb kormányzási érzékenység és menetkényelem érdekében volt szükség.

Egyedi konfigurációk

Kérjen ajánlatot egyedi Ford Mustang konfigurációra

Konfigurációk

 • GT Fastback külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Dark Matter Gray
  • Carbonized Gray
  • Grabber Blue
  • Atlas Blue

  GT Fastback

  5.0l V8 450 LE 6 sebességes manuális

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 450 LE
  • Üzemanyag Benzin
 • GT Fastback külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Dark Matter Gray
  • Carbonized Gray
  • Grabber Blue
  • Atlas Blue

  GT Fastback

  5.0l V8 450 LE 10 sebességes automata

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 450 LE
  • Üzemanyag Benzin
 • GT Convertible külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Carbonized Gray
  • Dark Matter Gray
  • Atlas Blue
  • Grabber Blue

  GT Convertible

  5.0l V8 450 LE 6 sebességes manuális

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 450 LE
  • Üzemanyag Benzin
 • GT Convertible külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Carbonized Gray
  • Dark Matter Gray
  • Atlas Blue
  • Grabber Blue

  GT Convertible

  5.0l V8 450 LE 10 sebességes automata

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 450 LE
  • Üzemanyag Benzin

Konfigurációk

 • MACH 1 Fastback külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Dark Matter Gray
  • Grabber Blue
  • Fighter Jet Grey

  MACH 1 Fastback

  5.0l V8 460 LE 6 sebességes manuális

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 460 LE
  • Üzemanyag Benzin
 • MACH 1 Fastback külső megjelenése
  • Oxford White
  • Race Red
  • Shadow Black
  • Dark Matter Gray
  • Grabber Blue
  • Fighter Jet Grey

  MACH 1 Fastback

  5.0l V8 460 LE 10 sebességes automata

  • Listaár Kérjen ajánlatot
  • Teljesítmény 460 LE
  • Üzemanyag Benzin

Érdekli a Ford Mustang?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében