Ford Puma halad az úton

Ford Puma ST

SUV képességek és Ford ST teljesítmény

Teljesítményorientált SUV

Az ST sorozatra jellemző vezetési élmény

 • Ford Puma halad a várostól távoli úton

  Puma ST Powershift

  Az első hibrid Ford ST 1,0 literes EcoBoost mild hibrid hajtással és 7 sebességes automata váltóval.  Teljesítménye 170 LE, a maximális nyomaték pedig 248 Nm. 7,4 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h sebességre. A végeredmény? Egy performance SUV, mely nemcsak képességekben, de kényelemben is verhetetlen. 

 • Ford Puma ST motorja működés közben

  Lélegzetelállító teljesítmény

  A vezetés örömére tervezték. A Ford Puma ST a lélegzetelállító teljesítmény és a kivételes hatékonyság optimális ötvözetét kínálja. Az erős, 1,5 literes turbófeltöltős Ford EcoBoost motor 320 Nm nyomaték mellett 200 LE-t biztosít, és mindössze 6,7 másodperc gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre. 

 • Üzemmód választó a Ford Puma ST műszerfalán

  Finomra hangolt vezetési élmény

  A Ford Puma ST négyféle választható vezetési üzemmódot kínál: Normal, Eco, Sport és Track. Az egyes üzemmódok finomhangolják az autó teljesítményét a motorbeállítások, a gyorsítás, a kormányreakciók, a vonóerő és a stabilitás paramétereinek módosításával. A testreszabással kapcsolatos legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon is áttekinthetők.

 • Nő edzőfelszerelést pakol a Ford Puima ST csomagterébe

  Intelligens helykihasználás

  A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, és szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, de vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

Teljesítményre született

A Ford Puma ST olyan vezetési élményt kínál, ami minden tekintetben méltó az ST márkanévhez. A választható vezetési üzemmódokkal - Normal, Eco, Sport és Track – a sokoldalú Puma ST-t pillanatok alatt változtathatja át robusztus SUV-ból dinamikus sportautóvá. A precízen beállított alvázat egy mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel (mLSD) kombináltuk, ami folyamatosan optimalizálja a vonóerőt és stabilitási beállításokat. A kifinomult rendszer remek irányíthatóságot és dinamikus menettulajdonságokat biztosít a járműnek minden terepen. A vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a 12,3"-os digitális műszerfalon jelennek meg.

A vezetési élmény fokozása érdekében a Ford Puma ST modellben is számos intelligens vezetéstámogató rendszer működik. Természetesen az ST modellben is megtalálhatók a Ford Puma SUV jellegzetes újításai, többek között az egyedülálló, vízhatlan MegaBox, amely további 80 literes hátsó tárolóhelyet biztosít a vizes, sáros csomagoknak. 

Galéria

Fotók

 • Nő elsétál egy Ford Puma ST modell mellett
 • Ford Puma ST első utastere
 • Ford Puma ST áll egy járdán
 • Ford Puma ST első utastere
 • Ford Puma ST halad a városban
 • Ford Puma ST halad a városban
 • Ford Puma ST áll egy járdán

Magabiztos teljesítmény

Járt és járatlan utakon egyaránt

 • Ford Puma ST halad a városban

  Kompromisszumok nélkül

  Az ST dinamikus vezetési élményt nem csökkenti a SUV kialakítás. Az olyan fejlesztések, mint a kiegészítő torziós rúd és a merevebb hátsó felfüggesztés a stabilitás biztosítása érdekében ellensúlyozzák a SUV modell magasabb súlypontját, az egyenként beállított rugók pedig növelik a jármű oldalirányú merevségét.

 • Launch Control a Ford Puma ST műszerfalán

  Jobban gyorsul

  A pályahasználatra kifejlesztett és a Ford Performance Pack részeként elérhető Launch Control minden helyzetben azonnali és maximális gyorsulást tesz lehetővé. A tapadáshoz optimális maximális fordulatszám beállítása után gázadáskor még véletlenül sem fogja túlpörgetni a motort.

 • Ford Puma ST első ülései

  Helyzed magad kényelembe

  A Ford Puma ST feltűnő, versenyautók ihlette RECARO első sportüléseit kontrasztos Metal Grey varrás és dombornyomott Ford ST embléma díszíti. A Miko Dynamica anyagból készült peremek stabil oldaltámaszt nyújtanak, ergonomikus kialakításuknak köszönhetően pedig tökéletesen illeszkednek a testformához vezetés közben.

 • Ford Puma ST fékrendszere

  Komoly fékerő

  A Ford Puma ST a jármű hatalmas teljesítményéhez optimalizált fékrendszerrel rendelkezik: a biztosabb fékezés érdekében az egyéb Puma változatokhoz képest is nagyobb első és hátsó féktárcsákat kapott. 

 • Hatsebességes manuális váltó a Ford Puma ST modellben

  Hatsebességes manuális váltó

  A hatsebességes manuális váltót úgy tervezték, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan, könnyedén és precízen válthatsz közöttük.

 • Ford Puma ST szenzorai érzékelik a környezetet

  Vezetéstámogató rendszerek

  Az Adaptív sebességtartó automatika képes folyamatosan az elöl haladók tempójához igazítani a jármű utazási sebességét, szükség esetén az előírásoknak megfelelő sebességre le is lassítja az autót.

 • Ford Puma ST Mean Green színben
 • Ford Puma ST Frozen White színben
 • Ford Puma ST Desert Island Blue színben
 • Ford Puma ST Fantastic Red színben
 • Ford Puma ST Grey Matter színben
 • Ford Puma ST Magnetic színben
 • Ford Puma ST Ageta Black színben

Színt választani könnyű

Rosszul dönteni lehetetlen

Agresszív stílusa megkülönböztetik a Puma ST modellt, míg a csomagtér alatti 80 literes Ford MegaBox tárolórekesze hozzájárul a mindennapok praktikumához.

Praktikus a hétköznapokban

Kényelem a Ford Performance izgalmával

 • Férfi kinyitja a lába segítségével a Ford Puma ST csomagterét

  Nincs több kulcskeresés

  A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Puma ST csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha mindkét keze foglalt. A KeyFree kulcsot elő sem kell vennie: csak húzza el a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik.

 • Ford Puma ST áll a járdán

  Engedje be a napfényt

  A Ford Puma ST-hez választható, elektromosan nyitható panorámatető teljesen felváltja az eredeti fémpanelt. Az üvegen át beáradó természetes fénynek köszönhetően a belső tér még világosabbnak és tágasabbnak hat. A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen elhúzható, a napellenző pedig árnyékot ad.

 • ST felirat a Ford Puma ST középső konzolján

  SYNC 3 kézhasználat nélkül

  Az új Ford SYNC 3 zökkenőmentesen működik együtt az okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől a zenén át a műholdas navigációig - akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal. Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat, az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazással pedig könnyedén navigálhat az okostelefonja funkciói között.

 • BO hangszórók

  Zene, ahogy annak szólnia kell

  Egy zeneszámnak zenei ízléstől függetlenül úgy kell szólnia, ahogy azt az előadó elképzelte. A Ford Puma ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 575 W-os, 10 hangszórós hangrendszer a hátsó válaszfalba épített mélysugárzót is tartalmaz, ezzel a Puma ST raktere nem csökken. A B&O hangmérnökei ezt a modern rendszert kifejezetten a Ford Puma ST számára tervezték, fejlesztették és hangolták.

Érdekli a Ford Puma ST?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma ST modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével