Férfi rakodik a Ford Transit Courier rakterében

Ford Transit Courier

Kisteherautós fogyasztás, nagyteherautós raktér

Ford Transit Courier

Ford Transit Courier készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Van hely a fejlődésre

Praktikus, mint nagyobb társai

Az agilis, kompakt Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. A 2,3 m3-es raktérnek köszönhetően több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe. Fejlett technológiákkal került felszerelésre, így Ön mindig elérhető maradhat. Persze ez még nem minden: az autó segít a sebesség megválasztásában és megtartásában, sőt a gyalogosokra is vigyáz Ön körül.

Sebességtartó automatika

Tartja a sebességet

A Sebességtartó automatikával beállítható a kívánt haladási sebesség, amelyet a rendszer fékezésig, illetve gyorsításig fenntart. A kormányon található kapcsolóval vezetés közben is tudja állítani sebességét. Mindemellett a Beállítható sebességhatároló segít egy előre meghatározott sebességhatáron belül tartani a járművet. Az üzemanyag-megtakarításon túl a rendszerrel minimálisra csökkenthető a gyorshajtás kockázata is.

Legfontosabb jellemzők

Bárhol megállja a helyét

 • Hosszú csövek a Ford Transit Courier rakterében

  Behajtható rácsos válaszfal

  A Transit Courier többféle válaszfallal érhető el, amelyek elválasztják az utasteret a raktértől. A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés együttesen lehetővé teszi, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat szállítson.

 • Ford Transit Courier első utastere

  Fej feletti tárolópolc

  Átgondolt kialakításának köszönhetően a Transit Courier belső tere meglepően sok tárolóhelyet biztosít. A fej feletti tárolópolcon elfér egy A4-es mappa és minden szükséges dolog karnyújtásnyira helyezhető el.

 • EcoBoost benzinmotor keresztmetszete

  EcoBoost benzinmotor

  A forradalmian új 1,0 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotor egy hagyományos 1,6 literes motor teljesítményét nyújtja, de üzemanyag-felhasználása gazdaságosabb, CO2-kibocsátása pedig alacsonyabb. Így mindenki jól jár.

 • Ford Transit Courier kanyarodik a városban

  Fordulókör

  Nagyobb társaival ellentétben a Transit Courier fordulóköre mindössze 10,5 méter, így még a szűkebb utcákban is könnyű megfordulni vagy leparkolni vele.

 • Ford Transit Courier Blazer Blue színben
 • Ford Transit Courier Frozen White színben
 • Ford Transit Courier Magnetic színben
 • Ford Transit Courier Race Red színben
 • Ford Transit Courier Diffused Silver színben
 • Ford Transit Courier Chrome Blue színben
 • Ford Transit Courier Moondust Silver színben
 • Ford Transit Courier Agate Black színben

Válassza az Önhöz illő színt

Lehetetlen rosszul dönteni

A Transit Courier professzionális megjelenéssel rendelkezik, mely tökéletesen illeszkedik az Ön vállalkozásának imidzséhez.

Galéria

Praktikus, mégis stílusos

Érdekli a Ford Transit Courier?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintenéd vagy kipróbálnád, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével