Ford Puma áll egy parkolóban a hegyekben

Ford Puma limitált széria

Titanium Ecoboost már 7.499.000 Ft-tól

Ford Puma megismerése

A legtöbbett hozza ki a mai életből

 • Ford Puma kanyarodik a városban

  Öröm vezetni

  Az élvezetes/örömteli vezetés technológiája. Ford Puma olyan innovatív technológiai megoldásokkal teszi még élvezetesebbé a vezetést, mint a Ford Co-Pilot 360, a választható vezetési üzemmódok, az Adaptív sebességtartó automatika, az Ütközésmegelőző rendszer vagy a Vészhelyzeti kormány asszisztens.

 • Ford Puma első utastere

  Stílusos és innovatív

  A Ford Puma kifinomult utasterében átgondolt dizájn és stílusos bőrkárpitok kényeztetik az érzékeket. Emellett intelligens funkciók és innovatív megoldások sora gondoskodik a tökéletes irányításról. Csatlakoztassa a Pumát a FordPass mobilalkalmazáshoz, és fedezze fel, mire képes az autója.

 • Ford Puma szenzorai érzékelik az úton átmenő gyalogosokat

  Védelemre tervezték

  A Ford Pumában intelligens vezetéstámogató technológiák sora gondoskodik az Ön és a többi közlekedő biztonságáról, az Ütközésmegelőző rendszertől kezdve a kerekek tapadásását és a jármű stabilitását figyelő szenzorokig.

 • Ford Puma bőröndökkel megrakott csomagtere

  Okosan bánik a térrel

  A Ford Puma esetében a gyönyörűen megformált külső átgondolt funkcionalitással párosul, amit remekül példáz a kategóriájában legnagyobb méretű, kompromisszumok nélküli csomagtér és az innovatív, 80 literes extra tárhelyet biztosító MegaBox.

Érdekli a Ford Puma ajánlatunk?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma ajánlatukról, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében