Ford Ranger halad a sziklás úton

Ford Ranger készletről, ajándékkal

Azonnal vihető modellek, már nettó 10.500.000 Ft-tól

Készleten lévő Ford Ranger modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Ajándék off-road tréninggel

Az autó, ami minden úton magabiztossá teszi

Válasszon az azonnal elérhető Ford Ranger modelljeink közül, és megajándékozzuk egy "adventure" off-road tréninggel a Hungaroringen. Az ajánlat csak a Petrányi Autónál érhető el.

Legfontosabb jellemzők

Fedezze fel a Ranger minden oldalát

 • Vezetési üzemmód váltó a Ford Ranger modellben

  Terepvezérlési rendszer

  A Ford Ranger a könnyen használható, menet közben váltható 4x4-es vagy 4WD-rendszernek köszönhetően még változatosabb terepviszonyokkal tud még jobban megbirkózni. Az akár 7 választható vezetési üzemmóddal a jármű gyorsan alkalmazkodik a változó út- és terepviszonyokhoz.

 • 360 fokos kameranézet a Ford Ranger érintőkijelzőjén

  360°-os kamerakép

  Az opcionális 360°-os kamera a jármű különböző stratégiai pontjain elhelyezett videokamerák képeiből egy fejlett szoftver segítségével  felülnézeti képet alkot a pick-up környezetéről. A rendszer megjeleníti a közeli akadályokat, és segít navigálni az adott környezetben.

 • E-váltó a Ford Ranger modellben

  E-váltó

  A Rangerek egyedülálló E-váltójával magabiztosan kezelheti a pick-up mind a 10 sebességfokozatát. A különleges kialakítású váltókar az elektronikus rögzítőfékkel együtt még modernebb és letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Rangerek belső terének.

 • Zónavilágítás illusztráció a Ford Ranger modellről

  Zónavilágítás

  Munka vagy szabadidő - a Ford Ranger praktikus Zónavilágítási funkciója mindig jól jön. A 4 külön zónára – első, hátsó és két oldalsó zónára – osztott Zónavilágítással a jármű teljes környezetét megvilágíthatja.

Galéria

Készen áll minden kihívásra