Nő nézi a telefonján az MG4 töltöttségi állapotát

Hibrid és elektromos autók

Tudjon meg többet a hibrid és elektromos járművekről

Hibrid és elektromos hajtások

Melyik technológia felel meg Önnek leginkább?

 • Mild hibrid gépjármű ábra

  Mild hibrid járművek

  A mild hibrid járművekkel költséghatékony módon léphet be az elektromobilitás világába. Olyanok számára a legmegfelelőbb, akik gyakran utaznak rövidebb távon, különösen városok környékén, mindezt alacsonyabb átlagsebességgel. A Petrányi Autó kínálatában a dízel és benzines mild hibrid hajtású járművek egyaránt megtalálhatók.

 • Full hibrid gépjármű ábra

  Full hibrid járművek

  A Full hibrid járművekben egy belső égésű motor is található, de akkumulátoruk nagyobb, az elektromos motorjuk pedig erősebb. Ezzel jobban rásegítenek a hajtásra, és önálló motorként lehetővé teszik rövidebb utak megtételét alacsony sebességnél. A benzinmotornak köszönhetően a hosszabb utak sem jelentenek akadályt.

 • Plug-in hibrid gépjármű ábra

  Plug-In hibrid járművek

  A plug-in hibrid járművek külső áramforrásról is tölthetők, így nagyobb teljesítményű akkumulátorukkal akár 40-60 km-es utak is megtehetők tisztán elektromosan. Hibrid módra váltva takarékoskodni lehet az akkumulátor üzemidejével, míg hosszabb utazásoknál benzin-, illetve dízelüzemre válthatunk.

 • Elektromos gépjármű ábra

  Elektromos járművek

  Az elektromos járműveket kizárólag az akkumulátor energiája hajtja. Többé nem kell a benzinkútra menni, a hagyományos járművekhez képest kevesebb a mozgó alkatrész, ami alacsonyabb karbantartási költségeket. Adókedvezményeket, kibocsátási zónaelőnyöket jelent, ami további megtakarításokat jelent a tulajdonos számára.

Együtt a elektromobilitás útján

Elektromos és hibrid modellek a Petrányi Autónál

Egy új autó kiválasztása egyéni és családi szinten, valamint anyagilag is az egyik legnagyobb döntés. Bár az elektromos és hibrid autók egyre nagyobb teret hódítanak a világban, a mai napig számos kérdés merül fel velük kapcsolatban. A Petrányi Autó elkötelezett támogatója a jövő elektromobilitási megoldásainak. Elektromos és hibrid járművek széles választékával várjuk ügyfeleinket, akik biztosak lehetnek abban, hogy az új meghajtásokkal kapcsolatos minden kérdésre választ kapnak, így biztosan a számukra legmegfelelőbbet tudják választani.

Galéria

Fotók

 • Férfi töltőre helyezi az MG4 modellt
 • MG4 töltőre helyezve
 • Nő nézi a telefonján az MG4 töltöttségi állapotát

Töltési módok

Hogyan lehet tölteni az elektromos autókat?

 • Otthoni töltőkábel

  Az elektromos vagy plug-in hibrid járművek otthon is egyszerűen és hatékonyan feltölthetők, csak csatlakoztassa járművét egy szabványos háztartási aljzathoz. Tudni kell, hogy az akkumulátor feltöltésének nem ez a leggyorsabb módja, hiszen a háztartási aljzatok csak korlátozott mennyiségű energiát képesek biztosítani.

 • Otthoni wallbox

  Szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni az elektromos vagy plug-in hibrid járművét? A falitöltők segíthetnek ebben. Az ilyen eszközök telepítésében jártas szakértő egy nagy teljesítményű töltőállomással szerelheti fel otthonát, ami a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval gyorsabb töltést tesz lehetővé.

 • Nyilvános töltőállomás

  Minden elektromos és plug-in hibrid járművünkhöz - típustól függően az alapcsomag részeként vagy kiegészítőként - szabványos töltőkábelt adunk. A kábel segítségével a világ egyre bővülő töltőpontjainak bármelyikén kényelmesen feltöltheti autóját - így biztos lehet benne, hogy nem marad energia nélkül.

Elektromos és hibrid modellek

Ön melyik meghajtást választja?