Kia EV6 parkol a modern épületkomplexum előtt

Elektromos Kia modellek vállalkozásoknak

Az elektromos autó pályázat által milliókat spórolhatnak a cégek

 • 2024. március 06.
 • Tudnivaló
 • 5 perc

Az elektromos mobilitás világában zajló forradalom nem csak a technológiai újításoknak köszönhető, hanem az emberiség egyre erősödő elkötelezettségének a fenntartható és zöld jövő iránt is. Az utóbbi években látványosan megnövekedett a környezetbarát, elektromos járművek iránti érdeklődés, amely átalakítja a közlekedés jövőjét. Ez a változás nem csak az egyéni felhasználókat érinti, hanem a vállalati szektor számára is új lehetőségeket tartogat. A nemrég megjelent elektromos autó pályázatnak köszönhetően ingyen milliókkal juthatnak hozzá a cégek a tisztán elektromos modellekhez. Az elektromos Kia autók közül az EV6 és a Niro felelnek meg a követelményeknek. Ismerjük meg, mit kell tudni róluk!

A Kia már régóta elkötelezett az elektromos mobilitás fejlesztése mellett, és ezáltal a fenntarthatóság és innováció éllovasává vált a globális autóiparban. A vállalat számos elektromos, hibrid és plug-in hibrid modellt kínál, amelyek nemcsak a zöld technológia iránt elkötelezetteknek nyújtanak vonzó megoldást, hanem a vállalkozások számára is rendkívül előnyös lehetőségeket biztosítanak. 

A zöld átállás nem lenne teljes állami támogatás nélkül. A teljesen elektromos autók vásárlásához igénybe vehető állami támogatások, nem csak a jelentős kezdőberuházás csökkentését jelentik, hanem a fenntarthatóság felé tett tudatos lépést is. A nemrég megnyílt pályázat keretében vállalkozások jelenthetik be igényüket az ingyen milliókra egészen 2025. március 31-ig, amit 100%-ban elektromos járművek vásárlására költhetnek. A támogatás összege több tényezőtől is függ, például az akkumulátor kapacitásától, a vételártól. A pályázatról részletes információk olvashatók egy korábbi cikkünkben!

Az elektromos Kia modellek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy zöld úton járjanak, miközben kihasználják a fenntartható technológia gazdasági előnyeit. Ismerjük meg az EV6-ot és a Niro-t!

Elektromos Kia modellek 

A Kia elektromos járművei jelentős előrelépést jelentenek az elektromos mobilitás területén. Olyan vállalkozások számára, amelyek zöld útra szeretnének lépni, az elektromos Kia modellek észszerű és okos választásnak bizonyulhatnak.

Az elektromos Kia modellek nem csak arról ismertek, hogy nulla károsanyag-kibocsátásúak, hanem arról is, hogy előrehaladott technológiát és kivételes vezetési élményt kínálnak. A teljesen elektromos modellek közül kettő is van, amelyeket a fent említett pályázat keretein belül megvásárolhatnak a cégek: az EV6 és a Niro. Nézzük, mit kell tudni róluk!

Kia EV6 GT 

Az EV6 GT a Kia elektromos választékának kiemelkedő modellje. Ez a jármű nemcsak a hatótávolságot (424 km) tekintve tűnik ki – bár ebben is páratlan, tekintettel arra, hogy egyetlen töltéssel rendkívüli távolságokat képes megtenni –, hanem a teljesítményével is (430 kW-os és 585 lóerős).

Az EV6 GT gyorsulása rivalizál a hagyományos sportautókéval, így az autózás izgalmát a maximumon járatja. A vállalkozások számára ez azt jelenti, hogy a gyorsaság és hatékonyság egyesítése mellett egy stílusos és korszerű járművet is kapnak, amely képes megállni a helyét üzleti találkozókon és céges rendezvényeken egyaránt.

Kia Niro EV 

A Kia Niro EV a mindennapi autózásra tervezett elektromos jármű, amely kompakt kialakításával és megbízható hatótávolságával tűnik ki. Egy töltéssel jelentős távolságokat képes lefedni, ami ideálissá teszi városi használatra és hosszabb üzleti utakra egyaránt. Nagy hatótávolságú akkumulátora 64,8 kWh-s, és egyetlen töltéssel 460 km-t tud megtenni. A Niro EV rendkívül gazdaságos választás a fenntartási költségek szempontjából, ráadásul környezeti lábnyoma is minimális, ami tökéletes választássá teszi azok számára, akik fontosnak tartják a zöld autózást.

Kia Niro modell parkol pálmafás környezetben

Mind az EV6 GT, mind a Niro EV kiemelkedik a hatékonyság, a gazdaságosság és a környezeti elkötelezettség terén. Az elektromos Kia modellek nem csak csökkentik a vállalati flotta üzemeltetési költségeit, hanem hozzájárulnak a vállalkozás zöld képének alakításához is. 

A február elején indult elektromos autó pályázat kiváló lehetőség a vállalkozások számára, hiszen kevesebb kiadással juthatnak hozzá a villanyautókhoz. Ha bizonytalan, hogy melyik modell a legmegfelelőbb Ön számára, vagy abban, hogy miként lehet pályázni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! A Petrányi Autónál hatékony és gazdaságos elektromos modellekkel várjuk, partnerünknek köszönhetően pedig a pályázatírásban is tudunk segíteni!
 

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó bejegyzések

 • Megújult a Nissan Qashqai

  • 2024. április 19.
  • Bemutató

  A külső formavilág merész változtatásaitól a fedélzeti infotainment és a kapcsolt szolgáltatások átfogó frissítéséig megújult a Nissan Qashqai.

 • Rajtra kész a Focus ST Azura

  • 2024. április 17.
  • Bemutató

  Megérkezett a Ford egyik legsikeresebb sportautója: a Focus ST Azura az országutakon és a versenypályákon egyaránt kimagasló teljesítményt kínál.

 • Ford Explorer elektromos változata

  • 2024. április 16.
  • Bemutató

  A Ford Explorer elektromos változata innovatív megoldást kínál. A modell a SUV-ok praktikumát ötvözi az elektromos járművek fenntarthatóságával.