Kia modellek állnak egy modern épület előtt

Megérkezett a Kia a Petrányi Autóhoz

Új Kia márkakereskedés és márkaszerviz az Üllői úton

 • 2023. október 02.
 • Sajtóközlemény
 • 7 perc

Megérkezett a Kia a Petrányi Autóhoz. Új márkakereskedés és márkaszerviz nyílik októbertől Budapesten az Üllői úton. A közelmúlt autóiparának sikermárkája, a Kia és a hazai autós igényeket már 50 éve sikeresen kiszolgáló Petrányi Cégcsoport találkozása egy újabb sikertörténetnek ígérkezik.

Petrányi Autó – jövőbiztos fejlődés

A Petrányi Cégcsoport folyamatosan fejlődő teljesítménye, a tulajdonosi család immár több generációra építő, felelős üzletpolitikája és egy személyes jelenlétre, emberi értékekre építő stratégiája kiváló alapot ad egy az Európában 15 éve töretlenül fejlődő márka, a Kia további erősítésére.

A hazai autóiparban az 50 éves jelenlét csak stabil működéssel, szakértelemmel, minőséggel lehetséges – a tudatos gondolkodás ráadásul már több évtizede Petrányi Zoltán, mint fiatal, második generációs cégtulajdonos innovatív szemléletére is épít Ennek eredménye, hogy a cégcsoport már több lábon álló mobilitás-szolgáltatóként definiálja magát A termékfejlesztés, az új üzletágak indítása, valamint a meglévők optimalizálása folyamatos a vállalkozásnál, amihez a tudatosan és fegyelmezetten épített pénzügyi stabilitás megfelelő alapot ad.

Ennek eredményeképp az elmúlt 20 évben jelentősen diverzifikálódott a cégcsoport tevékenysége, új autó fronton pedig az elmúlt elmúlt másfél év hozott hihetetlen fejlődést, és ennek az útnak és egy jövőbiztos portfolio kialakításának legújabb mérföldköve az európai sikereket évről évre halmozó Kia márka teljes újautó-üzletágának és szervizszolgáltatásának kínálatba vétele a cég Üllői úti központjában. Petrányi Zoltán elmondta:

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ebben a most komoly átalakulásokon és kihívásokon átmenő iparágban az előttünk álló évtizedekre jövőbiztosan és még erősebben pozícionáljuk magunkat. Ezért vagyok büszke a Kia érkezésére, mely az elmúlt 15 évben megmutatta, hogy hogy lehet sikeressé válni egy tradicionális, erős és stabil márkákkal működő európai piacon. Ez a fejlődés töretlen, és örülünk, hogy mostantól együtt erősödhetünk tovább!

A Petrányi Autó így a hazai autókereskedelem egyik, évtizedek óta vezető szereplőjeként immár négy budapesti telephelyén, igazi nemzetközi kínálattal igyekszik választ adni a felmerülő mobilitási igényekre. Ennek a törekvésnek a visszaigazolása az idei évben több külső, szakmai elismerés odaítélése is – mint a Deloitte „Best Managed Companies – Kiválóan Vezetett Vállalatok” díja és a Forbes Családi Gáláján elnyert K&H „Sikeres generációváltás” kategóriában átadott különdíja.

Kia Niro modellek állnak egy fal mellett

Kia – folyamatos mozgásban

A Kia márka fejlődése töretlen – a speciálisan az európai piacra fejlesztett Ceed 2007-es európai elindulása óta a következetes stratégia, bővülő választék és az elmúlt évek bátor és előremutató designja mára megkerülhetetlenné tette a márka modelljeit az európai személyautó piacon. A Kia ma új ritmust diktál a járművek világában úgy, hogy fejlesztéseivel nem bonyolítja, hanem megkönnyíti az emberek életét. Széles modellpalettájával és változatos meghajtásaival fenntartható módon ad választ a változó mobilitási igényekre.

Nő áll a Kia Ceed előtt

Új utak

A Petrányi Autó mindig új célokat keres és új utakat jár, s a folyamatos fejlődés új mérföldkövéhez érkezett. Portfóliójába egy új márka kerül, mely ugyanazokból az értékekből számosat képvisel, mint, amit a Petrányi Autó 50 éve folyamatosan beépít a mindennapokba. A Petrányi Autó és a Kia mostantól együtt írja a mobilitás jövőjét!


A Petrányi Autó jövőképe és küldetése

Megoldásokat keresünk, nem a probléma körül járkálunk. A maximumra törekszünk, elhivatottan hiszünk a minőségben, nem ismerjük a félmegoldásokat. A partnereinkre figyelünk, nem magunkra, így igyekszünk megszolgálni a bizalmat. A küldetésünknek tekintjük, hogy választ adjunk minden mobilitási kérdésre. Nekünk az ember az első. Minden tevékenységünket úgy végezzük, hogy az emberi kapcsolatokat helyezzük előtérbe. A jövőképünk, hogy részt vállalunk a mobilitás forradalmasításában, hogy az ügyfeleink változó igényeit mindig meghaladhassuk. Nem csak reagálunk a piac változásaira, folyamatosan új megoldásokat keresünk, egyre jobb és fejlettebb szolgáltatásokat kínálunk minden egyes ügyfelünknek. Petrányi Zoltán

A Petrányi név többgenerációs élete

A Petrányi család által meghatározott értékek, vízió és misszió következetes és folyamatos használata a sikeres generációváltás alapja. A Petrányi Autó célja, hogy a következő évtizedekben általa nyújtott szolgáltatások és szemlélet kiemelje a vállalatot a piaci szereplők közül és az ügyfelek azért válasszák a Petrányi Autót újra és újra, mert többet kapnak, mint máshol, bármilyen mobilitási döntésben is van szükségük támogatásra. Petrányi Zoltán tulajdonos szemszögéből: „Vállalkozó családba születtem. Második generációs vállalkozóként fontosnak tartom a szüleim által létrehozott értékek megóvását, gyarapítását. Családomnak, szüleimnek sokat köszönhetek, a tőlük kapott értékrendet, szemléletet viszem tovább. A teljesítményemet az jellemzi, hogy új utakra léptem, mindig új célokat kerestem.

Értékeink

Megbízhatóság: Mindig a legetikusabban járunk el. Az adott szó számunkra szent dolog, magánemberként és a munkánkban is. Tudjuk, hogy a partnereink bizalma a legnagyobb érték, ugyanakkor azt is, hogy megszerezni évek munkája, eljátszani egy pillanat műve lehet. Minden szolgáltatásunkat ennek szellemében nyújtjuk, célunk, hogy megszolgáljuk a partnereink bizalmát.

 • Hitelesség: Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy teljesítsük azt, amit megígérünk.
 • Profizmus: Arra törekszünk, hogy a munkánkat olyan magas színvonalon végezzük, hogy mindig meghaladjuk a partnereink várakozását. A tökéletességre törekszünk, bármilyen tevékenységünkről legyen is szó. Mindig igyekszünk maximumot nyújtani és egyre jobb megoldásokat találni.
 • Csapatszellem: A csapat az első, az egyéni érdekek csak ezután jönnek. Hisszük, hogy a siker csak csapatmunkával érhető el.
 • Tisztelet: Mindenkivel – kollégákkal és partnerekkel egyaránt –, tisztelettudóan és egyenlőként viselkedünk.
 • Hűség: Az életre szóló kapcsolatokban hiszünk a partnereink tekintetében is.
 • Innováció: Sosem elégszünk meg azzal, amit elértünk, folyamatosan arra törekszünk, hogy újabb megoldásokat találjunk. Fontos számunkra, hogy a legújabb technológiákat alkalmazzuk és mi magunk is hozzájáruljunk a fejlődéshez.”

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó dokumentumok

Kapcsolódó bejegyzések

 • Minőségi használt autók Európából

  • 2023. szeptember 21.
  • Bemutató

  Rendeljen minőségi használt autót Európából! Válogasson több mint 500.000 gépjármű közül, garanciával és teljes körű vásárlási szolgáltatásokkal.

 • Nissan Leaf: egy elektromos úttörő

  • 2023. augusztus 17.
  • Bemutató

  A Nissan Leaf első generációját 2010-ben mutatták be. Ez volt az első tömeggyártású elektromos autó. Mit kell tudni a 2023-as faceliftről?

 • Ford Puma: egy dizájnos városi ragadozó

  • 2023. augusztus 17.
  • Bemutató

  A Ford Puma egy igazi városi autó. A mild hibrid technológiának köszönhetően a közlekedés üzemanyaghatékony, környezetkímélő, dinamikus és kényelmes.

Sajtókapcsolat

Sajtókérelem vagy sajtóügyekkel kapcsolatos megkeresés esetén, kérjük, keresse Sipos Szabolcs Cégcsoport Marketing Vezetőt a +36 20 216 3141 telefonszámon vagy a sipos.szabolcs@petranyiauto.hu e-mail címen.

Sipos Szabolcs öltbetett kézzel néz