MG ZS modell világító reflektorokkal

MG ZS: 4 féle felszereltség

Ismerje meg az MG ZS négy felszereltségét

 • 2024. május 28.
 • Bemutató
 • 8 perc

Ahogy a világ a fenntartható technológiák felé fordul, az autóipar is megújuló lendülettel halad előre. Az MG ZS a modern kor szellemében tervezett, fejlett technológiájú modell, amely hozzájárul egy zöldebb és fenntarthatóbb jövőhöz. Ismerjük meg a legfontosabb tudnivalókat az MG ZS-ről, és a négy felszereltséget, amelyekben megvásárolható!

Az MG (Morris Garages) márka 1924-ben kezdte meg működését, és azóta is folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a változó világ és a vásárlók igényeinek. A márka történelme során mindig is úttörő szerepet töltött be. Ezt jól tükrözik az új generációs modellek, melyek dizájnja, biztonsági felszereltsége és kényelmi szolgáltatásai egyértelműen a jövőorientált gondolkodást közvetítik.

Az MG, az autóipar egyik vezető innovátora, ezt felismerve bátran invesztál az elektromos és hybrid technológiákba. Modelljei, mint az MG ZS EV (teljesen elektromos SUV) és az MG EHS Plug-in Hybrid, nem csak csökkentik a károsanyag-kibocsátást, de további kényelmi funkciókkal és fejlett vezetéstámogató rendszerekkel is fel vannak szerelve, biztosítva a biztonságos és élvezetes vezetést minden útviszony mellett.

Az MG ZS a márka egyik alapbástyája a hazai piacon, amit négyféle felszereltséggel lehet megvásárolni: Comfort, Comfort+, Luxury és Anniversary. Mielőtt részletesen bemutatnánk ezeket, vegyük sorra, mit érdemes tudni általánosságban az MG ZS-ről!

MG ZS modell parkol a színes ház előtt

Fenntarthatóság és technológia

Az MG ZS a legmodernebb technológiás megoldások és környezetbarát szemlélet ötvözetét képviseli. Az MG történelme során mindig is előtérbe helyezte az innovációt és a fenntarthatóságot, ami a ZS modellekben is megmutatkozik. 

Nem csupán benzines, hanem magas technológiai színvonalon előállított elektromos hajtáslánccal is elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára ideális opciót. Az MG ZS EV a teljesen elektromos modell, amely zéró károsanyag-kibocsátást garantál. Kiváló választás azok számára, akik a fenntarthatóságot fontos szempontként kezelik autóválasztás során.

A ZS modellek kitűnnek modern infotainment rendszerükkel, amely magába foglal egy 10.1"-os érintőképernyőt és a legújabb kommunikációs technológiákat, mint az Apple CarPlay és Android Auto. Ez a rendszer nem csak a vezetés közbeni kényelmet szolgálja, de segít az autó és a külvilág közötti zökkenőmentes kapcsolattartásban is.

MG ZS modell belső tér

Biztonság terén az MG ZS modelljei számos modern megoldást kínálnak. A 360°-os kamerarendszer lehetővé teszi, hogy a vezető teljes körű rálátást nyerjen az autó környezetére, így a parkolás is könnyebbé válik. Ezenfelül a navigáció modern digitális műszeregységen keresztül történő megjelenítése biztosítja, hogy mindig a legoptimálisabb útvonalat választhassuk.

A ZS egy dinamikus SUV, amely egyesíti az eleganciát, a modern formavilágot és a magas fokú praktikumot. Az MG ebben a kategóriában tökéletesen egyensúlyoz a luxus és az elérhetőség között, biztosítva ezzel, hogy a magyar felhasználók számára is vonzó választás legyen a városi és országúti közlekedés során. A fenntarthatóság és kényelem zászlóshajója, ahol minden részlet a felhasználói élményt szolgálja.

Kényelem és dizájn

Az MG ZS utasterét az utasok kényelmét és a magas szintű funkcionalitást szem előtt tartva alakították ki. A panorámatető megnyitásával nem csak a fény áramlik be, hanem egy új perspektívát is kapunk, ami plusz élményt ad az utazáshoz.

A belső dizájn kidolgozott. A puha tapintású anyagok és a minőségi kivitelezés minden részletében érezhető a gondos tervezés. Az üléstámlák 60:40 arányban dönthetők, ami nemcsak kényelmet, de rendkívüli praktikumot is nyújt, hiszen így a csomagtér is könnyen bővíthető. Ez a térrendezés ideális a hosszabb utazások és a szabadidős tevékenységek során is. 

Az autó külső kialakítása dinamikus és modern. A dizájn részletei, mint a LED-es fényszórók és a jellegzetes hűtőrács teszik az MG ZS-t felismerhetővé az utakon. 

MG ZS ülések és belső tér

Az MG ZS nemcsak szemet gyönyörködtető és kényelmes, de az intelligens tárolási megoldásokkal, mint amilyen a tágas csomagtér is, rendkívül praktikus. De hozhatnánk példának a kényelmet maximálisan szolgáló, elektromosan állítható vezetőülést és a légtisztító rendszert is, mely tiszta és friss levegőt biztosít a beltérben.

Ne feledkezzünk meg a legkorszerűbb infotainment rendszerről sem, mely tartalmazza az Apple CarPlay és Android Auto funkcionalitásokat, és zökkenőmentes kapcsolódást biztosít a digitális világhoz.

Felszereltségi szintek 

A változatos felszereltségi szintek lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy az igényeiknek és életmódjuknak megfelelő modellt válasszanak. Bemutatjuk a négy fő kategóriát, amelyek között a Comfort alapszinttől az Anniversary Edition különleges kiadásig mindenki megtalálhatja a számára ideális opciót.

Comfort: Alapszintű kényelem és technológia

A Comfort fokozat azoknak készült, akik elérhető áron keresnek megbízható technológiát és kényelmet. Ebben a modellben megtalálható a 10,1 colos lebegő érintőképernyő, amely egyszerű hozzáférést biztosít az infotainment rendszerhez. Az Apple CarPlay és Android Auto funkciók révén zökkenőmentesen kapcsolódhatsz okostelefonodhoz, miközben a négy hangszórós audiorendszer kellemes hangzásvilágot teremt az utazáshoz. A Bluetooth kapcsolat és az egyedi szövetkárpitok tovább emelik az autó kényelmi szintjét, míg a 6 irányban állítható vezetőülés biztosítja a vezetés közbeni optimális testhelyzetet.

Comfort+: Fejlett technológiai felszereltség

A Comfort+ szint egy lépéssel tovább viszi a kényelmi és műszaki funkciókat. Itt már digitális vezetői műszeregység, műholdas navigáció és 3D hangzással bővített 6 hangszórós audiorendszer gondoskodik a magával ragadó utazási élményről. Az esőérzékelő ablaktörlők automatikusan alkalmazkodnak az időjáráshoz, az eco bőr üléskárpit pedig nemcsak kényelmes, de könnyen tisztítható is. Az első ködlámpák pedig fokozzák a biztonságot rossz látási viszonyok között.

MG ZS modell stúdiófotó

Luxury: A prémium választás magas szintű kényelemmel

A Luxury modell a prémium szegmens képviselője, amely magában foglalja a 360 fokos kamerarendszert, ahol a környezetre való teljes körű rálátás biztosított. A holttérfigyelő rendszer (BSM), a fűthető első ülések és az elektromosan állítható vezetőülés mind hozzájárulnak a vezetés kényelméhez és biztonságához. A „Tomahawk” 17 colos gyémántcsiszolású könnyűfém keréktárcsák és a kulcs nélküli ajtónyitás modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak.

Anniversary Edition: Különleges kiadás extra funkciókkal

Az Anniversary Edition kifejezetten azok számára készült, akik különlegességet és egyediséget keresnek. Ez a változat az első három szint minden funkcióját tartalmazza, továbbá, megtalálható benne a kulcs nélküli ajtónyitás, a már említett lebegő érintőképernyő, valamint a kiváló minőségű hangrendszeren kívül különleges, egyedi szövetkárpitokkal és luxus keréktárcsákkal egészül ki.

Mind a négy felszereltségi szint kiválóan tükrözi a MG ZS modellcsalád sokoldalúságát és adaptálhatóságát a különböző vásárlói igényekhez. Az Petrányi Autó MG márkakereskedésében még több információt tudunk nyújtani a modellekről, és akár ki is próbálhatja őket, és saját maga is megtapasztalhatja az MG különleges varázsát!
 

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó bejegyzések

 • MG4 XPower

  • 2024. június 30.
  • Bemutató

  Az MG4 XPower egy energikus elektromos modell, ami elképesztő teljesítményt kínál a száguldás szerelmeseinek.

 • Új Ford Transit

  • 2024. június 24.
  • Bemutató

  A Ford Transit a haszongépjárművek egyik legnépszerűbb modellje, ami annak köszönhető, hogy modellváltozataival minden igényt ki tud elégíteni.

 • Új Ford Mustang

  • 2024. június 21.
  • Bemutató

  Az új Ford Mustang, az erőt szimbolizálja: 454 lóerő, V8-as Coyote motor, többféle üzemmód – A sportautók új generációja.