Nő kulccsal a kezében ül egy személyautóban

Szervizkupon használt autóhoz

Használt autó vásárlásakor 50.000 Ft-os szervizkupont adunk

Megéri mellettünk maradnia!

50.000 Ft kedvezmény a következő szervizből

Használt autó vásárlásakor bizalmát 1 éves használtautó-garanciánk mellett bruttó 50.000 Ft értékű szervizkuponnal honoráljuk, amelyet a vásárlást követő 2 éven belül bármely Petrányi Autó szervizünkben felhasználhat akár tervezett, akár váratlan szervizigény esetén. A kedvezményt a számla végösszegéből írjuk jóvá.

Használt autó kínálatunkból

Száznál is több autóval várjuk Önt

Készletes autók

Petrányi Autó előnyök

Miért válassza a Petrányi Autó szervizeit?

 • Szerelő autót ellenőriz

  Minősített szakemberek

  Szerelőink mind minősített szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk.

 • Munkatárs a Petrányi Autó Budaörsi úti márkakereskedés bejáratánál

  Négy telephelyen várjuk Önt

  A Petrányi Autó Budapest egész területét lefedve, négy telephelyen várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Szervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek.

 • Csoportkép a Petrányi Autó munkatársairól

  Családi vállalkozás

  Családi vállalkozásunk mindig azt tartja szem előtt, hogy az ügyfeleink és a munkatársaink arcán látszódjon a mosoly, az elégedettség, mert érzik, hogy jó helyen vannak, jól választanak és számíthatnak ránk. Minden erőfeszítésünket ezért tesszük!

Felkeltettük az érdeklődését?

A Petrányi Autónál felkészült értékesítési tanácsadókkal, használt személy- és haszongépjárművek széles választékával és állandó kedvezményekkel várjuk Önt.

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében