Targonca halad a Nissan Interstar felé

Nissan Interstar

Sokoldalú, praktikus és időtálló kishaszongépjármű

Nissan Interstar készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Legfontosabb jellemzők

A Nissan legnagyobb furgonja

 • Nissan Interstar áll a konténerek között

  Többféle kialakításban

  Nincs két egyforma vállalkozás. És mivel Ön mindenkinél jobban ismeri a sajátját, a Nissan Interstar többféleképpen is alakítható, hogy pontosan megfeleljen az Ön igényeinek. Ha egy olyan furgont szeretne, ami megfelel az Ön igényeinek, jó helyen jár.

 • Férfi nézi a Nissan Interstar telepakolt utasterét

  Iroda az utakon

  A nagyméretű és sokoldalú rakodótér mellett a Nissan Interstar tágas és praktikus utasteret is kínál, amely útközben irodaként is funkcionál. Így bárhol is jár, mindig kellő figyelmet szentelhet vállalkozása minden részletére.

 • Nissan Interstar kanyarodás közben

  Erősebb és hatékonyabb

  Még erősebb és hatékonyabb. A Nissan Interstar 135 LE és 150 LE közötti teljesítményű dCi motorok közül választhat, amelyekkel bármilyen vezetési helyzetben magabiztos lehet. Minden motor megfelel a legújabb károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EURO6D-Full).

 • Nissan Interstar halad a városban

  Segíti a vezetésben

  Közúton vagy a helyszínen a jó láthatóság elengedhetetlen. Az új Nissan Interstar még egy lépéssel tovább megy, olyan asszisztencia- és biztonsági technológiákkal, amelyek megmutatják, mi van Ön körül, figyelmeztetik a veszélyekre, és még abban is segítenek, hogy elkerülje őket.

Intelligens tárolók

Egy rendezett utastérben könnyebb az élet

A rakodástól a vezetésen át a Nissan Interstar kialakítása segít abban, hogy Ön és vállalkozása zökkenőmentesen működhessen. Az intelligens tárolók és támogatórendszereknek köszönhetően Ön vezetés közben is nyugodt és fókuszált maradhat. A kompakt felépítés lehetővé teszi a gyors be- és kirakodást bármilyen munka során.

Egy rendezett fülkében biztonságosabb és könnyebb az élet, semmi sem gurul a lábai körül, nincs több elvesztegetett idő a tárgyak keresésére. Ezért a Nissan Interstar számos okos tárolóhelyet kínál, mint például az első ülés középső részén található, forgatható tálcával és felnyitható asztallal ellátott mobil asztal.

Galéria

Fotók

 • Táblagép fekszik a Nissan Interstar középső konzolján
 • Munkaeszközök a Nissan Townstar ülése alatt
 • Üdítőital a Nissan Interstar tárolórekeszében

Technológia

Intelligensebb, mint egy átlagos furgon

 • Ábra az emelkedőn való elindulásról

  Emelkedőn való elindulás

  A biztonságosabb hegymeneti elindulások érdekében ez a technológia lehetővé teszi a vezető számára, hogy a fékről a gázpedálra könnyedén váltson anélkül, hogy a jármű visszagurulna.

 • Ábra az elektronikus menetstabilizálóról

  Elektronikus menetstabilizáló

  Élvezze a biztonságosabb, magabiztosabb kezelhetőséget. Az Elektronikus stabilitási program automatikusan stabilizálja járművét fékezéskor, gyorsításkor és kanyarodáskor.

 • Ábra az oldalszél-asszisztensről

  Oldalszél-asszisztens

  Az oldalszél-asszisztens technológia biztonságossá teszi a magas oldalfalú jármű vezetését szeles idő esetén is. Érzékeli a kilengéseket, és a jármű röppályájának korrigálásával korlátozza a hatásokat.

Érdekli a Nissan Interstar?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan Interstar modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével