Kertész zöldségeket pakol egy Nissan Townstar Van mellett

Nissan Townstar Van

Tökéletes választás a városi vállalkozások körében

Legfontosabb jellemzők

Tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez

 • Férfi vezeti a Nissan Townstar Vant a városban

  Akár 286 km hatótáv

  Az elektromos Nissan Townstar Van nagyszerűen használható üzleti célokra. Lenyűgöző, akár 286 km-es kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt.

 • Két Nissan Townsar Van halad el egymás mellett a városban

  Hatékony benzinmotor

  A Nissan Townstar Van elektromos hajtásláncának köszönhetően zéró károsanyag-kibocsátással vezethet, míg hatékony, Euro 6D szabványnak megfelelő benzinmotorja ECO technológiájú üzemmóddal felszerelt, az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében.

 • Férfi a Nissan Townstar Van középső kijelzője felé nyúl

  Minden egy karnyújtásnyira

  A Nissan Townstar belsejében minden, amire szüksége van, könnyen elérhető. Az intelligens tárolási megoldásoknak, a zökkenőmentes csatlakoztathatóságnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén fókuszálhat a vezetésre.

 • Férfi bútorokat pakol a Nissan Townstar Van modellbe

  Tökéletesen illeszkedik

  Mint egy tökéletesen szabott egyenruha, a Nissan Townstar Van lehetővé teszi, hogy még a legapróbb részleteket is személyre szabhassa: az oldalsó ajtók kialakításától a műszeregységig.

 • Nissan Townstar Van középső érintőkijelzője

  Fejlett megoldások

  A Nissan Townstar új mércét állított fel a furgonok osztályában, olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és támogató funkciókkal, amelyek általában csak személyautóinkban érhetőek el.

 • Két Nissan Townstar áll egy régi épület előtt

  Válassza az Önnek megfelelőt

  Találja meg a tökéletes partnerét. Válasszon a három elérhető felszereltségi szint közül, amelyek olyan innovatív technológiákat tartalmaznak, amik a kompakt furgonok osztályában elsőként érhetők el.

Rugalmas rakodási terület

Az Ön tere, az Ön módszerei

A vadonatúj Nissan Townstar-t úgy terveztük, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön igényeinek: egy kompakt furgon, amely kényelmet, sokoldalúságot és rakodókapacitást kínál. Optimális méretének köszönhetően a városi utcákon a forgalom zavarása nélkül navigálhat, a 360 fokos parkolókamera segítségével a komplex városi parkolás könnyed műveletté válik. A két oldali nagyméretű tolóajtóknak köszönhetően könnyedén kirakodhat mindkét oldalról.

Akár dobozokat, raklapokat, bútorokat vagy bármilyen más típusú rakományt rakod, biztosan lenyűgözi majd a rakodási terület rugalmassága, a több hevederes pontoknak köszönhetően, amelyekkel a rakományt biztonságosan rögzítheti.

Galéria

Fotók

 • Nissan Townstar Van csukott csomagtérajtóval
 • Nissan Townstar Van üres csomagtérrel
 • Nissan Townstar Van megpakolt csomagtérrel

Technológia

Okosabb, mint egy átlagos furgon

 • Apple CarPlay a Nissa Townstar Van középső érintőkijelzőjén

  Apple CarPlay és Android Auto

  Maradjon kapcsolatban világával bárhol is legyen. Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján lévő üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

 • Férfi vezeti a Nissan Townstar Vant

  ProPILOT Asszisztens

  Kövesse az Ön előtt haladó járművet a megadott távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén - a ProPILOT Asszisztens mindezekben segít Önnek.

 • 360 fokos parkolókamera a Nissan Townstar Van középső kijelzőjén

  360 fokos parkolókamera

  Parkoljon magabiztosabban! A Nissan Intelligens, 360 fokos kilátást biztosító rendszere 4 kamerával rendelkezik, így még a legszűkebb helyeken is könnyedén manőverezhet.

 • Navigáció a Nissan Townstar Van középső kijelzőjén

  Navigáció

  Mindig a leggyorsabb útvonalat találja meg. A NissanConnect Infotainment rendszere folyamatosan tájékoztatja Önt az élő forgalmi adatokkal, alternatív útvonalakkal és egyebekkel.

Töltés egyszerűen

Otthoni és nyilvános töltőállomáson is

Az elektromos járműtöltő állomások egyre bővülő hálózatával számos lehetőség közül választhat a következő töltéséhez. Csak használja az érintőképernyő kijelzőjén elérhető menüt, amelyen akár a keresett töltőtípusra is szűrhet. Amikor a villamosenergia-árak alacsonyabbak, használja otthoni fali töltőjét a Nissan Townstar Van éjszakai töltéséhez.

Galéria

Merész japán dizájn, robusztus vonalak

Érdekli a Nissan Townstar Van?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan Townstar Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével