Egy szörfös férfi és egy nő állnak a tengerparton egy Nissan Townstar közelében

Nissan Townstar

Tökéletes társ bármilyen izgalmas családi kalandhoz

Legfontosabb jellemzők

Töltse fel családja jövőjét

 • Egy család jól érzi magát nyaralás közben a Nissan Townstar mellett

  Akár elektromos meghajtással

  Az elektromos Nissan Townstar nagyszerűen használható üzleti célokra is. Lenyűgöző, akár 283 km-es kombinált hatótávolsága a leghosszabb napokat is kibírja, míg a nulla károsanyag-kibocsátású hajtáslánc a város minden területén magabiztossá teszi Önt.

 • Nő rátekint a párjára egy Nissan Townstarral a háttérben

  Alkalmazkodik az életstílusához

  Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

 • Nissan Townstar parkolás közben

  Az innováció új szintje

  A Nissan Townstar új mércét állít fel technológia téren. Az itt elérhető biztonsági rendszerek, csatlakoztathatósági- és asszisztenciafunkciók általában drágább járművekben találhatóak csak meg, míg a Townstarban mindig rendelkezésére állnak.

 • Nissan Townstar halad az úton

  Gazdaságos benzinmotor

  Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak, és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik.

Érezze magát otthon

Szálljon be egy kényelmes világba

Üdvözöljük egy olyan utastérben, amely éppen olyan stílusos, mint amilyen praktikus és amilyen kényelmes - prémium minőségű anyagokkal, ergonomikus kialakítással és izgalmas technológiákkal. A 10"-os digitális műszerfali kijelző minden információt egyetlen helyen jelenít meg. A tiszta és rendezett vezetési környezet érdekében elöl és hátul is innovatív tárolóhelyeket talál. Emellett lehetőség van okostelefonja vezeték nélküli töltésére és a kétzónás klímaberendezés használatára.

A családok ritkán utaznak kevés csomaggal. Ezért a Townstar elegendő tárolóhelyet biztosít az utastérben az összes személyes holmijának, és bőséges helyet kínál a csomagtartóban a babakocsik, utazóágyak és más csomagok számára. Ami pedig a biztonságot illeti, a vadonatúj Nissan Townstar 3 Isofix® pontot kínál a gyermekülések rögzítésére - egyet az első utasülésen, a másik kettőt pedig a második sor szélső ülésein.

Galéria

Fotók

 • Kisgyerek játékkockát helyez a Nissan Townstar kesztyűtartójába
 • Nissan Townstar hátsó utastere
 • Kisgyerek játékot helyez a Nissan Townstar tárolórekeszébe
 • Nissan Townstar első utastere
 • csomagok a Nissan Townstar csomagterében

Technológia

Megoldások, amik támogatják Önt

 • 360 fokos parkolókamera a Nissan Townstar középső kijelzőjén

  360°-os parkolókamera

  Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek.

 • Egy nő és egy férfi beszélgetnek a Nissan Townstarban vezetés közben

  ProPILOT asszisztens

  Kövesse az Ön előtt haladó járművet előre beállított távolságban, álljon meg és induljon el újra a forgalom áramlásával, és tartsa furgonját a sáv közepén - a Nissan ProPILOT Asszisztens mindezekben segít Önnek, hogy biztonságosabbá és könnyebbé tegye a vezetést.

 • Apple CarPlay fut a Nissan Townstar középső kijelzőjén

  Apple CarPlay és Android Auto

  Maradjon kapcsolatban világával bárhol is legyen. Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján lévő üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

 • Navigáció fut a Nissan Townstar középső kijelzőjén

  Navigáció

  Mindig a leggyorsabb útvonalat találja meg. A NissanConnect Infotainment rendszere folyamatosan tájékoztatja Önt az élő forgalmi adatokkal, alternatív útvonalakkal és egyebekkel.

Nissan Townstar hátsó utastere előredöntött jobboldali üléssel

Minden helyzethez illeszkedik

A még rugalmasabb Townstar kényelmet és helyet kínál Önnek és az egész családjának. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy magabiztosan navigáljon a forgalmas városi utcákon, hatalmas belső tere pedig tökéletes partnerré teszi a családi tevékenységekhez. Utasai könnyedén be- és kiszállhatnak a kétoldali tolóajtóknak köszönhetően, a Townstar nagy és rugalmas rakterében pedig rendkívül sok minden elfér.

Töltés egyszerűen

Otthoni és nyilvános töltőállomáson is

Az elektromos járműtöltő állomások egyre bővülő hálózatával számos lehetőség közül választhat a következő töltéséhez. Csak használja az érintőképernyő kijelzőjén elérhető menüt, amelyen akár a keresett töltőtípusra is szűrhet. Amikor a villamosenergia-árak alacsonyabbak, használja otthoni fali töltőjét a Nissan Townstar éjszakai töltéséhez.

Kiemelt tartozékok

Szabja személyre a Nissan Townstart

Oszlopok

 • Tetőbox a Nissan Townstaron

  Tetőbox

  Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

 • Tetőcsomagtartó a Nissan Townstaron

  Tetőcsomagtartó

  Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

 • Vonóhorgok a Nissan Townstaron

  Vonóhorgok

  A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá.

 • Csomagtér tálca a Nissan Townstar csomagterében

  Csomagtér tálca

  Könnyen tisztítható gumi, ami megakadályozza a rakodótér kopását.

Érdekli a Nissan Townstar?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan Townstar modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében