Nő használja a Nissan Connect alkalmazást a telefonján

Nissan intelligens integráció

Közelebb hozzuk Önt Nissanjához, akárhol legyen

Csatlakozzon a világhoz

Egyszerű, zökkenőmentes kapcsolódás

 • NissanConnect Services logó

  NissanConnect Services

  Kapcsolja össze Nissanját az alkalmazással és vezérelje távolról autóját. Kapjon értesítéseket és küldjön információkat gépkocsijának okostelefonjáról!

 • NissanConnect EV logó

  NissanConnect EV

  Ez, az elektromos autók előző (2019 előtti) generációjához készült alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról irányíthassa és felügyelhesse gépkocsija funkcióit.

 • Door-to-Door navigáció logó

  Door-to-Door navigáció

  Ez az alkalmazás ajtótól-ajtóig vezetheti Önt egyik célponttól a következőig, és segíthet gyalog megtalálni az utat a gépkocsijától és vissza, miután odaért.

NissanConnect Services

Újradefiniálja kapcsolatát gépkocsijával

Lehetővé teszi, hogy okostelefonjával kapcsolódjon autójához és távolról vezérelhesse egyes funkcióit. Ha elektromos gépkocsit használ, még a töltést is kezelheti távolról. Mindig tisztában lehet gépkocsija állapotával a kiértékeléseknek és meghibásodás figyelmeztetéseknek köszönhetően.

NissanConnect EV

Kezelje elektromos autóját okostelefonról

Az alkalmazás folyamatosan figyeli elektromos gépkocsija akkumulátorának töltöttségét, annak érdekében, hogy segítsen Önnek abban, hogy gépkocsija mindig fel legyen töltve és útra kész lehessen. Állítsa be gépkocsija hőmérsékletét otthona vagy irodája kényelméből.

Door-to-Door navigáció

Küldje el gépkocsijának az úti célt

Adja meg az úti célt okostelefonján és küldje el gépkocsija navigációs rendszerének! Megérkezés után a Last Mile navigáció szolgáltatás gyalogosan elvezeti Önt a megadott címre. Ez a TomTom által biztosított szolgáltatás tájékoztatja Önt a forgalmi viszonyokról is.

Érdekli valamelyik Nissan modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében