Metszet a Qashqai modell motorjáról

Nissan intelligens teljesítmény

Élvezze a vezetés nyújtotta örömöt

Teljesítményt segítő technológiák

A zavartalan utazás érdekében

 • e-4ORCE

  A Nissan e-4ORCE, egy egyedülálló elektromos összkerékhajtási technológia. Tökéletes egyensúlyt biztosít az erőteljes és a kiváló irányíthatóság között. Kanyarodjon az e-4ORCE segítségével, és nyugodt maradhat a nagyobb teljesítmény, a stabil vezethetőség és az irányíthatóság miatt még szélsőséges körülmények mellett is.

 • e-Pedal Step

  Fedezze fel a vezetés egyszerűbb, intuitívabb módját. Az e-Pedal Step segítségével gyorsíthatja és lassíthatja Nissanját - mindezt a gázpedál használatával. Természetesen a fékpedál továbbra is jelen marad, ha erőteljesebb és vészfékezésre van szükség. Az egy pedálos vezérléssel sokkal egyszerűbb a vezetés.

 • e-POWER

  Élvezze a lehengerlő elektromos élményt, most már töltés nélkül. A Nissan e-POWER egy egyedülálló technológia, mely a városi vezetésnek egy érzékenyebb, csendesebb és hatékonyabb módját kínálja. A benzinmotor által feltöltött akkumulátor miatt nincs szükség konnektoros töltésre.

Nissan X-Trail halad az úton

Miben különbözik az e-POWER a hibridtől?

Az e-POWER technológiánál a beépített benzinmotor csak az akkumulátor töltésére illetve a kerekek meghajtására szolgáló elektromos áramot állítja elő. Így képes a rendszer egy csendesebb és üzemanyag takarékosabb meghajtásra a hagyományos hibridmotorokhoz képest.

Mi az e-POWER előnye?

Elektromos vezetési élmény, töltés nélkül

 • Nissan szenzorai érzékelik a sávot

  Ne aggódjon a hatótáv miatt

  Az e-POWER kiküszöböli a elektromos autók hátrányát azzal, hogy az akkumulátort a benzinmotor tölti. Így hosszabb utazáskor sem kell a hatótáv miatt aggódnia, az autót bármely benzinkúton újratöltheti.

 • e-POWER embléma a Qashqai modellen

  Kevesebb tankolás

  A benzinmotor hatékonyabban működik, mivel az csak az akkumulátort tölti, és nem a kerekeket hajtja. Emellett a fékezéssel is termelünk energiát, így ritkábban kell tankolni, ami hosszú távon alacsonyabb üzemeltetési költséget jelent.

 • Láb benyomja az elektromos pedált

  Elektromos vezetési élmény

  Az elektromos hajtás miatt azonnali nyomaték érhető el, mint a teljesen elektromos autók esetében. Valamint egy gombnyomással aktiválhatja az e-Pedal Step funkciót, melynek segítségével egy pedállal lassíthat és gyorsíthat.

Érdekli valamelyik Nissan modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében