Nissan Ariya halad a városban

Nisan intelligens vezetés

Vigyáz Önre és a forgalom további résztvevőire

Iktassa ki a stresszt a vezetéséből!

Vigyáz Önre és a forgalom további résztvevőire

Természetes, hogy Ön Nissanját vezetve nyugodt, biztonságos és éber vezetővé válik. Az autóban megtalálható technológiák mind támogatják  ebben: a szembejövő járművekhez igazított automatikus fényszóró beállítás, a forgalomban való távolságtartás, sebességkorlátozásra való figyelmeztetés és számos további biztonsági felszereltség vigyáz Önre és a forgalom további résztvevőire.

Vezetést segítő technológiák

Intelligens technológiák sora

Oszlopok

 • Ábra az adaptív LED fényszóróról

  Adaptív LED fényszórók

  A Nissan adaptív LED fényszórói segítik Önt az éjszakai vezetésben. Azáltal, hogy a távolsági fényt 12 külön-külön szabályozható szegmensre osztják, megakadályozzák a szembejövő sofőrök elvakítását, miközben mindig maximalizálják az előttünk lévő út láthatóságát.

 • Ábra a távolsági fényszóró asszisztensről

  Távolsági fényszóró asszisztens

  A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan lekapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor közeledik a szembejövő forgalomhoz, és újra bekapcsolja őket, amikor elhalad mellettük. Az automatikus fényszóró pedig amely automatikusan bekapcsolja a világítást, amikor besötétedik.

 • Ábra a ProPILOT asszisztensről

  ProPILOT Asszisztens

  A ProPILOT Asszisztens minden út során vigyáz Önre. Kifinomult érzékelők és a jármű térképezési rendszere segítségével követi a forgalom áramlását, hogy előre jelezze, figyelmeztesse és vezesse Önt a legkülönbözőbb vezetési helyzetekben.

 • Ábra a közlekedési táblák felismeréséről

  Közlekedési táblák felismerése

  Néha könnyű megfeledkezni az aktuális sebességkorlátozásról. Az Ön Nissanjában azonban mindig jól látható az erre szolgáló emlékeztető, amely segít Önnek abban, hogy biztonságosan és szabályosan közlekedjen az utakon.

 • Ábra a visszagurulás gátló asszisztensről

  Visszagurulás gátló asszisztens

  Akár kereszteződésben, akár körforgalomban, akár a járdaszegélytől eltávolodva, a visszagurulásgátló asszisztens automatikusan megállítja Nissanját, amikor az emelkedőn áll, így Ön biztonságosan koncentrálhat az adott vezetési helyzetre.

További technológiák

Biztonságosabb utat mindenkinek

 • Éberségfigyelő rendszer ábra

  Éberségfigyelő rendszer

  A rendszer folyamatosan figyeli a kormánymozdulatokat, és érzékeli, ha fáradtnak érzi Önt az úton. Hangjelzéssel, valamint a kijelzőn felvillanó kávéscsésze ikonnal figyelmeztet.

 • Holttér-figyelés és beavatkozás ábra

  Holttér-figyelés és beavatkozás

  Látja azt is, amit Ön nem. Még sávváltás előtt figyelmeztet, ha jármű halad vagy áll a holttérben. Ha folytatja a manővert, a rendszer enyhe fékezéssel visszavezeti járművét az eredeti sávba.

 • Ráfutásos ütközésekre figyelmeztetés ábra

  Ráfutásos ütközésekre figyelmeztetés

  Szemmel tartja az Ön előtt haladó két járművet. Ha a rendszer hirtelen lassulást észlel Ön előtt, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti, hogy lassítson, mielőtt a vészfékezési rendszer aktiválódik.

 • Adaptív sebességtartó automatika ábra

  Adaptív sebességtartó automatika

  Méri az Ön előtt haladó járműtől való távolságot, szabályozza a gyorsítást és a lassítást, hogy a beállított sebességtartományon belül automatikusan megfelelő követési távolságot tartson.

Nissan Ariya parkolás közben

Könnyed parkolás

Parkoljon könnyedén a 360 fokos parkolókamerával, amely osztott képernyőn jeleníti meg autója előtti, melletti és mögötti környezetet. Ha álló vagy mozgó tárgyat észlel gépkocsija közelében a bizonságos távolságon belül, az autó fékez, hogy elkerülje az ütközést. A Nissan fejlett vezetéstámogató technológiájával gyerekjáték a parkolás.

Intelligens vészfékezési rendszer

Vezessen nyugodtan a városban

Az intelligens vészfékezés folyamatosan figyeli az Ön előtt haladó autókat, és képes figyelmeztetni, sőt fékezni is, hogy ütközésveszély esetén teljesen megálljon. Egyes Nissan modellekhez a rendszer gyalogos- és kerékpáros-felismerővel, valamint kereszteződés-asszisztenssel is rendelkezik, amely felismeri az útját keresztező járműveket. A pontos modell-specifikációkról érdeklődjön a Petrányi Autó értékesítőinél.

Érdekli valamelyik Nissan modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében