Gumiabroncsok hevernek egy hotelben

Gumiabroncs tárolás

Bízza ránk a gumiabroncsok professzionális tárolását

A gumit nem jó otthon eltenni

Bízza inkább ránk a professzionális tárolást

A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót. Bízza inkább ránk a gumiabroncsok professzionális szezonális tárolását! 4 db kerék tárolása egy szezonon keresztül 11.990 Ft! Új autó vásárlásakor az első szezont most ajándékba adjuk. *

Gumiabroncsok helyes tárolása

Szakszerű tárolással növelhető a gumik élettartama

 • Szerelő kereket cipel

  Hosszabb élettartam

  A gumiabroncs állomány egy igen költséges befektetés, így nem mindegy, hogy viseljük gondjukat, hogyan vigyázunk rájuk. A kerékcsere csak egy momentuma a gumiabroncs garnitúra életének, éppen ennyire fontos a gumiabroncs szett átvizsgálása és szakszerű tárolása is. A megfelelő tárolás segít abban, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket – melyekkel általában csak a következő kerékcserénél szembesülünk -, mint például az abroncs sérülése vagy tárolás közbeni deformálódása, esetleg a gumi öregedése idő előtt vagy szokatlan körülmények miatt.

 • Szerelő kereket gurít a földön

  Biztonságosabb utazás

  Az abroncsok állapota, illetve a téli-nyári gumi megkülönböztetett használata azért is fontos, mert egy átlagos hazai autós a felmérések szerint nagyjából kétszer annyi kilométert tesz meg ugyanazzal a szett gumival, mint nyugat-európai társa. A számok azt mutatják, hogy az autósok körülbelül egynegyede hagyja fent a téli gumikat a melegebb szezonokra. A téli gumi azonban lágyabb, így a melegebb időkben a féktávolság akár 10 méterrel is hosszabb lehet, a fogyasztást pedig körülbelül 10%-kal növeli a nem szezonnak megfelelő gumi.

 • Szerelő kereket szerel fel egy gépjárműre

  Felügyelt tárolás

  A szakszerű gumitárolással az abroncsok élettartama meghosszabbítható. Az otthoni tárolással szemben, az általunk felügyelt tárolás nem okozhat kárt az abroncsban, így az autó biztonságos használatát sem veszélyeztetheti és a gépkocsi általános élettartama megnövelhető.

 • Szerelő kereket szerel fel egy gépjárműre

  Vigyázunk autója gumijaira

  A gumihotel szolgáltatás keretein belül éves tárolási díj fejében vigyázunk autója gumijaira, egészen a következő használatig. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást, különösképpen azoknak, akiknek a megfelelő otthoni gumiabroncs tárolás nem vagy nehezen megoldható.

Szerviz egy kattintásra

Miért érdemes letölteni a Petrányi Pit Stop alkalmazást?

 • A Petrányi Autó ügyfélprofiljával bármely kapcsolódó ügyét márkafüggetlenül intézheti.

 • Az applikáció segítségével gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot.

 • Az alkalmazás segítségével könnyen, egy kézből intézheti a folyamatban lévő szervizügyeit.

 • Az autói regisztrálásával nyomon követheti a garanciaidő alatti soron következő feladatokat.

 • Az applikációban kényelmesen választhatja ki az igénybe vett extra szolgáltatások körét.

 • Elsőként értesülhet a gépjárművéhez tartozó extra, szezonális ajánlatainkról.

Személyt ábrázoló ikon
Órát ábrázoló ikon
Csavarkulcsot ábrázoló ikon
Naptárt ábrázoló ikon
Ajándékot ábrázoló ikon
Csengőt ábrázoló ikon

Pit Stop extra szolgáltatások

Tegye még kényelmesebbé a szervizelést

Oszlopok

 • Okosszekrény szolgáltatás

  A bejelentett szervizre vitt autó kulcsa bármikor leadható és az autó elkészülte után felvehető a nap 24 órájában a telephelyünkön.

 • Mobilitás-csomag

  Nálunk nem kell autó nélkül maradnia. Akár néhány órára igényelhet bérautót, elektromos rollert, BOLT taxit vagy BKK vonaljegyet.

 • Háztól-házig szolgáltatás

  Ki sem kell mozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelést követően házhoz is szállítjuk azt.

 • Soron kívüli szerviz

  Jelentkezzen be bármelyik Petrányi Autó márkaresekedésünkbe, és mi 24 órán belül - munkanapokkal számolva-  megkezdjük a javítást.

 • Utastér fertőtlenítés

  A belső tér ózonos fertőtlenítése vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra.

Petrányi Pit Stop

A szervizfolyamat is lehet élmény

Akár tervezetten, akár váratlanul van rá szükség, de az autónk szervizbe vitele sok szervezéssel és kényelmetlenséggel is járhat. Mi kitaláltuk, hogyan lehet kényelmesebb és egyszerűbb! Intézze a bejelentkezését az új Petrányi Pit Stop alkalmazáson keresztül bárhonnan, bármikor, és vegye igénybe innovatív kényelmi szolgáltatásainkat!

Petrányi Pit Stop logó egy kézben tartott okostelefon kijelzőjén