Személyautók állnak a parkolóban

Okosszekrény szolgáltatás

Gépjármű leadás és átvétel, amikor Önnek jó

Ne várakozzon a szervizre

Gépjármű átadás és átvétel a nap 24 órájában

Akár tervezetten, akár váratlanul, az autónk szervizbe vitele okozhat szervezési nehézségeket. Ennek mostantól vége: az előre bejelentett szervizre vitt autónk kulcsa bármikor leadható és az autó elkészülte után felvehető a nap 24 órájában a kijelölt márkakereskedéseinkben [1]. A teljes folyamat telefonon, weboldalon és a Petrányi Pit Stop applikáción keresztül is lebonyolítható.

Szolgáltatás használata

Várakozás- és költségmentes megoldás

 • 1 Időpontfoglalás

  Használja online bejelentkezési felületünket, vagy töltse le telefonjára a Petrányi Pit Stop mobil applikációt, és válassza az Önnek ideális helyszínen vagy szabad időponttal bíró szervizünket. A foglaltsági adatokat valós időben látva kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget.

 • 2 Rendszám megadása

  Az előre foglalt napon telephelyünkre érkezve nincs más dolga, mint a bejáratnál kihelyezett Okosszekrényünk kijelzőjén beírja rendszámát,  és a kulcs és forgalmi leadására szolgáló kis fiók ajtaja kinyílik. Érkezzen a nap bármely időszakában, akár éjjel, hajnalban, ha kényelmesebb, a szekrényünk rendelkezésére áll!

 • 3 Fotók készítése

  Kérjük, az autó leadását megelőzően készítsen fotókat autója külső állapotáról a parkolóhelyen, ahol megállt. Amennyiben úgy érzékeli az autó átvételekor, hogy korábban nem meglevő sérüléssel bír, a képek segítségével tudja megmutatni nekünk a feltételezett károkozást, és tudunk felelősséget vállalni értük.

 • 4 Kulcsok és forgalmi elhelyezése

  A kis fiókba ezután el kell helyeznie a gépjármű kulcsát és forgalmi engedélyét. A ajtó bezárása elindítja a folyamatot – munkafelvevőink az ekkor kapott értesítések alapján kezdik meg munkaidőben az autó átvizsgálását. A kapu zárása előtt meg kell erősítenie, hogy mind a kulcsot, mind a forgalmi elhelyezte a kis fiókban.

 • 5 Fizetés a javítást követően

  Az Ön által jóváhagyott és elvégzett munkák utáni számlát elektronikusan küldjük meg e-mail címére a javítást követően. A fizetés akár azonnali utalással, akár átvételkor az Okosszekrény terminálján fizetve, de online is elvégezhető.

 • 6 Gépjármű átvétele

  A fizetést követően követően PIN kódot küldünk a kulcs átvételéhez e-mailben. A PIN kód és a rendszám beírásával kinyílik a megfelelő fiók, és Ön át tudja venni a leadott kulcsot és forgalmit, és folytathatja útját autójával.

Garantált minőség

Szerviz a tőlünk megszokott minőségben

A szerviz bizalmi kérdés – de ez miért ne párosulhatna kényelemmel és hatékonysággal az Ön számára? A kollégáink a bejelentkezés során megadott adatok alapján az autó kulcsát és forgalmiját felvéve a szekrényből kezdik meg a Petrányitól megszokott minőségi munkát. A folyamat főbb lépéseiről Ön e-mail értesítést is kap, és kollégáink telefonon egyeztetik Önnel a szükséges szerviz és alkatrész igényekhez kapcsolódó költségeket, amit Ön írásban hagyhat jóvá.

Szerviz egy kattintásra

Miért érdemes letölteni a Petrányi Pit Stop alkalmazást?

 • A Petrányi Autó ügyfélprofiljával bármely kapcsolódó ügyét márkafüggetlenül intézheti.

 • Az applikáció segítségével gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot.

 • Az alkalmazás segítségével könnyen, egy kézből intézheti a folyamatban lévő szervizügyeit.

 • Az autói regisztrálásával nyomon követheti a garanciaidő alatti soron következő feladatokat.

 • Az applikációban kényelmesen választhatja ki az igénybe vett extra szolgáltatások körét.

 • Elsőként értesülhet a gépjárművéhez tartozó extra, szezonális ajánlatainkról.

Személyt ábrázoló ikon
Órát ábrázoló ikon
Csavarkulcsot ábrázoló ikon
Naptárt ábrázoló ikon
Ajándékot ábrázoló ikon
Csengőt ábrázoló ikon

Pit Stop extra szolgáltatások

Tegye még kényelmesebbé a szervizelést

Oszlopok

 • Okosszekrény szolgáltatás

  A bejelentett szervizre vitt autó kulcsa bármikor leadható és az autó elkészülte után felvehető a nap 24 órájában a telephelyünkön.

 • Mobilitás-csomag

  Nálunk nem kell autó nélkül maradnia. Akár néhány órára igényelhet bérautót, elektromos rollert, BOLT taxit vagy BKK vonaljegyet.

 • Háztól-házig szolgáltatás

  Ki sem kell mozdulnia otthonából, járművét az Ön által megadott helyen és időben átvesszük, majd a szervizelést követően házhoz is szállítjuk azt.

 • Soron kívüli szerviz

  Jelentkezzen be bármelyik Petrányi Autó márkaresekedésünkbe, és mi 24 órán belül - munkanapokkal számolva-  megkezdjük a javítást.

 • Utastér fertőtlenítés

  A belső tér ózonos fertőtlenítése vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, alkalmas higiéniai kezelésként, allergiamentesítésre, szagtalanításra.

Petrányi Pit Stop

A szervizfolyamat is lehet élmény

Akár tervezetten, akár váratlanul van rá szükség, de az autónk szervizbe vitele sok szervezéssel és kényelmetlenséggel is járhat. Mi kitaláltuk, hogyan lehet kényelmesebb és egyszerűbb! Intézze a bejelentkezését az új Petrányi Pit Stop alkalmazáson keresztül bárhonnan, bármikor, és vegye igénybe innovatív kényelmi szolgáltatásainkat!

Petrányi Pit Stop logó egy kézben tartott okostelefon kijelzőjén