Szerelő hibalistát ír fel a motortér felett

Szerviz akció

A következő kötelező karbantartás árából 15% kedvezmény

Mire vonatkozik ajánlatunk?

Igényelje a következő kötelező karbantartáshoz

Ha Ön magánszemélyként látogatja szervizeinket autója kötelező karbantartása céljából, a soron következő kötelező karbantartás árából 15% kedvezményt adunk! Jelenlegi aktuális kötelező szervize/karbantartása elvégzésénél, kérje kollégáinktól saját kedvezmény kuponját.

Petrányi Autó előnyök

Miért válassza a Petrányi Autó szervizeit?

 • Szerelő autót ellenőriz

  Minősített szakemberek

  Szerelőink mind minősített szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák. A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk.

 • Munkatárs a Petrányi Autó Budaörsi úti márkakereskedés bejáratánál

  Négy telephelyen várjuk Önt

  A Petrányi Autó Budapest egész területét lefedve, négy telephelyen várja szerviz és karosszéria munkára ügyfeleit. Szervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek.

 • Csoportkép a Petrányi Autó munkatársairól

  Családi vállalkozás

  Családi vállalkozásunk mindig azt tartja szem előtt, hogy az ügyfeleink és a munkatársaink arcán látszódjon a mosoly, az elégedettség, mert érzik, hogy jó helyen vannak, jól választanak és számíthatnak ránk. Minden erőfeszítésünket ezért tesszük!

Petrányi Pit Stop

A szervizfolyamat is lehet élmény

Akár tervezetten, akár váratlanul van rá szükség, de az autónk szervizbe vitele sok szervezéssel és kényelmetlenséggel is járhat. Mi kitaláltuk, hogyan lehet kényelmesebb és egyszerűbb! Intézze a bejelentkezését az új Petrányi Pit Stop alkalmazáson keresztül bárhonnan, bármikor, és vegye igénybe innovatív kényelmi szolgáltatásainkat!

Petrányi Pit Stop logó egy kézben tartott okostelefon kijelzőjén