Aki vezet, tudja, hogy minden autót évente át kell vizsgáltatni, hogy továbbra is biztonságban közlekedhessünk vele. Azt is pontosan tudjuk, milyen stresszes ez az időszak, hiszen gyakran előfordul, hogy nem látjuk előre, milyen költségekkel jár majd a kötelező szerviz.

Bármely márkát is választotta, autójához fixen előírt időszakos karbantartás tartozik – segítünk, mit, mikor és hogy érdemes fejben tartania, és kezeljük az előírt feladatokat az autóján! Az időszakos karbantartások elvégzése, gyártói előírások alapján történik (Volkswagen konszern márkáinak esetében – Audi, Seat, Skoda, Volkswagen -  digitális szervizkönyv vezetéssel).

A Tervszerű megelőző karbantartás (TMK) lényege, hogy a folyamatos képzési programban résztvevő kollégáink, akik az adott márka speciális igényeivel is tisztában vannak, teljesen átvizsgálják a hozzánk beérkező autókat és a gyártói előírásoknak megfelelő, periodikusan meghatározott munkálatokat elvégzik, így a biztonságos, megbízható üzemeltetés biztosított.

Az összes márkakereskedésünkben fix, kiszámítható költségekkel, és speciálisan képzett szakértőkkel garantáljuk a nyugodt és hatékony szervizelést személyautó és haszonjármű tulajdonosok részére egyaránt.