Dodge Hornet áthalad a hídon

Dodge Hornet

Csípni fogja az élményt, amit ez az autó ad

Legfontosabb tudnivalók

Egy fejlett SUV izomautó DNS-sel

 • Dodge Hornet a belvárosban

  Izmok a legújabb formájukban

  A Dodge Hornet a széles körű használati értékét agresszív megjelenéssel, az ikonikus amerikai izmokat pedig új technológiával ötvözi, amivel újragondolja, milyen lehet egy kompakt SUV. Opcionálisan rendelhetőek 20″-os felnik, dupla kipufogócsövek, Dodge márkájú Brembo féknyergek, valamint hét egyedi fényezés közül választhat. A Hornet az erő minden aspektusát elérhetővé teszi egy teljesen új járműcsalád formájában.

 • Dodge Hornet halad a városban éjszaka

  Lenyűgöző technológia

  Ha új technológiákról van szó, a Dodge Hornetben bőven van mit felfedezni. Az olyan opcionálisan rendelhető funkciók, mint a ParkSense párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer, a 360°-os térben látó kamera, a 14 hangszórós, mélynyomóval kiegészített Harman Kardon prémium audiorendszer és még sok más kiegészítő együttesen biztosítják a tökéletes utazási élményt.

 • Dodge Hornet első utastere

  Teljesítmény egy karnyújtásnyira

  A teljesítményorientált belső tér minden szükséges eszközt biztosít ahhoz, hogy maximalizálja az úton szerzett élményeit. Helyezkedjen el a sportos Alcantara ülésekben, ragadja meg a kormányoszlopra szerelt váltófüleket, és nézze a 12,3″-os vezetői információs digitális kijelzőn ahogy a jármű 0-ról 60-ra gyorsul. Ha még ennél is többet szeretne, a 10,25″-os érintőképernyőről elérheti a Dodge Performance Pages ikonikus felületét, ahol a g-erőtől a hőmérsékletig minden adatot nyomon követhet.

 • Dodge Hornet áll egy épület előtt

  Kiemelt védelem

  A Hornet minden felszereltségi szinten alapfelszereltségként rendelkezik biztonsági és védelmi funkciókkal, többek között automatikus vészfékezéssel, sávtartó figyelmeztetéssel, automatikus ellenkormányzással, holttérfigyelő rendszerrel, valamint hátsó keresztirányú útvonal-érzékeléssel. A számos opcionálisan rendelhető csomaggal kiegészítve a Hornet segíthet megvédeni Önt és utasait minden út során. Több olyan, opcionálisan rendelhető biztonsági óvintézkedés érhető el, mint például az aktív vezetési asszisztens.

 • Dodge Hornet 8 Ball színben
 • Dodge Hornet Gray Cray színben
 • Dodge Hornet Blue Steele színben
 • Dodge Hornet Blu Bayou színben
 • Dodge Hornet Hot Tamale színben
 • Dodge Hornet Acapulco Gold színben
 • Dodge Hornet Q Ball színben

Válassza az Önhöz illő színt

Lehetetlen rosszul dönteni

A Dodge Hornet ötvözi a praktikumot az agresszív megjelenéssel, ezzel egyesítve az amerikai izomautók örökségét a modern technológiákkal és SUV kialakítással.

Galéria

Felkelti a környezete figyelmét

Érdekli a Dodge Hornet?

Ha szeretne többet megtudni a Dodge Hornet modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével