Két Dodge Challaneger pörgetik a hátsó kereküket

Amerikai izomautók

Üdvözöljük az V8-as motorok világában

V8 Petrányi modellek

Amerikai fenevadak egy karnyújtásnyira

Izomautók a Petrányi Autónál

Súlyos lóerők a Mázsa téren

Az amerikai autók általában híresek nagy méretükről és erőteljes motorjaikról. Az amerikai piacra gyakran készülnek olyan járművek, mint terepjárók, SUV-ok és pickupok, amelyeket nagyobb méretben és teljesítményben kínálnak. A tengeren túli járművek gyártása során különösen nagy hangsúlyt kap a design. A gyártók igyekeznek ikonikus modelleket létrehozni, ennek szellemében tipikus design elemekkel látják el az autókat.

A Petrányi Autó a V8 Petrányinál amerikai fenevadakat is kínál a Mázsa téri márkakereskedésben. A RAM 1500 igazi faltörő kosként képviseli a pickup vonalat, a Dodge Challenger, a Durango, a Charger az izomautókat testesítik meg, a Chevrolet Corvette pedig egy vadító vörös, ami alig 2,8 másodperc alatt képes nulláról 100 km/órára felgyorsulni. Ha szeretné kipróbálni ezeket az igazán különleges autókat, akkor kérjen ajánlatot online!

Galéria

Fotók

 • Dodge modellek haladnak a versenypályán
 • Dodge Durango halad a versenypályán
 • Két Dodge Charger haladnak a versenypályán
 • Dodge Challenger pörgeti a hátsó kerekeit
 • RAM 1500 TRX pörgeti a hátsó kerekeit

Kedvencek a tengeren túlról

Nagyok, hangosak és nagyon szépek

 • Dodge Challenger halad a sivatagban

  Az autógyártás úttörői

  Amerika az autógyártás történelmében jelentős szerepet játszott. Az első autógyártó cégek között szerepelt az 1903-ban alapított Ford Motor Company. A Ford T-Model jelentős hatással volt az autógyártásra és az átlagemberek mindennapjaira is. Ugyanilyen meghatározó szereplő ezen a piacon a General Motors (GM) is, amely a legnagyobb amerikai autógyártó vállalatok közé tartozik.

 • Két Dodge Charger állnak a versenypályán

  A határok keresése

  Az autógyártás meglehetősen színes, mindenhol ott vannak a legek, amiket példaként, ünnepelve mutatnak be a nagyközönség számára. Jellemző a határok keresése, ami igaz az autók esetében a teljesítményre is. Egymást érik az autóversenyek, a bemutatók, melyek során mindenki, a márkák és a pilóták is megmutathatják, hogy mire képesek. Egy igazán változatos piac ez.