Nő beszélget a Ford Assistance szolgáltatásról

Országúti segélyszolgálat

A Ford Assistance-ra minden váratlan helyzetben számíthat

Úton van a segítség

Csak keresse a Ford Assistance-t

Az Országúti Segélyszolgálat (Ford Assistance) szolgáltatásra mindig számíthat itthon és bárhol Európában: heti hét nap, az év 365 napján rendelkezésére áll. Hívja beföldről a +36 80 204 635, vagy külföldről a +36 1 345 1728 telefonszámot.

A szolgáltatás bemutatása

Itthon és egész Európában számíthat rá

 • Nő hívja a Ford Assistance szolgáltatást

  Azonnali segítség

  Amennyiben autója egy esetleges műszaki vagy elektromos meghibásodás következtében üzemképtelenné válik, egyszerűen hívja a Ford Assistance vonalat, és azonnal a segítségére sietnek.

 • Assistance munkatárs fogadja a hívást

  Teljes gondoskodás

  Amennyiben nem tudják a problémát a helyszínen azonnal elhárítani, vannak más ideiglenes megoldások, például csereautó vagy a továbbutazásához szükséges költségek biztosítása, akár még hotelfoglalást is intézik Önnek és utasainak.

 • Szerelő átadja a kulcsot az ügyfélnek

  Minden új Fordhoz jár

  Az Országúti Segélyszolgálat minden új Ford autóhoz jár az első forgalomba helyezés napjától számítva a következő esedékes szerviz időpontjáig. (Autója Szervizintervallumáról kérjük tájékozódjon a szervizfüzetben.)

 • Szerelők vizsgálnak egy Ford gépjárművet

  Szolgáltatás meghosszabbítása

  Minden kötelező szerviz alkalmával lehetősége van meghosszabbítani Ford Assistance szerződését, ami a következő esedékes szerviz időpontjáig tart. Az árakról, kérjük, érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Nálunk a legjobb kezekben van!

A Petrányi Autó mögött 30 év szerviztapasztalat áll, amely egyaránt garancia a szaktudásra, kiváló minőségre, valamint gyorsaságra is. Ha minket választ, biztosíthatjuk, hogy Ford autója a legjobb kezekben lesz!

Szerelő csavarkulcsot tart a kezében