Férfi halad a Ford felé

Ford technológiák

Tudjon meg többet a Ford innovatív technológiáiról

Az innováció a Ford vérében van

Kellemes utazás - minden alkalommal

Ne feledje, minden alkalommal, amikor Fordjába ül, innovatív technológiai megoldások sora gondoskodik arról, hogy Önnek és utasainak is kellemes utazásban legyen része. Némelyik ezek közül folyamatosan szem előtt van, ilyen például a Táblafelismerő- vagy a SYNC 3 rendszer. Mások – mint a hibrid vagy elektromos hajtómű, illetve az Intelligens összkerékhajtás kevésbé látványos módon, a háttérben járulnak hozzá a vezetési élményhez.

Technológiák megismerése

A Ford a lehetőségek határait feszegeti

Oszlopok

 • Férfi nézi a FordPass alkalmazást a mobiltelefonján

  Kommunikáció

  Fedezze fel, mit kínál Önnek a Ford fejlett kommunikációs technológiája. Tudjon meg többet a vadonatúj kommunikációs funkciók előnyeiről!

 • Férfi fogja a Ford kormánykerekét

  Vezetési élmény

  Fedezze fel a Ford innovatív technológiáit, mint a vezetési élményt javító SYNC rendszert, Aktív ki-/beparkolást segítő automatikát Adaptív kormányzással.

 • Ábra egy vezetést támogató rendszerről

  Teljesítmény és hatékonyság

  Kíváncsi, hogyan teszik még élvezetesebbé a vezetést a Ford műszaki megoldásai? Fedezze fel a hihetetlen vezetési élményt – minden egyes alkalommal.

 • Kisgyerek ül a hátsó ülésen

  Biztonság és védelem

  Az olyan megoldások, mint a Légzsákkal ellátott hátsó-szélső biztonsági öv és az Intelligens védelmi rendszer (IPS) jól mutatják, milyen innovatív a Ford.

 • Férfi Ford gépjárművet tankol

  Kényelem és praktikum

  Nézze meg, milyen intelligens megoldások teszik különlegessé a ford autóit! Aprólékos, átgondolt kialakítás, hiszen tudjuk: az ördög a részletekben rejlik.

FordPass applikáció

Használja ki autója intelligenciáját

 Csatlakoztatott világ. Csatlakoztatott járművek. Párosítsa a FordPass alkalmazást, hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

Ford modellkínálat

A Ford teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Ford modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Ford modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében