Új Ford Tourneo Courier

Bőséges tér minden kalandhoz

Új Ford Tourneo Courier

Okos és rátermett

Elképesztő variálhatósággal

Váltson a két- és ötüléses elrendezés között, és pakoljon be egy hosszú hétvégi kalandra! Válasszon a benzines és a teljesen elektromos motorok közül. SUV kialakítás, fejlett csatlakoztathatóság és elképesztő variálhatóság. Bárhová is szeretne elérni. Bárhol is jár.

Ford Tourneo Courier első utastere

Fejlett csatlakoztathatóság

A Tourneo Courier 8"-os érintőképernyője SYNC4 infotainment funkcióval és szabványos FordPass csatlakoztatható modemmel rendelkezik. A FordPass alkalmazáson keresztül az okostelefonhoz csatlakoztatva a modem számos funkcióhoz biztosít hozzáférést: többek között a helymeghatározáshoz, a jármű állapotához, az üzemanyagszinthez, a távoli záráshoz és nyitáshoz és még sok egyébhez.

Főbb jellemzők

Meglepően tágas és kényelmes

  • Ford Tourneo Courier halad a hegyvidéki úton

    Raktér

    A Tourneo Courier magasabb szintre emeli a személyszállítás élményét, a kompakt városi csomag által kínált bőséges tér pedig elegendő helyet kínál mindenhez, hiszen ez az autó kalandra termett, és készen áll a játékra. A meglepően tágas belső tér, a lehajtható hátsó ülések sokoldalúsága és a számos rakodási lehetőség megkönnyíti a bepakolást a rég várt kiránduláshoz3.

  • Ford Tourneo Courier hátsó utastere

    Kényelem

    A Tourneo Courier lényege a kényelem, a kapacitás és a többféle konfiguráció. A hátsó ülések könnyen lehatjhatók, így akár 2,45 köbméterrel is megnövelheti a csomagtér méretét – így bőven lesz hely az autóban. Az üléseket felhajtva pedig kényelmesen szállíthat akár öt utast is. Nagyszerű a mindennapi feladatok lebonyolításához és a barátokkal való kiruccanáshoz egyaránt.

Galéria

SUV kialakítás, elképesztő variálhatóság

Érdekli a Ford Tourneo Courier?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, regisztráljon és értesüljön elsőként az újdonságokról.

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével