Ford tetőbox-szal halad át a hídon

Ford tartozékok

Tegye Ford autóját még egyedibbé!

Eredeti Ford alkatrészek

Házhozszállítással, kedvezményekkel

Ahány utazás, annyi kihívás. Széles kínálatunkból mindenre felkészítheti az autóját, ráadásul most rendkívül kedvező áron. A Petrányi Autó mögött álló 30 év tapasztalat és a több mint 150.000 darabos raktárkészlet egyaránt garancia a kiváló minőségre és a gyorsaságra.

Ford kiegészítők

Válogasson eredeti tartozékaink közül

Oszlopok

 • Ford tetőcsomagtartó

  Tetőcsomagtartók

  Biztonságosak, praktikusak és egyszerűen kezelhetők. Segítségükkel stabilan rögzítheti csomagjait, sporteszközét, így mindent magával vihet a családi kiruccanásokra, amire szükség lehet.

 • Ford tetőbox

  Tetőboxok

  Utazáskor sokszor szinte a fél otthonunkat magunkkal visszük. Ezekre az esetekre nyújt megoldást egy praktikus tetőbox! Válogasson kiváló minőségű, sokoldalú kínálatunkból.

 • Ford gumiszőnyeg

  Gumiszőnyegek

  Óvja meg autóját a szennyeződésektől, és könnyítse meg a takarítást. Eredeti Ford minőség: tökéletes illeszkedés, vastag, strapabíró, minőségi anyag. Ráadásul jól illik a Fordok belső kialakításához.

 • Ford sárfogógumi

  Sárfogógumik

  Megóvják autóját a sártól és a szennyeződésektől, valamint segítenek megakadályozni a kőfelverődés okozta sérüléseket.

Ford Lifestyle kollekció

Ford kollekció bármilyen életstílushoz

A Ford Lifestyle kollekció kimagasló minőségű Ford kiegészítők és ajándéktárgyak széles választékát nyújtja. Tele vagyunk remek ajándékötletekkel Ford rajongóknak a ruhaneműktől az autómaketteken át a sportfelszerelésekig. Ha pedig luxustermékeket keres, merüljön el a Vignale kollekció előkelő világában!

Gyakori kérdések

Alkatrész vásárlással kapcsolatos tudnivalók

 • Minden gyári Ford és Motorcraft alkatrészre a vásárlás napjától érvényes a jótállás, melynek ideje egy év. Ez alól kizárólag az akkumulátorok a kivételek, melyeknek a jótállási ideje 3 év.

 • Társaságunk által forgalmazott termékei a Ford központi raktárból érkeznek és mindegyik gyári eredeti alkatrészek. Minden engedéllyel és tanúsítvánnyal rendelkeznek, beszerzési forrásuk ellenőrzött. Ez természetesen igaz az olajokra és folyadékokra is, melyek után a környezetvédelmi termékdíjat megfizetve kerülnek hozzánk.

 • Amennyiben van a magyarországi Ford központban akkor ennek ideje 1-2 munkanap. Amennyiben a németországi készletről érhető el a termék akkor az átlagos szállítási ideje 4-5 munkanap. Az angliai raktárból érkező termékek a Brexit óta vámoláson esik át, melynek költségét és ügyintézését a Ford kezeli, de emiatt a szállítási ideje 10-15 munkanap. A spanyolországi raktárból érkező alkatrészek átlagos szállítási ideje 10 munkanap. Természetesen erről rendelés feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt.

 • Sajnos vannak olyan tételek, melyeket a Ford már nem gyárt, mert idős az autó ilyenkor az az információ, hogy a keresett termék elfekvfő és nem helyettesített. Az ilyen alkatrészek gyártása megszűnt. A pillanatnyi hiánytétel pedig azt jelenti, hogy jelenleg nincs raktáron a keresett alkatrész, de a jövőben várható annak gyártása. Ennek idejét a Ford központjából tudjuk megkérdezni

 • Vannak olyan alkatrészek, melyet a fenntarthatóság jegyében és az alapanyagok optimalizálása miatt a gyár felújít így ezen termékeket vissza kell küldeni a Ford központjába. A vásárláskor ennek külön felár díját ki kell fizetni, mely annak visszahozatala után a betétdíj összege jóváírásra kerül. Ehhez szükséges az eredeti doboz és a fizikális sérülésmentesség és maga a kicserélt eredeti Ford alkatrész.

Rendeljen eredeti Ford alkatrészt!

Házhozszállítás? Igen. Folyamatos kedvezmények? Igen. A Petrányi Autó mögött álló 30 év tapasztalat és a több mint 150.000 darabos raktárkészlet egyaránt garancia a kiváló minőségre és a gyorsaságra.

Szerelő csavarkulcsot tart a kezében