Ford Ranger áll a tengerparton egy szörfdeszkával a platón

Ford Ranger

Ne szégyellje, hogy élvezi a munkát

Ford Ranger készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Ne szégyellje, hogy élvezi a munkát

Minden helyzetben számíthat rá

A legenda újjászületett! Bemutatjuk a Ranger Wildtrak és Limited modellek következő generációját. A méltán híres összkerékhajtású Ford pick-upok újragondolt változatát úgy tervezték, hogy Ön minden helyzetben számíthasson rá. Legyen szó kőkemény munkáról, vagy hétvégi kirándulásról.

Ford Ranger első utastere

Fejlett technolgóia

A Rangereken is elérhető a Ford fejlett fedélzeti infokommunikációs rendszere, a SYNC® 4A. A rendszer a Limited modelleknél egy 10,1”-os, míg a Wildtrak modelleknél egy 12”-os érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Mindkét változat rendelkezik felhőalapú kapcsolattal, hangutasításokkal is irányítható és képes a vezeték nélküli mobiltöltésre. Bárhová indul, számíthat a képességeire.

Legfontosabb jellemzők

Fedezze fel a Ranger minden oldalát

 • Vezetési üzemmód váltó a Ford Ranger modellben

  Terepvezérlési rendszer

  A Ford Ranger a könnyen használható, menet közben váltható 4x4-es vagy 4WD-rendszernek köszönhetően még változatosabb terepviszonyokkal tud még jobban megbirkózni. Az akár 7 választható vezetési üzemmóddal a jármű gyorsan alkalmazkodik a változó út- és terepviszonyokhoz.

 • 360 fokos kameranézet a Ford Ranger érintőkijelzőjén

  360°-os kamerakép

  Az opcionális 360°-os kamera a jármű különböző stratégiai pontjain elhelyezett videokamerák képeiből egy fejlett szoftver segítségével  felülnézeti képet alkot a pick-up környezetéről. A rendszer megjeleníti a közeli akadályokat, és segít navigálni az adott környezetben.

 • E-váltó a Ford Ranger modellben

  E-váltó

  A Rangerek egyedülálló E-váltójával magabiztosan kezelheti a pick-up mind a 10 sebességfokozatát. A különleges kialakítású váltókar az elektronikus rögzítőfékkel együtt még modernebb és letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Rangerek belső terének.

 • Zónavilágítás illusztráció a Ford Ranger modellről

  Zónavilágítás

  Munka vagy szabadidő - a Ford Ranger praktikus Zónavilágítási funkciója mindig jól jön. A 4 külön zónára – első, hátsó és két oldalsó zónára – osztott Zónavilágítással a jármű teljes környezetét megvilágíthatja.

 • Ford Ranger Lucid Red színben
 • Ford Ranger Ageta Black színben
 • Ford Ranger Moondust Silver színben
 • Ford Ranger Blue Lightning színben
 • Ford Ranger Carbonized Grey színben
 • Ford Ranger Frozen White színben
 • Ford Ranger Diffused Silver színben

Válassza az Önhöz illő színt

Lehetetlen rosszul dönteni

Látványos külső formaterv, új hajtáslánc-technológiák, továbbfejlesztett futómű és rakodótér, high-tech utastér, fejlett vezetéssegítő technológiák.

Praktikus csomagtér

Bárhova is vigye az útja

 • Ford Ranger nyitott csomagtérajtóval

  Csomagtérajtó

  A könnyű emelő- és leeresztőmechanizmusnak, a beépített mérőrúdnak, a kampós fogóknak és a pohártartóknak köszönhetően a Ranger új csomagtérajtója mindenre fel van készülve.

 • Ford Ranger raktér felülnézetből

  A raktér lehetőségei

  A Ranger széles rakterében a kerékdobok között már egy szabványos euro-raklap is elfér. A pick-up integrált rakománykezelő rendszerrel és 400 W-os elektromos csatlakozóaljzattal is rendelhető.

Galéria

Készen áll minden kihívásra

Érdekli a Ford Ranger?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével