Egy férfi és egy nő dolgoznak egy Ford E-Transit mellett

Ford E-Transit

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos

Üzlet tele energiával

Akár 317 km hatótávval

A Ford E-Transitot úgy tervezték, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit. Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást, hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet vele.

Változatok

Találja meg az Önnek megfelelőt

 • Ford E-Transit Van ábra

  Van

  Bruttó tömeg: 3,5 t, 3,9 t, 4,25 t
  Hosszúság: L2, L3, L4
  Magasság: H2, H3

 • Ford E-Transit Duplafülkés Van ábra

  Duplafülkés Van

  Bruttó tömeg: 3,9 t, 4,25 t
  Hosszúság: L3
  Magasság: H2, H3

 • Ford E-Transit Alváz ábra

  Szimplafülkés Alváz

  Bruttó tömeg: 3,5 t, 3,9 t, 4,25 t
  Hosszúság: L3, L4
  Magasság: -

Vezetési élmény

Zéró károsanyag-kibocsátás

 • Normal vezetési üzemmód a Ford E-Transit középső konzolján

  Vezetési üzemmódok

  Az E-Transitot 3 különböző vezetési üzemmódban használhatja, így mindig a körülményekhez és igényeihez igazíthatja a jármű működését. A Normal mód optimális választás a mindennapi közlekedéshez. A Slippery (Csúszós) üzemmód nedves és jeges útviszonyok mellett nyújt nélkülözhetetlen segítséget, míg az Eco (Gazdaságos) üzemmódban a legtöbbet hozhatja ki az akkumulátorokból.

 • Eco vezetési üzemmód a Ford E-Transit középső konzolján

  Gazdaságos üzemmód

  Az Eco üzemmód mellett a rendelkezésre álló energiával a lehető legnagyobb távolságot teheti meg. A rendszer korlátozza a végsebességet, mérsékeli a jármű gyorsulását, és kevesebb energiát használ a klímaberendezéshez is. Az E-Transit hatótávolságának maximalizálása érdekében aktiválhatja az L-módot is, így a fékezéskor felszabaduló energiával is tölti az akkumulátorokat.

 • Targoncával pakolnak a Ford E-Transit rakerébe

  Hátsó felfüggesztés

  Az E-Transit hátsó felfüggesztését a jármű teherbírásának és teljesítményének növelése érdekében teljesen áttervezték. Az új konstrukciónak köszönhetően az E-Transittal akár 1 758 kg össztömegű rakományt is gond nélkül elszállíthat, a nagy teherbírású, független hátsó felfüggesztés pedig megkönnyíti a jármű vezetését és javítja menettulajdonságait, üresen és megrakott állapotban egyaránt.

 • Egy nő és egy férfi szerelnek a Ford E-Transit melllett

  Teljesen elekromos

  Ha jellemzően zsúfolt városokban dolgozik, a teljesen elektromos E-Transit tökéletes választás a mindennapi munkához. Vezetés közben semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, ezért olyan városrészekben is szállíthat vele, melyekbe a robbanómotoros járművekkel nem szabad behajtani.

 • Férfi tekeri a forgótárcsás sebességváltót a Ford E-Transitban

  Forgótárcsás sebességváltó

  A forgótárcsás sebességváltó tökéletes kontrollt biztosít a fejlett erőátviteli rendszer felett. Használata rendkívül egyszerű és intuitív: a tárcsa elforgatásával válthat a kívánt sebességfokozatba. A hagyományos sebességváltókar eltűnésével értékes hely szabadul fel a jármű utasterében.

 • Kéz megnyomja az elektromos rögzítőfék gombját a Ford E-Transitban

  Elektromos rögzítőfék

  Az E-Transitban elektromos rögzítőfék található, ami nemcsak helytakarékos, de könnyebben is használható. A fék aktiválásához egyszerűen meg kell húzni a műszerfalon található kapcsolót.

Praktikum

Megoldások a mindennapi kényelemért

 • Nő munkagépet csatlakoztat a Pro Power Onboard rendszerre

  Pro Power Onboard

  Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

 • Targonca csomagokat helyez a Ford E-Transit csomagterébe

  Tágas raktér

  A maximális helykihasználás érdekében az akkumulátorok a fő kocsiszekrény alatt helyezkednek el. Az E-Transit ötféle karosszériaváltozatban érhető el, a rakterek kapacitása 9,5 és 15,1 m között változik.

 • Nő nézi a FordPass alkalmazást a mobiltelefonján

  FordPass pro

  Akár egy járművel dolgozik, akár öttel, a FordPass Pro mobilalkalmazás megfelelő eszközt nyújt ahhoz, hogy hatékonyan felügyelje autói működését, szervizigényét és biztonságát. Az ingyenes alkalmazás segítségével bármikor ellenőrizheti járművei tartózkodási helyét és műszaki állapotát, nyithatja és zárhatja az ajtókat, beállíthatja a töltési időket és még sok minden egyebet.

 • Nő nézi a FordPass alkalmazást a mobiltelefonján

  Távoli indítás

  A telefonon található FordPass Pro mobilalkalmazással akár otthonából vagy munkahelyéről is aktiválhatja az automata klímaberendezést, és kényelmesen beállíthatja az utastér hőmérsékletét. Az E-Transittal így minden alkalommal kellemes körülmények között indulhat útjára – a legnagyobb hőségben éppúgy, mint a fogcsikorgató hidegben.

Ford E-Transit első utastere

Ford SYNC 4

A felhőalapú kapcsolat segítségével a SYNC 4 fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést biztosít, a vezeték nélküli frissítések pedig gondoskodnak róla, hogy az E-Transit kezelőfelülete mindig naprakész legyen. Az okostelefonok vezeték nélküli integrációja, a jármű töltésének kezelése, a megújult 12"-os érintőképernyő és még számos intelligens funkció teszi a SYNC 4 rendszert jóformán nélkülözhetetlenné.

Egyszerű töltés

Üzlet, tele energiával

 • Ford E-Transit a telephelyen töltés közben

  Töltés a telephelyen

  Igény szerint partnereink segítségével olyan hardvereket és szoftvereket bocsátunk a rendelkezésére, melyek segítségével a munkanap végén egyszerűen feltöltheti elektromos járműveit. Vállalkozása telephelyén olyan elektromos töltőpontot létesítünk, ahol az E-Transitot alig több mint 8 óra alatt teljesen feltöltheti3.

 • Ford E-Transit a kötéren töltés közben

  Töltés közterületen

  Az E-Transit a köztéri töltőállomásokon rendkívül egyszerűen feltölthető. Ehhez rendelkezésére áll a FordPass töltőhálózat Európa-szerte több mint 200 000 töltőponttal. Emellett igénybe veheti az IONITY-hálózat több mint 450 nagyteljesítményű gyorstöltő-állomását is, melyeknél egyszerre több elektromos jármű is feltölthető.

 • Ford E-Transit egy ház udvarában töltés közben

  Töltés otthon

  Az E-Transit az otthoni töltőpontról éppolyan egyszerűen feltölthető, mint egy okostelefon. Az elektromos hálózatra csatlakoztatva egyszerűen gondoskodhat róla, hogy a jármű minden alkalommal menetkész állapotban várja az indulást. A kényelmesebb és gyorsabb töltés érdekében otthonában is telepíthet egy nagyteljesítményű Ford Wallbox töltőpontot.

 • Ford E-Transit Frozen White színben
 • Ford E-Transit Blazer Blue színben
 • Ford E-Transit Blue Metallic színben
 • Ford E-Transit Diffused Silver színben
 • Ford E-Transit Magnetic színben
 • Ford E-Transit Moondust Silver színben
 • Ford E-Transit Race Red színben
 • Ford E-Transit Ageta Black Metallic színben

Válassza az Önhöz illő színt

Lehetetlen rosszul dönteni

25 különböző konfigurációból választhat, így bármilyen igényei is legyenek, egészen biztosan talál megfelelő modellt a vállalkozása számára.

Fenntartási költségek

Hatékony munkavégzés, alacsony költségek

 • Ford E-Transit halad a városban

  Üzemeltetési költségek

  Az elektromos járművekre való átállással alacsonyabb üzemeltetési költségekkel számolhat. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül, mint a tankolás, és ha otthon vagy a telephelyen tölti a járművet, a költségek még alacsonyabbak lehetnek, különösen, ha a kedvezőbb árú éjszakai áramot használja.

 • Férfi egyeztet a szerelővel a Ford E-Transit mellett

  Karbantartási költségek

  Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

Galéria

Tudja meg, mitől más, mint a többi

Érdekli a Ford E-Transit?

Ha szeretne többet megtudni a Ford E-Transit modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével