Ábra egy vezetést támogató rendszerről

Ford teljesítmény és hatékonyság

Hihetetlen vezetési élmény – minden alkalommal

Teljesítmény és hatékonyság

Hibrid és elektromos

A holnap elektromos autói a Ford kínálatában

A Ford nem fantáziál arról, mit hoz a jövő. Teljes modellkínálata villamosításával már aktívan dolgozik a holnap elektromos autóin. Ha elektromos járműre szeretne váltani, fontos, hogy megismerje, miben térnek el egymástól az egyes technológiák. Ttudjon meg többet a mild hibrid, a hibrid, a plug-in hibrid, illetve a teljesen elektromos járművekről!

Ford EcoBoost

Nagyobb teljesítmény, környezetbarátabb működés

Ideje teljesen átértékelni, amit egy motorról gondolunk. Ezek a hagyományosnál kisebb erőforrások számos újítást tartalmaznak, így kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kisebb a károsanyag-kibocsátásuk is. Miközben a teljesítményben sem kell kompromisszumot kötnünk. Nem csoda, hogy az 1,0 literes EcoBoost motor zsinórban negyedszer nyerte el a nemzetközi Év motorja díjat.

 • Eco: Egy EcoBoost motor számára minden csepp üzemanyag drága. Ezért nem pazarolja: rendkívül alacsony fogyasztása mellé pedig figyelemre méltóan alacsony károsanyag-kibocsátás párosul.
 • Boost: Minden EcoBoost motort turbófeltöltőkkel szerelnek fel, ezeknek köszönhetően sokkal nagyobb erőkifejtésre képesek, mint azt a méretükből gondolnánk. A turbófeltöltő, a kipufogógázzal egyébként elpazarolt energiát hasznosítja, hogy nagynyomású levegővel lássa el a motort, ezzel növelve a teljesítményt. Az 1,0 literes EcoBoost motor így igazán elismerésre méltó, 140 lóerős teljesítményre képes.
Ford EcoBoost motor metszet

További technológiák

A hatékony és élvezetes vezetési élményért

 • Eco Mode a Ford középső kijelzőjén

  Eco Mode

  Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli, milyen hatással van a vezetési stílusunk az üzemanyag-fogyasztásra. Elemzi a sebességet, a váltó használatát, a fékhasználatot és a gázadási adatokat, valamint a megtett rövid és hosszú utak számát is. Az intelligens szoftver pedig az így nyert adatok alapján üzemanyag-hatékonysági tanácsokkal szolgál.

 • Ford Fiesta halad a városban

  Auto Start-Stop

  Ha meg kell állnunk egy közlekedési lámpánál vagy a dugóban, és üresbe tesszük az autót, a rendszer képes automatikusan leállítani a motort. Ha pedig ismét lehet haladni, csak le kell nyomni a kuplungot, majd egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég megnyomni a gázt, és a motor azonnal beindul.

Ford modellkínálat

A Ford teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Ford modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Ford modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében