Új Ford Transit áll a téren

Új Ford Transit Van

2024-ben érkezik – a teljesen elektromos E-Transittal együtt

Új Ford Transit Van készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Kemény, rátermett és hiteles

Fejlett képességek és csatlakoztathatóság

Hű a hagyományaihoz. Úgy újították meg, hogy még többet bírjon. A Ford Transit szintet lép ikonikus elődeihez képest: továbbfejlesztett képességeket és az eddigi legfejlettebb csatlakoztatott funkciókat nyújtja a termelékenység maximalizálása érdekében. 2024-ben érkezik – a teljesen elektromos Ford E-Transittal együtt.

Férfi tekeri a Ford Transit automata váltót

8 sebességes automata sebességváltóval

Ismerje meg Ford továbbfejlesztett automata sebességváltóját, mely az előző 6 sebességes váltó helyébe lép. A kézi választást a konzolra szerelt forgótárcsás sebességváltó és a kormánykerékre szerelt váltófülek segítik, így a Transit még többre képes.

Fontosabb jellemzők

Szintet lép ikonikus elődeihez képest

 • Ford Transit első utastere

  Belső tér

  Kívül-belül úgy tervezték, hogy okosabban működjön. Az új funkciók egyike a 8"-os, félig digitális műszerfal. A 12"-os SYNC 4 érintőképernyőhöz egyszerre két okostelefon is képes csatlakozni, és valós idejű forgalmi információkat nyújt a Csatlakoztatott navigáció segítségével. Az 5G modem pedig szupergyors kapcsolatot biztosít.

 • Ford Transit áll a kikötőben

  Külső

  Megújult első tengellyel és könnyebb alvázalkatrészekkel látták el a maximális terhelhetőség érdekében. Nagyobb, 16"-os kerekek az extra tartósságért. Ezen felül lenyűgöző választékban kapható karosszériaváltozatok, beleértve az Áruszállítót, a duplakabinos zárt Áruszállítót, a Fülkés alvázat és más One-Stop-Shop változatokat.

 • Ford Transit szenzorai érzékelik az előttük haladó gépjárművet

  Vezetéstámogató funkciók

  A Ford eddigi legátfogóbb csomagja alapfelszereltségként tartalmazza az Ütközésmegelőző rendszert autonóm vészfékezéssel, az Adaptív sebességtartó automatikát, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és Sávtartási segítséget, az Intelligens sebesség asszisztenst, az automatikus fényszóró rendszert és a Keréknyomás-figyelő rendszert. Így biztosítva, hogy a volán mögött ülők mindig minden segítséget megkapjanak.

 • 4256 mm raktérhossz a Ford Transit Van modellben

  Hasznos felszereltségek

  Akár 15,1 köbméteres raktérrel és akár 4256 mm raktérhosszal. Választható digitális Upfit integrációs rendszerrel a harmadik féltől származó kiegészítő elemek érintőképernyőn keresztül történő vezérléséhez. Az új, választható Szállítási segéd funkcióval időt takaríthat meg, és fokozhatja a biztonságot. Valamint integrált Ford Pro alkalmazás, hogy a járművezetők fennakadás nélkül végezhessék a munkájukat.

Hatékonyságra tervezve

A motor és a sebességváltó lényege a teljesítmény

 • 2,0L EcoBlue dízelmotor
 • 4 teljesítményváltozat 105 LE és 165 LE között
 • 3 nyomatékváltozat 310 Nm és 390 Nm között
 • Első-, hátsó- és összkerékhajtású kivitelben
 • Manuális és automata sebességváltó

Érdekli a Ford Transit Van?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, regisztráljon és értesüljön elsőként az újdonságokról.

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében