Utasok várakoznak egy Ford Transit Minibusz mellett a repülőtéren

Ford Transit Minibusz

A csoportok szállítása nem jelent számára kihívást

Ford Transit Minibusz készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Előre viszi a vállalkozását

Ön és utasai is teljes komfortban

Ha egy minibuszban már minden ülés foglalt, a célállomás pedig messze van, különösen fontos, hogy Ön és utasai a lehető legnagyobb kényelemben utazzanak. A Ford Transit Minibuszban bárhol is foglal helyet, fejlett technológiai megoldások és intelligens funkciók sora gondoskodik róla, hogy maximális komfortban jusson el úti céljához.

Megkönnyíti a személyszállítást

A Ford Transit Minibusz fontosabb jellemzői

 • Ford Transit Minibusz EcoBlue dízelmotor

  EcoBlue dízelmotor

  A széles választékban elérhető, továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit Minibusz erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A Transit ezek mellett HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami még nagyobb teljesítményt biztosít. Az akár 170 lóerős motorokhoz igény szerint választható manuális- és automata sebességváltó. Bármelyik erőforrás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az a legszigorúbb Euro HDT6.0 kibocsátási előírásoknak is megfelel.

 • 18 férőhely a Ford Transit Minibuszban

  Akár 18 férőhely

  A Ford Transit Minibusz különböző üléskonfigurációkkal, akár 18 férőhelyes változatban is kapható. A tágas és komfortos személyszállítóban az utasok egész úton kényelmesen lazíthatnak, hiszen a hátradönthető üléstámlák és kartámaszok már a Trend és Limited típusokban is az alapfelszereltség részét képezik. A vezetőülés rendkívül kényelmes kialakítású karfával és deréktámasszal is rendelhető, emellett fűthető és elektromosan akár 10-féleképpen is beállítható, így minden vezető kiválaszthatja a számára ideális pozíciót. 

 • Férfi nézi a FordPass alkalmazást a mobiltelefonján

  FordPass Connect

  Az új Ford Transit Minibusz már FordPass Connect modemmel is rendelhető, aminek segítségével megannyi plusz funkcióval bővítheti autója tudását: 4G sebességű WiFi kapcsolat egyidejűleg akár 10 fő számára, így ön és utasai és kapcsolatban maradhatnak utazás közben is. A valós idejű forgalmi adatokkal frissülő SYNC 3 navigációs rendszer segít, hogy az utasai mindig időben elérjék az uticéljukat. Figyelemmel kísérheti autója állapotát is így mindig tudni fogja ha Ford Transit Minibuszának szervizelésére van szüksége.

 • Ford Transit Minibusz halad a városban

  Tartja a sebességet

  A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Minibusz sebességét.

 • Ford Transit Minibusz szenzorai érzékelik a gyalogosokat

  Ütközésmegeleőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket.

 • 230 V-os elektromos csatlakozóaljzat a Ford Transit Minibuszban

  Fejlett csatlakozóaljzat

  Választható extra a vezetőülés és az első utasülés között elhelyezett 150 W-os, 230 V-os elektromos csatlakozóaljzat, melyről adapter nélkül is kényelmesen feltölthető egy laptop, vagy más hasonló készülék. 

 • Ford Transit Minibusz Blazer Blue színben
 • Ford Transit Minibusz Frozen White színben
 • Ford Transit Minibusz Magnetic színben
 • Ford Transit Minibusz Race Red színben
 • Ford Transit Minibusz Diffused Silver színben
 • Ford Transit Minibusz Moondust Silver színben
 • Ford Transit Minibusz Ageta Black Metallic színben
 • Ford Transit Minibusz Blue Metallic színben

Válassza az Önhöz illő színt

Lehetetlen rosszul dönteni

A Ford Transit Minibusz nagy, 3 rudas hűtőrácsot, stílusos motorháztetőt és lökhárítót, valamint jellegzetes LED fényszórókat kapott.

Galéria

Utazzon stílusosan

Érdekli a Ford Transit Minibusz?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Minibusz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével