Ford Transit Connect halad az úton

Új Ford Transit Connect

Hódítson meg minden környéket

 • 3,7 m3 Max. raktér
 • 820 kg Max. teherbírás
 • 2 150 mm Max. raktérhossz

Új Ford Transit Connect készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Szállítson többet

Mozgásban tartja a vállalkozását

A Ford Transit Connect méreteit megnövelték a nagyobb raktér és teherbírás érdekében. Kétféle raktérhossz közül választhat, mindkettő két szabványos Euro raklap elhelyezésére alkalmas. Az utastérben két 45 W-os USB-C töltőaljzat található, melyek alkalmasak laptopok és elektromos szerszámok akkumulátorainak, mobiltelefonok és hordozható tápegységek töltésére. Ezen felül egy 12 V-os aljzatot is talál a raktérben.

Főbb funkciók

Munkavégzés hatékonyan és kényelmesen

 • Ford Transit Connect töltés közben

  Erőteljesen hatékony

  A Ford új EcoBlue dízelmotorjai az eddigi legerősebbek: jobb teljesítményt és figyelemre méltó üzemanyag-hatékonyságot nyújtanak, és mostantól választhatók összkerékhajtással is. Most először plug-in hibrid változatban is kapható, amely akár 110 km-es hatótávolságra is képes. Tökéletes olyankor, ha munkája alacsony károsanyag-kibocsátású zónákba viszi.

 • Ford Transit Connect első utastere

  Csatlakoztathatóság

  A Transit Connect 10,25"-os digitális műszerfalának segítségével számos járműadat alapján szabhatja testre a kijelzőt. A 10"-os színes érintőképernyő zökkenőmentesen csatlakozik okostelefonjához, és alapfelszereltségként biztosítja a csatlakoztatott navigációt. Emellett számos hasznos járműadattal kapcsolatos információhoz férhet hozzá.

 • Ford Transit Connect halad a városban

  Vezetéstámogató technológia

  A Ford Transit Connect a legátfogóbb vezetéstámogató funkciókat kínálja, beleértve az automatikus fényszórókat, az Ütközésmegelőző rendszert, a Sávtartó segédet, a Táblafelismerő rendszert, a Kikerülő segédet, a LED fényszórókat adaptív fényszóróvezérléssel, valamint az első és hátsó parkolóradart.

 • Ford Transit Connect áll az épület előtt

  Vadonatúj dizájn

  Remekül fest. Keményen dolgozik. A teljesen újragondolt Ford Transit Connect. Lenyűgöző külső megjelenés dinamikus áramvonalakkal, merész első hűtőráccsal, választható figyelemfelkeltő karosszériaszínekkel, valamint stílusos és tágas belső térrel.

Galéria

Remekül fest, keményen dolgozik

Érdekli a Ford Transit Connect?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Connect modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével