Ford Focus ST halad a versenypályán

Ford Focus ST

Minden részletében az utakra hangolva

A teljesítmény bajnoka

5 ajtós és kombi változatban is

A teljesítmény inspirálta, minden részletében az utakra hangolták. Az új Focus ST egy olyan nagyteljesítményű ferdehátú, mellyel megtapasztalhatja a tökéletes Ford Focus vezetési élményt. Minden korábbinál intelligensebb, fejlett csatlakoztatott funkciókkal rendelkezik, 5 ajtós vagy kombi karosszériás modellként is elérhető.

Teljesítmény és hatékonyság

Ünnepelje a lázadást

A Focus ST-ben kiváló teljesítményű, 2,3 literes Ford EcoBoost benzinmotor található, amely 420 Nm nyomaték mellett 280 lóerőt biztosít, és kevesebb mint hat másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre. Az elektronikus, részlegesen önzáró differenciálmű folyamatosan elemez számos különböző érzékelőből származó adatot, és ezáltal maximalizálja az irányítást a kanyarokban. A Focus ST precízen kialakított alvázát Folyamatos lengéscsillapítással (CCD) kombinálták, amely állandóan módosítja a hátsó felfüggesztés beállításait a kiemelkedő vezetési minőség és dinamika biztosítása érdekében.

A választható vezetési üzemmódok a vezetési körülményeknek megfelelően módosítják a járműbeállításokat, például a gázadást, valamint a kormány és a sebességváltó beállításait. Az új Focus öt különböző vezetési módot kínál: Normál, Eco, Sport, Slippery (Csúszós út) és Trail (Terep).

Ford Focus ST halad a kanyarban

A szabadon engedett erő

A Ford Focus ST legfontosabb jellemzői

 • Férfi nekitámaszkodik a Ford Focus ST modellnek

  Teljesítményre született

  A Focus ST 2,3 literes EcoBoost benzinmotorja 420 Nm forgatónyomaték mellett 280 lóerő teljesítményre képes. Az részlegesen önzáró differenciálmű, a folyamatosan kontrollált lengéscsillapítás és a választható vezetési módok dinamikus vezetési élményt nyújtanak.

 • Navigáció a Ford Focus ST középső konzolján

  Ford SYNC 4

  A Csatlakoztatott navigációval ellátott Ford SYNC 4, a Ford Secure és a 13,2 ”-os érintőképernyő a FordPass alkalmazáson keresztül zökkenőmentesen integrálható okostelefonjával, így a telefonhívásoktól a távoli záráson át a zenéig és a navigációig mindent vezérelhet.

 • Ford Performance ülések a Ford Focus ST modellben

  Performance ülések

  A Ford Performance által fejlesztett, 14 pozícióban állítható első sportülések a tökéletes vezetési testhelyzetre vannak optimalizálva. A négyféleképpen állítható deréktámasz magas szintű megtámasztást és kényelmet biztosít.

 • Manuális sebességváltó a Ford Focus ST modellben

  Sebességváltás

  Elérhető 6 sebességes manuális vagy 7 sebességes automata váltós változatban. A Focus ST-t kifejezetten a vezetési dinamika javítására és az üzemanyagfogyasztás csökkentésére tervezték.

 • Ford Focus ST színben
 • Ford Focus ST színben
 • Ford Focus ST színben
 • Ford Focus ST színben
 • Ford Focus ST színben
 • Ford Focus ST színben

Színt választani könnyű

Rosszul dönteni lehetetlen

A Focus ST kitűnik a tömegből új orrkialakításának köszönhetően: méhsejtes hűtőrács, szembetűnő, LED fényszórók beépített ködlámpákkal.

Vezetési élmény

Teljesítmény inspirálta megoldások

 • Ford Focus ST halad a versenypályán

  Ford Co-Pilot360

  A Ford Co-Pilot360 számos műszaki megoldás egyesítésével igyekszik kényelmesebb és élvezetesebb vezetési élményt biztosítani. Az Adaptívsebességtartó automatika például az Ön előtt haladó járműhöz igazodva automatikusan szabályozza a sebességet. A rendszer még arra is képes, hogy az érzékelt sebességkorlátozó táblák alapján módosítsa az autója sebességét.

 • Ford Focus ST első fényszórói

  LED első fényszórók

  Az új Mátrix LED-izzós fényszórók – beépített ködlámpákkal és jellegzetes nappali menetfénnyel – kiemelkedő látási viszonyokat biztosítanak, szemet gyönyörködtető dizájnnal. Az adaptív első világítási rendszer optimalizálja a fényszóró fényét, hogy megfeleljen az adott vezetési körülményeknek, például az autópályás, városi vagy országúti vezetéshez, valamint a parkolási és kanyarodási manővereknek is.

 • Ford Focus ST első utastere

  Digitális műszerfal

  A Ford Focus ST 12,3"-os, digitális műszerfalán nagy felbontásban, intuitív, jól látható, könnyen értelmezhető ikonokként jelennek meg a vezetési adatok. Rangsorolhatja, hogy milyen információ jelenjen meg, beleértve a navigációs figyelmeztetéseket, valamint beprogramozhatja az egyes vezetési üzemmódok előnyben részesített beállításait.

 • Ford Focus ST halad az úton

  Sávtartó automatika

  Az előretekintő kamerák érzékelik, ha autója véletlenül elhagyja az adott sávot. A rendszer ezután a kormány rezegtetésével figyelmezteti Önt, és még kíméletes kormányrásegítést is alkalmaz, hogy visszavezesse a megfelelő sávba.

 • Ford Focus szenzorai érzékelik a keresztirányú forgalmat tolatás közben

  Segít a tolatásban

  Korlátozott látótávolságú területekről való kitolatáskor segít észlelni a körülményeket. A rendszer érzékeli, ha jármű közeledik oldalról, és hangjelzéssel, valamint a visszapillantő tükörben megjelenő figyelmeztető fénnyel jelzi a jelenlétét.

 • Holttérfigyelő rendszer figyelmeztet a visszapillantó tükörben

  Holttérfigyelő rendszer

  A rendszer radarérzékelőkkel pásztázza a holtterében tartózkodó járműveket. Ha a rendszer másik járművet észlel, a két oldalsó visszapillantó tükörbe beépített fényjelzéssel figyelmezteti Önt.

Férfi sétál a Ford Focus ST mellett

Ötcsillagos biztonság

A Ford biztonság iránti elkötelezettségének köszönhetően az új Focus a legmagasabb, ötcsillagos NCAP besorolást kapta. Akár 130 méterrel előre észleli a potenciális ütközésveszélyt gyalogosokkal és más járművekkel, és figyelmezteti Önt a jelenlétükre. Ha Ön nem reagál, a rendszer automatikusan fékez Ön helyett. Észleli, ha a gumiabroncsok kezdenek veszíteni a nyomásból, és a műszerfalon figyelmezteti Önt.

Praktikum

Kényelmes és sokoldalú

 • Férfi kitesurf deszkát helyez a Ford Focus csomagterébe

  Kézhasználat nélküli csomagtérajtó

  Ha tele van a keze, egyszerűen lendítse meg a lábát a hátsó lökhárító alatt. A Focus kombi észleli, ha a kulcsa a közelben van, és a csomagtér ajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik.

 • BO hangszórók

  B&O hangrendszer

  Kiváló hangzás és stílusos dizájn. Ezt a prémium minőségű, 10 hangszórós hangrendszert szakértő B&O hangmérnökök tervezték és hangolták az új Focushoz.

 • Ford kulcsok

  Ford MyKey

  A Ford MyKey rendszer lehetővé teszi, hogy ha esetleg kölcsönadja a Focust egy másik sofőrnek, saját maga megnyugtatására beállíthasson sebességkorlátozást, biztonságiöv-emlékeztetőket, sőt, korlátozhatja a hangrendszer hangerejét is.

 • Kéz megérinti a Ford Focus kilincsét

  Kulcsnélküli indítás

  A rendszer érzékeli, ha van Önnél kulcs vagy a FordPasshoz csatlakoztatott eszköz, így anélkül is bezárhatja vagy kinyithatja az autót, hogy a kulcsot ki kellene venni a zsebéből vagy a táskájából.

 • A Ford Focusban űlő nő a panorámatetőn keresztül

  Panorámatető

  A két irányban állítható panorámatető dönthető vagy teljesen visszahúzható. A napfényvisszaverő üveg biztosítja, hogy a belső tér ne melegedjen át, így biztosított a kellemes utazás.

 • Ford Focus első szélvédő jégtelenítés közben

  QuickClear első ablakfűtés

  Fagyos reggeleken gyorsan jégtelenítheti a szélvédőt. A vékony fűtőszálak másodpercek alatt felmelegítik a szélvédőt, jégtelenítik, párátlanítják az üveget, és kiolvasztják az ablaktörlő lapátokat is.

Érdekli a Ford Focus ST?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Focus ST modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével