Férfi használja a FordPass alkalmazást

FordPass

Használja ki autója intelligenciáját!

FordPass csatlakoztathatóság

Csatlakoztatott világ, csatlakoztatott járművek

Párosítsa a FordPass alkalmazást a FordPass Connect modemmel[1], hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

Könnyed kapcsolódás

Bárhol és bármikor kapcsolatban maradhat járművével

 • FordPass az okostelefonon

  Távirányítású zár

  Soha többé nem kell tűnődnie azon, hogy bezárta-e az autót, amikor túl messze van ahhoz, hogy ellenőrizze. A FordPass segítségével bárhonnan távolról bezárhatja az autót és feloldhatja a zárolást, így nyugodtan folytatódhat a napja.

 • Ford modell távindítása FordPass applikációval

  Távindítás

  Hideg a reggel? Fűtse fel autója utasterét és jégmentesítse az ablakokat, még mielőtt akár a cipőjét is bekötné! A távindítás lényege az, hogy Ford járműve Önnel egyidőben áll indulásra készen.

 • FordPass használata

  Helymeghatározás

  Nem találja Ford járművét a forgalmas parkolóban? Vagy kölcsönadta egy szerettének? Esetleg egyszerűen csak szeretne meggyőződni arról, hogy az autója ott van-e, ahol hagyta? A FordPass térképen jeleníti meg a jármű utolsó rögzített helyét.

Itt a holnap

Technológiák az elektromos jövő számára

Oszlopok

 • Töltőállomás kereső

  Könnyedén megkeresheti a töltőállomásokat a közelében vagy az útvonal mentén, részletes információt kap a töltőtípusokról és a várakozás közben a töltőponton igénybe vehető szolgáltatásokról is. Rábízhatja a feladatot az autóra, amely szükség esetén automatikusan újratervezi az utat egy adott töltőponthoz.

 • Hatótáv ellenőrzés

  Egyszerűen elérheti a legtávolabbi úticélokat, ha az akkumulátora is képes rá. Az Intelligens hatótáv a vezetési szokásait, az időjárás-előrejelzést és a közösségi forrásokból származó adatokat használja fel a fennmaradó hatótáv pontos előrejelzésére. Segít megtervezni az utazást és a töltési megállókat.

 • Utazástervező

  Állítsa be a kívánt úti célt, és az alkalmazás kidolgozza a legjobban elérhető útvonalat, valamint megtervezi az útközbeni töltéseket. A FordPass tisztában lesz a fennmaradó hatótávval, és előre tájékoztaja Önt a teljes útvonal időtartamáról, beleértve a töltési megállókat is.

 • Töltés állapota

  Csatlakoztassa az autót, hagyja a töltőn és lazítson! Ford járműve töltési szintjét az alkalmazásban követheti nyomon, és értesítést kaphat, ha elérte a kívánt töltési szintet és indulásra kész. Ha pedig valamilyen okból a töltő nincs csatlakoztatva, arról is tudni fog.

 • Indulási időpontok

  Az előnyben részesített indulási idők beállításával előkészítheti elektromos járművét az indulásra. Az alkalmazás automatikusan előre feltölti és beindítja a járművet, hogy felmelegedjen és indulásra készen álljon. Megkönnyíti az életét, és maximalizálja az akkumulátor hatótávolságát.

 • A töltés kifizetése

  A BlueOval™ Charge Network töltőhálózaton belüli zökkenőmentes töltési élmény érdekében kezelje a töltéseket a FordPass alkalmazáson keresztül! Rendelje hozzá az Ön által megadott fizetési módot az online Ford Fiókjához, és minden egyes töltés után e-mailben kapja meg a fizetési nyugtát.

Live Traffic

Azonnali forgalmi információk

Dugó bármikor előfordulhat, a késés viszont kivédhető. Megkaphat minden fontos forgalmi információt, és autója automatikusan újra is tervezheti az útvonalat a torlódások elkerülése érdekében. Ford járműve megvásárlása után korlátozott ideig ingyenes, a Ford-fiókon keresztül pedig az előfizetés könnyen kezelhető.

Mozgásban tartja

A Ford gondoskodik Önről és autójáról is

 • Ford Mach-E modell töltődik a háznál

  Állapotjelzések és járműállapot

  Nem az a fontos, hogy miről tud, hanem az, hogy milyen gyorsan tudja meg. Megtekintheti járműve műszaki állapotát egy szempillantás alatt, és szükség esetén értesítéseket is kap. Pontos információkat kap olyan létfontosságú adatokról, mint a keréknyomás és a fékfolyadékszint. Ha minden rendben van, nem fogja zavarni.

 • Nő hívja a segélyszolgálatot

  Országúti segélyszolgálat

  Segítséget kaphat útközben, majd nyugodtan folytatódhat a napja. Az alkalmazásban egyszerűen felveheti a kapcsolatot a Közúti Segélyszolgálattal, és nyomon követheti őket az Önhöz vezető úton. Ők megkapják a pontos tartózkodási helyét és a járművére vonatkozó információkat, hogy még érkezésük előtt tisztában legyenek a problémával.

 • Ford halad a belvárosban

  Egyszerű szervizelés

  A szervizelés legyen egyszerű, ezért így is terveztük. A FordPass praktikus szervizelési emlékeztetőket és értesítéseket biztosít, lehetővé teszi az egyszerű szolgáltatás-igénylést, és digitális nyilvántartást vezet a szervizelőzményekről, hogy ne Önnek kelljen foglalkoznia a papírmunkával.

 • Ford modell halad a városban

  Intelligens biztosítás

  A FordPass segítségével pénzt takaríthat meg a biztosítási díjakon. Egyszerűen ossza meg gépjárműve adatait a Biztosítójával, majd a Biztosító az Ön részére megállapított prémiumot ajánlja fel. A használat alapú biztosítás feltételei a vezetés módján vagy a ténylegesen megtett kilométereken alapulnak. 

Ford modellkínálat

A Ford teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Ford modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Ford modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében