Férfi Ford gépjárművet tankol

Ford kényelem és praktikum

Aprólékos, átgondolt kialakítás

Aprólékos, átgondolt megoldások

Az ördög a részletekben rejlik

 • BO hangszóró a Ford utasterében

  B&O hangszórók

  Jól megválasztott zenékkel még élvezetesebbé tehetjük a vezetést. Főleg, ha egy prémium minőségű hangrendszeren szólalnak meg a kedvenc előadóink. A B&O és a Ford együttműködésének köszönhetően olyan útitársra tehet szert, akit öröm lesz hallgatni.

 • Tolóajtó nyitott állapotban egy Ford modellen

  Könnyű be és kiszállás

  A Ford Könnyű hozzáférést biztosító ajtórendszerével igazán könnyű a be és kiszállás is. A "B" oszlop megszüntetésével 1,5 méteres akadálymentes nyílást alakított ki a Ford, így kényelmesen mozoghat és pakolhat.

 • Védőelem a Ford ajtaján

  Ajtóélvédő

  Szűk parkolóhelyeken az ember könnyen rányithatja az ajtót valamire. Ha viszont egy Ford ajtaját nyitja ki, előpattan egy védőelem, amely megvédi a fényezést és a szomszéd járművet is.

 • Quickclear jégteleníti a Ford első szélvédőjét

  Quickclear fűthető szélvédő

  Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

 • Ford KeyFree szenzora érzékeli a közeledő tulajdonosnál lévő kulcsot

  Ford KeyFree

  A Ford KeyFree Kulcsnélküli ajtónyitó- és indítórendszer még zsebben vagy táskában is érzékeli a felé közeledő személynél lévő kulcsot. Ilyenkor az autó ajtajai kinyílnak, és a beülő vezetőnek az indításhoz sem kell elővennie a kulcsot. Elég kinyomott kuplung mellett megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

 • Férfi üzemanyagot tankol a Ford gépjárműbe

  Ford Easy Fuel

  Ez a rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot tankoljon, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem lehet bedugni a töltőnyílásba. A Ford Easy-Fuel tanksapka nélküli rendszernek köszönhetően a piszkos tanksapkát sem kell többé megfognia!

 • Multi-Contour ülések a Ford utasterében

  Multi-Contour ülések

  A Multi-Contour ülés Active Motion masszázsfunkcióval talán a legkényelmesebb ülés, amelyben valaha ült. A még tökéletesebb illeszkedés érdekében 10 módon állítható, hűtéssel és fűtéssel fokozva a kényelmet. Nevéhez hűen azonban legjobb szolgáltatása a masszázs. Tizenegy enyhén mozgó párnája vezetés közben szinte wellness élményt biztosít.

 • Ford első utastere

  Aktív zajcsökkentés

  A motor, a szél, a hajtómű és az útburkolat beszűrődő zaját utastérben elhelyezett mikrofonok érzékelik. A rendszer az érzékelt zajt elemzi, és a hangszórókon keresztül olyan hanghullámokat állít elő, amelyek a nem kívánt 'zajhullámokat' kioltják. Az eredmény csendesebb, nyugalmasabb utastér, amely kedvezően befolyásolja a vezető összpontosítását és fáradékonyságát.

 • Ford MyKey beállítás a Ford közéspő kijelzőn

  Ford MyKey

  Ennek a technológiának a segítségével megszabható az autó maximális sebessége, beállítható biztonságiöv-emlékeztető, de még a hangrendszer maximális hangereje is. Csak helyezze be a kívánt kulcsot a gyújtáskapcsolóba, indítsa be az autót, majd az egyszerű utasítások szerint programozza be a Ford MyKey kulcsra érvényes korlátozásokat!

Ford SYNC 4A

A SYNC rendszer követkető generációja

A Ford SYNC 4A egy autóba épített, felhőkapcsolattal rendelkező, ultramodern kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú technológia hatékonyabb útvonaltervezést és fejlettebb beszédfelismerést kínál, a szoftverfrissítéseknek köszönhetően pedig az autó képességei folyamatosan fejlődnek. A vezeték nélküli okostelefon-integráció, az elektromos járművek esetében elérhető töltéskezelés, az új, 15,5”-os érintőképernyő és még számos egyéb szolgáltatás révén az új SYNC 4A páratlan élményt kínál az új Ford tulajdonosok számára. A Ford SYNC 4A kompatibilis modellekről keresse a Petrányi Autó Ford márkakereskedéseit.

 • Legmodernebb technológiák: A 15,5”-os, osztott kezelőfelületű érintőképernyő különböző funkciók egyidejű megjelenítését és kezelését teszi lehetővé. Az új SYNC 4A teljesítménye és adatfeldolgozási sebessége kétszerese az előző generációénak. A rendszer ráadásul képes megjegyezni az Ön beállításait, automatikusan módosítani a képernyő tartalmát és hasznos tanácsokkal segíteni Önt utazás közben.
 • Csatlakoztatott navigáció: A SYNC 4A rendszer navigációs képességei – az Ön igényeinek megfelelően  - folyamatosan fejlődnek. A felhőalapú technológiának köszönhetően az autó térképadatai a hálózaton keresztül rendszeresen frissülnek, a valós idejű forgalmi adatok pedig pontosabb és hatékonyabb útvonaltervezést tesznek lehetővé. További hasznos segítség az utazások során az időjárással kapcsolatos legfrissebb információk, és a tervezett útvonal mentén az adott töltöttséggel elérhető nyilvános töltőállomások megjelenítése.
Ford SYNC 4A a Ford Mustang Mach-E középső kijelzőjén

Ford modellkínálat

A Ford teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Ford modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Ford modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi Mustang kulcsot tart a kezében