Ford Transit Custom Nugget lakóautó áll az erdő szélén

Új Ford Transit Custom Nugget

Újratervezve a még nagyobb kalandokhoz

 • 5 db ülés
 • 4 db fekvőhely
 • 33 l friss víz

Kaland határok nélkül

Bárhová is vigye az útja

Érezze otthon magát a Ford Transit Custom Nugget lakóautóban! Extra sokoldalúsággal tér vissza a többzónás elrendezés. Ez a Nugget, újratervezve a még nagyobb kalandokhoz. 2024 végén pedig begördül a színre a plug-in hibrid (PHEV) Transit Custom Nugget is. Felvillanyozza a nyaralását - bárhová is vigye az útja.

Vegye szemügyre közelebbről

Praktikusabb, mint valaha

 • Két nő kempingezik a Ford Transit Custom Nugget lakóautó mellett

  Ebéd kilátással

  Fogyassza el kedvenc ételeit az új kempingasztalnál és két kempingszéken helyet foglalva. Ha befejezte, az új integrált tárolóhelyre egyszerűen el is pakolhatja őket.

 • Konyhai eszközök a Ford Transit Custom Nugget lakóautóban

  Otthoni kényelem

  Főzzön. Mosogasson. Kész is van. Az új beépített főző- és mosogatóegység két gázégővel rendelkezik, sőt most már hideg és meleg vízzel is. Ételkészítés - és takarítás - utazás közben, gond nélkül.

 • Nő sárgadinnyét helyez a konyhapultra a Ford Transit Custom Nugget lakóautóban

  Több hely, több lehetőség

  Átalakítva, hogy praktikusabb legyen, mint valaha. A Transit Custom Nugget konyha elrendezése 20%-kal több munkalapot tartalmaz. Praktikus 33 literes, fiókos hűtőszekrénnyel, plusz lágyan záródó reteszekkel és kiugró fogantyúkkal, hogy könnyen hozzáférjen mindenhez.

 • Nő fogja a zuhanyfejet a Ford Transit Custom Nugget lakóautóban

  Meleg a bojlerből

  Dacoljon az elemekkel! Egy beépített bojler meleg vízzel látja el a hátul felszerelt zuhanykifolyót. Az opcionális, csomagtérajtóra szerelhető sátor pedig privát szférát biztosít a forgalmasabb területeken.

Alakítsa úgy, ahogy szeretné

Tágas tér, fejlett technológiák

 • Háromszemélyes hátsó pad a Ford Transit Custom Nugget lakóautóban

  Állítható ülések

  Menet közben alakíthatja. Fűtött, háromszemélyes hátsó paddal, mely könnyen átalakítható étkező- vagy hálóhelyiséggé, valamint két forgatható vezetői székkel. Úgy konfigurálhatja a helyet, ahogyan szeretné.

 • Nő hőfokot állít a Ford Transit Custom Nugget utasterében

  Fejlett csatlakoztathatóság

  Találja meg következő úti célját. Maradjon kapcsolatban. Szórakozzon. Mindezt a 13"-os SYNC 4 érintőképernyőn a csatlakoztatott navigáció, az 5G modem és a vezeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay segítségével.

 • Két nő kerékpározni indul a Ford Transit Custom Nugget mellett

  Opcionális kerékpártároló

  Azokhoz a kalandokhoz, amelyekhez négy helyett két kerékre van szükség, opcionális kerékpárszállító áll rendelkezésre. Rögzítse kerékpárjait biztonságosan a lakóautó hátsó részéhez, és induljon el.

Galéria

Határtalan kalandozás stílusosan

Érdekli a Ford Transit Custom Nugget?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom Nugget modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével