Kia motorolaj a szerelp kezében

Kia tartozékok

Tegye Kia autóját még egyedibbé!

Eredeti Kia tartozékok

Házhozszállítással, kedvezményekkel

Minden Kia sofőr egyéniség. Az egyedi Eredeti Kia tartozékok széles választékából válogatva pedig személyre szabhatja Kiáját. A Petrányi Autó mögött álló 30 év tapasztalat és a több mint 150.000 darabos raktárkészlet egyaránt garancia a kiváló minőségre és a gyorsaságra.

Kia kiegészítők

Válogasson eredeti tartozékaink közül

Oszlopok

 • Kia gumiszőnyeg az utastérben

  Gumiszőnyeg

  Nem kell aggódnia az eső és hó miatt - ez a tartós, peremmel ellátott gumiszőnyeg nem engedi, hogy nedves, sáros és koszos legyen az autója beltere.

 • Kia tetőbox

  Tetőbox

  Mielőtt megpróbál minden poggyászt bezsúfolni a csomagtartóba, érdemes egy pillantást vetni letisztult és tartós Kia tetőboxainkra, melyek hihetetlen mennyiségű csomagot képesek elnyelni.

 • Kia tetőcsomagtartó

  Tetőcsomagtartó

  Az erős és tökéletesen illeszkedő tetőcsomagtartónak köszönhetően mindent magával vihet, amire csak szüksége lehet a következő téli kiruccanás során.

 • Kia festékjavító toll

  Festékjavító toll

  Önt is bosszantják az apró festékhibák és karcok, melyek a kedvenc Kiáján keletkeztek? Próbálja ki festékjavító tollainkat autója fényezéséhez illő színben és tüntesse el őket könnyedén.

Kia Lifestyle kollekció

Egyedi Kia logós termékeket keres?

Fedezze fel Kia kollekció termékcsaládot és válasszon a stílusához passzoló ruhákat, írószereket és egyéb kiegészítőket. A járművekhez hasonlóan, a Kia minden terméket magas minőségű anyagfelhasználás és modern dizájn jellemez, hogy biztosan megtalálja az Önhöz illőt.

Miért válasszon eredetit?

Tökéletes illeszkedés és kifogástalan működés

 • Kia fékbetét

  Álljon meg biztonságosan

  Nem köthet kompromisszumot, ha az utasai és a saját biztonságáról van szó. Az eredeti Kia fékekre és világításokra mindig támaszkodhat, amikor úton van, hiszen az eredeti Kia alkatrészek szigorú műszaki előírások és gyári szabványok szerint készültek, melyek garantálják a megbízható és tökéletes működést.

 • Kia kerék

  Kiváló megjelenés és stílus

  Megbízható és sokoldalú vezetési teljesítmény és gyönyörű megjelenés minden szögből, ez jellemzi az eredeti Kia felniket és külső-tükörborításokat. Úgy tervezték őket, hogy pontosan illeszkedjenek autójához és kiemeljék Kiája stílusát. Ráadásul nemcsak a Kia szigorú gyári szabványainak felelnek meg, hanem aerodinamikai szempontból is hatékonyak.

 • Kia ablaktörlőlapát

  Hasznos és kényelmes

  A maximális teljesítmény nem mindig a lóerőről szól. Az eredeti Kia ablaktörlőlapátok minden időjárási körülmény között kiváló láthatóságot biztosítanak, hogy Önnek már csak a vezetésre kelljen figyelnie. Emellett az elektromosan behajtható vonóhorog láthatatlanul, az alsó lökhárító mögött helyezkedik el, ha nincs használatban.

Gyakori kérdések

Alkatrész vásárlással kapcsolatos tudnivalók

 • Ha eredeti Kia tartozékokat választ, biztos lehet benne, hogy a felhasznált anyagok, a tervezés, a gyártás és a teljes műszaki specifikáció megfelel az eredeti gyári követelményeknek. Ez pedig fontos lehet a biztonság, teljesítmény, de akár a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás szempontjából is.

 • Az eredeti Kia tartozékok árcéduláján magasabb összeg szerepel mint a legtöbb alternatíváén - és mégis kevesebbe kerülnek a tulajdonosának. Hogyan lehetséges ez? A magas minőségű anyagoknak, tervezésnek és gyártásnak köszönhetően az eredeti tartozékok hosszabb élettartamúak és jobb teljesítményt nyújtanak, így ár-érték arányuk hosszútávon magasabb.

 • Igen. Ahogy az alkatrészek, úgy az eredeti Kia kiegészítők is autóikkal megegyező, kompromisszummentes minőségben készülnek, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkednek majd Kia modelljéhez - legyen szó stílusról, biztonságról, teljesítményről vagy kényelemről.

 • Minden eredeti Kia tartozékra és alkatrészre vonatkozik a Kia garancia. A részleteket, és a garancia időtartamát keresse a felhasználói kézikönyvben és az egyes termékekre vonatkozó útmutatóban.

 • Bizonyos esetekben ez a garancia elvesztését jelentheti, veszélyeztetheti az autója biztonságát és teljesítményét, de az is előfordulhat, hogy nem tudja az alkatrészt megfelelően beszerelni.

 • Mert biztos lehet benne, hogy a Petrányi Autónál minden felhasznált alkatrész eredeti Kia alkatrész, és minden elvégzett munkát a Kia által képzett szakemberek végeznek el, a gyári minőségnek megfelelően.

Rendeljen eredeti Kia alkatrészt!

Házhozszállítás? Igen. Folyamatos kedvezmények? Igen. A Petrányi Autó mögött álló 30 év tapasztalat és a több mint 150.000 darabos raktárkészlet egyaránt garancia a kiváló minőségre és a gyorsaságra.

Szerelő csavarkulcsot tart a kezében