Egy férfi közeledésével automatikusan kinyíló Kia csomagtérajtó

Kia technológia

Pozitív kölcsönhatás ember és gép között

Kia technológiák

Innovációk a biztonságért és a kényelemért

 • Kia Connect egy mobil kijelzőjén

  Kia Connect

  Új digitális korszakba repíti az autós élményt

  A Kia Connect egy új digitális korszakba repíti az autós élményt. Használja ki az autós csatlakoztathatóság jövőjét az új szintű vezérléssel.

 • Kia első utastere

  DRIVE WiSE

  Autonóm vezetés és támogató technológiák

  Bemutatjuk a DRIVE WiSE-t, a Kia új almárkáját, mely az autonóm vezetést és a támogató technológiákat foglalja magába.

Technológia inspirálta

Üdvözöljük a lehetőségek világában

 • Elektromosság

  A Kia a fenntarthatóság nevében az elektromos mobilitásra összpontosít. Európa egyik legnagyobb töltési hálózatával rendelkezik több, mint 500.000 "Kia Charge" töltőállomással, beleértve a nyilvános és az otthoni töltés opcióját is, amikkel könnyedén és hatékonyan töltheti járművét. A Kia örömmel nyújt fenntartható vezetői élményt és kényelmet a vásárlók számára.

 • Csatlakozás

  A Kia Connect lehetőséget nyújt a technológia és a mobilitás közti zavartalan kapcsolódásra. Segítségével optimalizálhatja a tervezett útvonalat, töltőállomásokat fedezhet fel és informált maradhat az OTA (over-the-air) segítségével egy biztonságosabb utazás érdekében.  A Kia elkötelezett amellett, hogy az utazásokat zökkenőmentessé és kényelmesessé tegye.

 • Önvezetés

  A Kia előnyben részesíti a biztonságot és az innovációt az önvezetés technológiájában, olyan egyedi alkalmazásokkal, mint az Autópálya Vezetési Asszisztens (HDA) és az Autópálya Vezetési Pilóta (HDP). Az autózás forradalmasításával a Kia autonóm szolgáltatása, fejlett szenzortechnológia segítségével és szigorú ellenőrzésekkel garantálja az utasok biztonságát.

Kia modellkínálat

A Kia teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Kia modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Kia modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében