Kia első utastere

DRIVE WiSE

Autonóm vezetés és támogató technológiák a Kia-tól

Gondtalan, örömteli vezetés

Vezetést segítő fejlett technológiák a Kia-tól

Bemutatjuk a DRIVE WiSE-t, a Kia új almárkáját, mely az autonóm vezetést és a támogató technológiákat foglalja magába. A vadonatúj márkával olyan intelligens biztonsági innovációkkal bővíti a Kia a már meglévő funkcióikat, melyek segítenek kiküszöbölni számos veszélyforrást és a mai forgalmas utakkal járó stresszt. Eközben pedig megváltoztatja azt is, ahogy kapcsolatba lép Kiájával. Önre nézve ez megnövekedett biztonságot és gondtalan, örömteli vezetést jelent.

DRIVE WiSE technológiák

Vezetőtámogató rendszerek

 • Autonóm Vészfékrendszer ábra

  Autonóm Vészfékrendszer

  Az Autonóm Vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérséklésében, ha emberi reakciót nem észlel. Az autó első lökhárítójára szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyeli többek között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.

 • Autonóm Autópálya Vezetés ábra

  Autonóm Autópálya Vezetés

  Az autonóm autópálya vezetés a Kia radarjának és LiDAR-jának (Fény- és Távolságérzékelő Radar) felhasználásával értelmezi a sáv felfestéseit, így az autót a sávban tartja, valamint sávot vált előzés vagy útvonal váltás céljából. A rendszernek köszönhetően a sofőrnek számos helyzetben nem kell használnia a kormányt, az indexet, illetve a gáz- és fékpedálokat.

 • Forgalmi Dugó Asszisztens ábra

  Forgalmi Dugó Asszisztens

  A Forgalmi Dugó Asszisztens feltérképezi a teret az autó előtt a nagy forgalomban és felismeri azokat a helyeket a többi sávban, ahova biztonságosan áttérhet és nagyobb teret nyerhet torlódás esetén. A rendszer külső szenzorokat használ, hogy biztonságos távolságot tartson fenn az Ön előtt haladóktól.

 • Ütközésre figyelmeztető rendszer ábra

  Ütközésre figyelmeztető rendszer

  A rendszer hang valamint vizuális jelzésekkel figyelmezteti a sofőrt, ha az előtte haladó hirtelen lefékez, így segít elkerülni a ráfutásos baleseteket. A jelzések felhívják a sofőr figyelmét a veszélyre mielőtt az autonóm vészfék rendszernek kellene közbelépnie és megállítania az autót.

 • Holttérfigyelő Rendszer ábra

  Holttérfigyelő Rendszer

  Szüntesse meg a holttereket! A Holttér Figyelő Rendszer feltérképezi a beláthatatlan tereket és az oldalsó visszapillantó tükörben vizuális jelzésekkel figyelmezteti Önt, ha egy másik jármű a holtterébe kerül.

 • Intelligens Sebességtartó Automatika ábra

  Intelligens Sebességtartó Automatika

  Az intelligens sebességtartó automatika radar segítségével érzékeli a távolságot az Ön előtt haladók és autója között. Ha a biztonságosnak megállapított távolság nem áll fenn, a rendszer csökkenti a sebességet, sőt, meg is állítja az autót, amíg a másik jármű eltávolodik.

 • Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer ábra

  Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

  A Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer hang és vizuális jelzésekkel a kijelzőn figyelmezteti a sofőrt, ha véletlenül letér a sávról.

 • Sávtartó Asszisztens ábra

  Sávtartó Asszisztens

  Nem kell aggódnia, hogy kisodródik sávjából. A Sávtartó asszisztens figyelmezteti, sőt, vissza is kormányozza az autót pontosan oda, ahol lennie kell.

 • 360 kamera rendszer ábra

  360˚ kamera rendszer

  20 km/óra sebesség alatt a 360˚-os kamera rendszer négy nagy látószögű képet kombinálva madártávlati nézetet nyújt az autót körülvevő térről.

 • Hátsó Keresztirányú Forgalom Felügyelet ábra

  Hátsó Keresztirányú Forgalom Felügyelet

  Nem fogják kellemetlen meglepetések érni, amikor a parkolóhelyről tolat ki. A Hátsó Keresztirányú Forgalom Felügyelet figyelmeztet minden Ön mögött elhaladóra a sávban, ahova kitolat. Kizárólag a Holttér figyelő rendszerrel együtt érhető el.

 • Távolsági Fényszóró Asszisztens ábra

  Távolsági Fényszóró Asszisztens

  A Távolsági Fényszóró Asszisztens érzékeli a fényforrásokat az autó körül, a többi jármű és az utca fényeit is beleértve, és automatikusan szabályozza a távolsági fényszórót a lehető legjobb láthatóság érdekében, anélkül, hogy másokat elvakítana.

 • Dinamikus Kanyarfényszóró ábra

  Dinamikus Kanyarfényszóró

  A dinamikus kanyarfényszóró növeli az út láthatóságát azáltal, hogy a fényeket a kormánnyal megfelelő irányba állítja, így az út nagyobb részét világítja be, ezzel még biztonságosabbá teszi a vezetést éjszaka és rossz látási körülmények között.

Kia a Petrányi Autó kínálatában

Érteni és kiszolgálni a mobilitási igényeket

A Kia mára nem csupán egy hagyományos autógyártó, hanem egy mobilitási márka. Olyan márka, amely érti az emberek mobilitási igényeit mind termékek, mind szolgáltatások tekintetében, kényelmes megoldásokat kínálva, tiszteletben tartva mindenki legértékesebb erőforrását, az időt. A Petrányi Autó is ezeket az értékeket tartja fontosnak, és minden erőfeszítésünket ezért tesszük!

Érdekli valamelyik Kia modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Kia modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében