Kia Connect egy mobil kijelzőjén

Kia Connect

Új digitális korszakba repíti az autós élményt

Kapcsolódás zökkenőmentesen

Új korszak az autózásban

A Kia Connect egy új digitális korszakba repíti az autós élményt. Használja ki az autós csatlakoztathatóság jövőjét a valós idejű információkkal és az új szintű vezérléssel, amely kényelmesen kéznél van.

Egyetlen modern rendszer

Kétféle kapcsolódási lehetőség

 • Nő a Kia Connect alkalmazást használja egy kávézóban

  Irányítsa távolról

  Élvezze a Kia vezérlését a telefonján keresztül! A Kia Connect mobil applikációjának segítségével távolról lezárhatja és kinyithatja a Kiája ajtajait. Abban is segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki az akkumulátorból azzal, hogy távolról indíthatja, állíthatja le vagy időzítheti a töltést.

 • Nő a Kia Connect alkalmazást használja

  Tartson kézben mindent

  Tudjon meg mindent a Kiája helyzetéről, a futási időről, megtett távolságról, vagy az elért legmagasabb sebességéről a Kia Connect mobil alkalmazás felületén! A "Keresd meg az autómat" funkcióval egyszerűen megtudhatja hova parkolt, így nem kell többé végigkutatni a hatalmas parkolókat vagy az ismeretlen utcákat.

 • Nő a Kia felé halad kávéval a kezében

  Spóroljon időt

  Tervezze meg és állítsa be az útvonalát előre a Kia Connect mobil applikációjában, aztán küldje el egyszerűen a Kiája fedélzeti navigációs rendszerébe! Sőt, irányíts vagy időzíts vele távolról a klímát, hogy már a beülés pillanatában a megfelelő hőmérséklet fogadja!

 • Nő a Kia kormánykerekét fogja

  Tartsa kézben az irányítást

  Élvezze, hogy értesítést kap minden fontos eseményről, arról, ha a riasztó bekapcsolt és ha diagnosztikai jelentés készül a Kiája működéséről! Megnézheti az időjárás előrejelzést, a várható legalacsonyabb hőmérsékletet, a napsütés és az eső valószínűségét.

 • Nő eltávolodik a töltőre helyezett Kia-tól

  Találja meg a tökéletes helyet

  Az online adatbázis - elektromos vagy plug-in hybrid modellek esetén - megmutatja a töltőpontokat, olyan részletes információkkal, mint a fizetési lehetőségek, foglaltság és a haszálható csatlakozó típusok. A töltők mellett a parkolóhelyekről is valós idejű adatokkal látja el. (Kizárólag EV és PHEV modellekhez)

 • Férfi megérinti a Kia középső konzolját

  Tervezzen gördülékenyen

  Ellenőrizze az okostelefonja naptárát a navigációs kijelzőn és hagyja, hogy a rendszer automatikusan elvezesse a következő találkozó helyszínére és hozzáadja a Kia Connect mobil applikációjához! Élvezze a kényelmes hozzáférést a telefonja névjegyeihez vagy a rádióállomás váltását hangutasítások használatával!

Készülékpárosítási útmutató

Készüljön fel a digitális korszak vezetési élményére

Oszlopok

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  Töltse le az alkalmazást

  Töltse le a Kia Connect appot a mobiltelefonja alkalmazás boltján keresztül.

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  Hozzon létre új fiókot

  Nyissa meg a Kia Connect alkalmazást és jelentkezzen be, vagy hozzon létre új fiókot!

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  Igazolja a személyazonosságát

  Adja meg a telefonszámát, a kapott ellenőrző kódot gépelje be az autó fedélzeti kijelzőjén.

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  QR kód beszkennelése

  Az applikációval közvetlenül beszkennelheti a QR kódot, alternatív megoldásként megadhatja az alvázszámot is.

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  Eszköz összekapcsolása

  Válassza ki az “Ellenőrző kód”-ot a jármű irányítópultján, írja be a megadott ellenőrző kódot a telefonos applikációban.

 • Kia Connect alkalmazás ábra

  Ezzel minden készen áll

  Mobil készüléke mostantól össze van kapcsolva autójával. A szolgáltatásokat az alkalmazásban érheti el.

Szolgáltatások

Kiemelt Kia Connect funkciók

 • Akkumulátor ellenőrzése

  Tökéletes töltés: hozza ki a legtöbbet az akkumulátorból! Indítsa el, állítsa le vagy időzítse távolról a töltési folyamatot! Ez nem csak kényelmesebbé teszi a kezelést, de minimalizálhatja a költségeket és a töltési időt miközben maximálhatja az akkumulátor élettartalmát. Mindezt kényelmesen, bárhonnan intézheti. Elérhető a tisztán elektromos és plug-in hibrid modellek esetén.

 • Klímavezérlés

  Állítsa be a hőmérsékletet a tökéletes vezetési élményhez: a tisztán elektromos modellek esetében távolról aktiválhatja, állíthatja a klímát, hogy mire beszáll, tökéletes hőmérséklet fogadja. Ez nem csak Önnek kényelmes, de a Kiájának is. A megfelelő hőmérséklet beállításával ugyanis az akkumulátorok válaszideje és energialeadása is optimálisan tartható már az indulástól.

 • Az utolsó kilométerek

  A "Navigálás az utolsó kilométeren" (Last Mile) funkcióval, mely a Kia Connect telefonos szolgáltatások része, a navigáció parkolás után is Önnel marad és elvezeti az autóból való kiszállástól egészen az úticéljáig. Önnek csak a parkolóhely megtalálásával kell foglalkoznia. A kiterjesztett navigációnak köszönhetően akkor is biztosan juthat el a céljához, ha nem ismeri a környéket.

 • Online navigáció

  Az online navigáció felhőalapú, valós idejű és múltbeli adatok alapján meghatározza a leggyorsabb útvonalat, bárhová is induljon. A rendszer ezt a változó forgalmi helyzeteknek megfelelően módosítja, így megbízható érkezési időt mutat.

 • Töltőpontok

  Az online adatbázis megmutatja az elektromos vagy plug-in hibrid modellek számára elérhető töltőpontokat olyan adatokkal kiegészítve, mint a fizetési lehetőségek, foglaltság és csatlakozó típusok.

 • Parkolás

  Tegye könnyebbé a parkolást, találja meg a parkolóhelyedet már érkezés előtt. A rendszer megmutatja a potenciális utcai és parkolóházas lehetőségeket, miközben a foglaltságokat színkódokkal jelzi.

Érdekli valamelyik Kia modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Kia modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében