Piros MG EHS halad a városban

MG 7 év garancia

Minőségben és megbízhatóságban a legmagasabb színvonal

7 év garancia

150 000 km futásteljesítményig

Az MG biztos abban, hogy termékei – a rendkívül alapos tervezés és csúcskategóriás gyártási sztenderdek és összeszerelési minőség miatt - minőségben és megbízhatóságban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Ezért az általuk gyártott és forgalmazott összes MG modellre teljes körű (általános műszaki-, átrozsdásodás elleni-, illetve az akkumulátorcsomag teljesítményére vonatkozó) garanciát vállal 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig.

Gyakori kérdések

A garanciával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

  • A garanciális időszak az első forgalomba helyezés napján kezdődik. Az MG (2021. 01.01-jét követően forgalomba helyezett) gépjárműveire 84 hónap (7 év) vagy 150 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) garanciát vállal. A garancia a garanciális időszak alatt minden egyes újabb MG tulajdonosra átszáll.

  • Igen, annak érdekében, hogy az MG által nyújtott garanciára jogosult legyen a jármű, teljes és pontos szerviztörténettel kell rendelkezned. Az MG által meghatározott karbantartási feladatokat, az előírt szervizterveknek megfelelően, eredeti (OE) alkatrészek és folyadékok felhasználásával kell elvégezni. További információért kérjük, olvasd el a Garancia Feltételek dokumentumot.

  • Az MG 24 hónap korlátlan, kilométer-korlátozás nélküli jótállást biztosít az MG eredeti cserealkatrészekre, hacsak a táblázatban a Garanciális kivételek másképp nem rendelkeznek. A jótállás szempontjából csak az MG által forgalmazott alkatrészek tartoznak az MG felelősségi körébe.

  • Amennyiben egy hivatalos MG-márkaszervizben végzett akkumulátor kapacitásellenőrzés során megállapítják, hogy a lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor kapacitása az új MG ZS EV eredeti értékének 70%-a alá csökkent, az akkumulátor javítására van szükség. A javítás során a sérült cellákat, cellacsoportokat kicserélik, vagy a hiba jellegéből adódóan az akkumulátort egy felújítottra vagy újra cserélik.

  • Az MG modellek gyártója 84 hónap (7 év) vagy 150.000 km (amelyik előbb bekövetkezik) garanciát vállal a nagyfeszültségű akkumulátorcsomagra, az elektromos meghajtó motorra, a teljesítmény elektronikai szabályzó vezérlőegységre (PEB) és a járművezérlő egységre (VCU), mint az alternatív meghajtású gépjárművek fő komponenseire.

  • A bérbeadásra használt járművek garanciája 3 év/100.000 km (amelyik előbb bekövetkezik). A Garanciális feltételek dokumentum 3. oldalán felsorolt valamennyi kizárás, valamint a Garancia Nyilatkozatban felsorolt valamennyi feltétel érvényes. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jogosultsághoz a járművet egy MG márkakereskedőnek bérbeadásra szánt járműként kell regisztrálnia az MG-nél, a bérbeadásra szánt jármű regisztrációs űrlapjának használatával. Ennek elmulasztása esetén a garancia érvényét veszti. Ez a korlátozás a nagyfeszültségű erőátviteli rendszer alkatrészeire és a lítium-ionos nagyfeszültségű akkumulátorra is vonatkozik.

  • Igen, a garancia a garanciális időszak alatt minden egyes újabb MG tulajdonosra átszáll.

  • Az MG garanciát vállal gépjárműve karosszériájának perforációja esetén a szervizkönyvben feltüntetett „Első forgalomba helyezés dátuma” bejegyzéstől számított 7 éves időtartamra. Az átrozsdásodás elleni garancia azzal a szigorú feltétellel alkalmazható, hogy a gépjárművet évente átvizsgálta egy hivatalos MG márkaszerviz a garancia időtartama alatt. Az MG márkaszerviznek ki kell töltenie egy MG korróziós garancia éves vizsgálati lapot, és le kell bélyegeznie az erre vonatkozó szerviz dokumentációját.

  • Igen, az MG Motor páneurópai garanciát biztosít, amely minden olyan országban érvényes, ahol hivatalos MG-engedéllyel rendelkező szervizek működnek.

Érdekli valamelyik MG modellünk?

Ha szeretne többet megtudni az MG modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével