Futurisztikus MG jármű

Történet

Hosszú múlt, fényes jövő ál az MG előtt

Mindig megelőzte a korát

A mai generáció igényeit szolgálja ki

Az MG a márka 1924-es, Morris Garages néven történt alapítása óta mindig is megelőzte korát. Az ikonikus márka, új modelljeivel a mai generáció igényeit szolgálja ki. Frissítve, elektromosítva, feltöltve és készen egy zöldebb jövőre.

Az MG küldetése

Fenntartható vezetés mindenki számára

 • Család beszáll az MG5 modellbe

  Mindenki számára

  Az MG számos modellel képviselteti magát Magyarországon, melyek együtt teljes mértékben lefedik a mai kor igényeit: benzines, plug-in-hybrid, illetve teljesen elektromos hajtáslánccal szereltek. Elérhetővé teszi a modern technológiát az autózásban azoknak, akik fiatalos lendületükkel készen állnak akár az elektromos életmódra is.

 • Nő beszáll egy MG modellbe

  Európában, európaiaknak

  Az MG-t az európai autósok számára tervezték: fenntartható, intelligens, praktikus és megfizethető járműveket kínál. A gépjárműveket a londoni stúdióval együttműködve az MG sanghaji formatervező stúdióiban fejlesztik, Kínában gyártják és már számos európai országban népszerűek.

 • Egy férfi és egy nő töltőre dugja az MG ZS EV modellt

  Fenntartható vezetés

  Az MG legmodernebb belső égésű és fenntartható elektromos járművek széles választékát kínálja a magyar autósoknak: kifejezetten európai ügyfelek számára tervezett és gyártott - egyedi vágyaik és igényeik szerint készült modellekkel.

 • Férfi elsétál egy MG modell melett

  Kapu az elektromos autók világába

  Az MG lehetővé teszi számára, hogy új életet kezdjen egy takarékos, környezettudatos, rendkívül fejlett terchnológiával és látványos formavilággal rendelkező autóval.

Érdekli valamelyik MG modellünk?

Ha szeretne többet megtudni az MG modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével