Két férfi kezet fog egymással

Megbízhatóság

7 év háromszoros gondoskodás

Biztonság és megbízhatóság

Élvezze nyugalomban a vezetést

Az autóvásárlásnál a biztonság és a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényezővé vált az autó kiválasztásakor, különösen mivel az MG modelleket gyakran használják családi és üzleti autóként. Minden autótulajdonos álma, hogy autóvásárlástól számított lehető leghosszabb ideig teljes nyugalomban élvezhesse a vezetést. Az MG innovatív megközelítése erre az igényre a 7 év háromszoros gondoskodás komplex szolgáltatáscsomag.

A szolgáltatáscsomag tartalma

Biztonságban bárhol és bármikor

 • MG EHS halad a városban

  7 év garancia

  Az összes MG modellre teljes körű, általános műszaki garancia jár 7 év vagy 150 000 km-ig, illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garancia.

 • MG ZS EV halad az úton

  7 év országúti segélyszolgálat

  Minden váratlan helyzetre megoldás. A call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban.

 • Férfi és egy nő töltőre helyezik az MG ZS EV modellt

  7 év ingyenes állapotfelmérés

  Biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek a jármű 7 fő rendszere állapotának évente egyszeri ingyenes ellenőrzésével.

MG modellkínálat

Az MG teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik MG modellünk?

Ha szeretne többet megtudni az MG modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével