Nissan Qashqai áll a téren

Új Nissan Qashqai

Kategóriateremtő crossover e-POWER hajtással

Merész, jellegzetes és intelligens

Fürge és modern lendületet sugároz

A megújult Qashqai fürge és modern lendületet sugároz, a friss külsejének köszönhetően. Az erősen átdolgozott külső mellett új szintre lépett a beltéri hangulat is a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően. Frissített Nissan Connect infotainment rendszer, kényelmi és biztonsági technológiával. A Qashqai a Nissan egyedülálló és innovatív hajtásláncával, az elektromosított e-POWER-rel is rendelhető.

Külső és belső megjelenés

Markánsabb benyomást kelt

Fontosabb jellemzők

SUV, magasabb szinten

 • Két Nissan Qashai áll a téren

  Friss külső

  A hűtőrácsot alapoktól fogva újra gondolták, hogy még markánsabb benyomást keltsen. Az új fényszórók tekintélyes megjelenést és még határozottabb kiállást biztosítanak. A lökhárító új alakot kapott és mostantól harmonikus színekben pompázik. A Nissan Qashqai palettájához három új szín csatlakozott.

 • Ancantara borítás a Nissan Qashqai belső terében

  Stílusos belső tér

  Új szintre lépett a beltéri hangulat a megújult anyagoknak és díszítéseknek köszönhetően. A Nissan Qashqai technósabb megjelenésű, több stíluselemmel és szemet gyönyörködtető részletekkel, a magasabb felszereltségi szinteknél új Alcantara borítással, új mintázatú anyagokkal, a japán kézművesiparra jellemző alapossággal.

 • Fejlett technológiák

  A Nissan Qashqai egy sor átfogó technológiai fejlesztésen esett át. A következő generációs, 360 fokos kamerarendszertől, mely minden nap hasznosnak bizonyul majd, a Google built-in rendszeréig, mely segítségével a Qashqai zökkenőmentesen beépül a hétköznapi digitális életbe.

Érdekli a Nissan Qashqai?

Ha szeretne többet megtudni a Nissan Qashqai modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében