Ford Transit Custom áll egy modern épület előtt

Ford Transit Custom

Kiváló tervezésű és kivitelezésű áruszállító

Ne érje be kevesebbel

Átgondoltabb és kifinomultabb áruszállítás

A Ford Transit Custom innovatív szolgáltatásai és intelligens technológiai megoldásai most tovább bővültek. Sőt, a továbbfejlesztett dízelmotoroknak és a modern hibrid hajtásnak köszönhetően még a hatékonysága is javult. Az eredmény egy minden eddiginél átgondoltabb és kifinomultabb áruszállító.

Legfontosabb jellemzők

Praktikus, kényelmes és időtálló

 • Ford Transit Custom telepakolt raktere

  Kategóriaelső raktér

  A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál a rakományhossz, szélesség és hasznos belső magasság szempontjaiból is. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok.

 • Csövek a Ford Transit Custom rakterében

  Átnyúló raktér

  A Ford Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is.

 • Ford Transit Custom középső érintőkijelzője

  Iroda négy keréken

  A Ford Transit Custom új mércét állít osztálya járművei elé. Kényelmes, időtálló, és olyan fejlett technológiákkal szerelték fel, melyek a vezetőre összpontosítanak. Ilyen például a legújabb, hangvezérlésű SYNC audio- és kommunikációs rendszer, mellyel mozgó irodáját még praktikusabbá tudja tenni.

 • Ford Transit Custom szenzorai érzékelik az előttük haladó gépjárművet

  Ütközésmegelőző rendszer

  Ütközésmegelőző rendszer, radar és kamera segítségével éberen figyeli a jármű előtti utat. A rendszer képes észlelni a más járművektől és a gyalogosoktól tartott távolságot – még sötétben is –, illetve felhívni a vezető figyelmét a lehetséges ütközésre.

 • Ford Transit Custom kerekei

  Biztosabb fékezés

  A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodnak a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni.

 • Holttérfigyelő rendszer jelez a Ford Transit Custom visszapillantó tükrében

  Holttérfigyelő rendszer

  Amint egy másik jármű – egy autó, kisteherautó vagy kamion – út közben belép a vezető holtterébe, a rendszer egy jól látható figyelmeztető jelzéssel hívja fel erre a figyelmét, a megfelelő oldalon lévő külső visszapillantó tükörben.

Galéria

Intelligens formatervezés

Érdekli a Ford Transit Custom?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével