Kia Ceed áll egy modern épület előtt

Kia Ceed

Sportosabb és merészebb, mint valaha

Kia Ceed készletről

Találja meg nálunk a leendő autóját

Egy inspiráló kapcsolat

A céltudatosság és az erő találkozása

 • Kia Ceed első megjelenése

  Előre a sportosság jegyében

  A Kia Ceed megújult orr részét az összetéveszthetetlen egyedi tigrisorr hűtőrács és a szatén króm díszítésekkel ellátott alsó "szárny" uralja. Az új első lámpatest teljes LED-fényszórót és LED-ködlámpákat rejt. A még sportosabb megjelenést olyan részletek teszik teljessé, mint a középső horizontális, valamint az új, háromszög alakú oldalsó dísz légterelők.

 • Kia Ceed hátsó megjelenése

  Erő és magabiztosság

  A sportos kifinomultság a hátsó kialakítást is meghatározza: az újratervezett hátsó lámpák 48 méhsejt stílusú LED fényforrása szemet gyönyörködtető, a hatást az új, fényes fekete diffúzor, és az egybefüggő szatén króm díszekkel ellátott lökhárító teszik teljessé. A hátsó LED-ek szekvenciális irányjelzőt is tartalmaznak.

 • Kia Ceed első utastere

  Vágyaihoz és igényeihez igazítva

  A kifinomult utastérben mindent a vezető köré terveztünk, a pilótafülke puha tapintású felületeitől a számtalan intelligens szolgáltatásig, amelyek összekötnek az autóval és a külvilággal. Szürke díszvarrással ellátott fekete velúr és bőr sportülések, különleges fekete tetőbélés, sportos GT jelzéssel ellátott kormánykerék, perforált bőr váltógomb várják.

 • Kia Ceed első megjelenése

  Tágas és feltűnő

  A Kia Ceed kompakt, ferdehátú kialakítása könnyűvé teszi a manőverezést és a parkolást, ugyanakkor meglepően sok helyet tartogat az utasoknak és a csomagoknak is. A tekinteteket mágnesként vonzó külsejét az olyan jellegzetes részleteinek köszönheti, mint a fényes fekete oldaltükrök, a markáns oldalsó küszöb és a gyémántmintázatú, 17 colos könnyűfém keréktárcsák.

Kia Ceed áll egy fal előtt

Kia Connect App szolgáltatások

A Kia Connect App segítségével távolról ellenőrizheti, hogy az autó ajtaja be van-e zárva, vagy megnézheti hogy hol parkolt le. Emellett átnézheti és távolról módosíthatja a Ceed kombi beállításait. Ráadásul az alkalmazás "Navigáció az utolsó kilométeren" funkciójának köszönhetően a telefonja kijelzőjén a kiszállás után, gyalogosan is elvezeti az útja végső céljáig.

Csatlakoztathatóság

Technológia csatlakoztatva

 • Középső konzol a Kia Ceed első utasterében

  Kia Connect fedélzeti szolgáltatások

  Kapcsolódjon a világhoz valós időben, élő adatokkal és kapjon meg minden információt zökkenőmentesen az utazásaihoz – a Kia Connect szolgáltatás által működtetett, naprakész forgalmi frissítésekkel ellátott online navigációval. Az online hangfelismerésnek köszönhetően pedig élvezze, hogy hangutasításokkal is megkereshet egy adott címet vagy helyet (POI).

 • Kia Ceed első utstere

  Nagy méretű, iker kijelzők

  A 10,25” méretű színes, nagy felbontású LCD érintőképernyő megmutatja a legrövidebb útvonalakat és rengeteg egyéb fontos tudnivalót. Eközben a 12,3” méretű, teljesen digitális TFT műszerfalon láthat minden fontos információt a járműről és az utazásról. Ennek kinézete az Ön által választott vezetési módhoz igazodik. Két kijelző, ami minden utazást élvezetesebbé tesz.

 • JBL hangszórók a Kia Ceed belső terében

  JBL prémium hangrendszer

  Hagyja, hogy a prémium hangrendszer összekösse az aktuális hangulatát kedvenc dalaival, lejátszási listáival, podcastjaival és még rengeteg mással. A 8 hangszóró és a fejlett Clari-FiTM zene-helyreállítási technológia javítja az MP3 fájlok minőségét, kiemelkedő hangzást, és utánozhatatlan élményt nyújt.

 • Vezeték nélküli töltőre helyezett telefon a Kia Ceed utasterében

  Vezeték nélküli okostelefon-töltő és US

  Ha okostelefonjának töltésre van szüksége, egyszerűen helyezze a középkonzol elején található vezeték nélküli töltőpadra. A kábeles töltéshez elöl és hátul is beépített USB-töltőportok várják a lemerült készülékeket.

 • Kia Ceed Deluxe White színben
 • Kia Ceed Casa White színben
 • Kia Ceed Black Pearl színben
 • Kia Ceed New Infra Red színben
 • Kia Ceed Penta Metal színben
 • Kia Ceed Lunar Silver színben
 • Kia Ceed Blue Flame színben
 • Kia Ceed Experience Green színben
 • Kia Ceed Yucca Steel Gray színben
 • Kia Ceed Sparkling Silver színben

Színt választani könnyű

Rosszul dönteni lehetetlen

A Kia Ceed megújult orr részét az összetéveszthetetlen egyedi tigrisorr hűtőrács és a szatén króm díszítésekkel ellátott alsó "szárny" uralja.

Érdekli a Kia Ceed?

Ha szeretne többet megtudni a Kia Ceed modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében