Nő áll a tengerparton mellett a Kia Sorento mellett

A Kia története

Nem csupán egy hagyományos autógyártó

Movement that inspires

Érteni az emberek igényeit

A Kia már nem csupán egy hagyományos autógyártó, hanem egy mobilitási márka. Olyan márka, amely érti az emberek mobilitási igényeit mind termékek, mind szolgáltatások tekintetében, kényelmes megoldásokat kínálva, tiszteletben tartva mindenki legértékesebb erőforrását, az időt. Ez nem csak üres beszéd. Ez a cél, amit követni fognak és amiért tesznek minden téren.

Egyesített ellentétek

A Kia dizájnfilozófiája

Oszlopok

 • Golyó gurul egy lejtőn

  Örömteli és hasznos

  A Kia a jövőbeli járműveinek hangulatára összpontosít. A jövőbeli tervezések egyesítik az érzelmeket a racionálissal, olyan járműveket hoznak létre, amelyek felszabadítják és inspirálják az utasok gondolatait. Hatással van az új szerves anyagok és a merészebb színek átvételére is, kifejezve a fiatalság és a játékosság érzését.

 • Fák az erdőben

  A természettel karöltve

  A gondolat a természettel való interakción alapul, amely a természeti és az emberi világban megtalálható részletek, formák és arányok alapján történik. Ez a pillér organikus, mégis bonyolult szerkezeteket és felületeket hoz létre a járművek belsejében; a külső formát világos és egyszerű vonalak és merész, folyamatosan változó felületek kombinációja jellemzi.

 • Fények és vascsövek

  Technológia és élet

  A Kia hozzáállása az új technológiákat és innovációkat foglalja magába, hogy elősegítse az emberek és a gépek közötti pozitív kölcsönhatásokat. A márka járművei a következő generációs autós felhasználói élményt veszik át a tervezésen és az innováción, valamint az autókon belüli kapcsolódási lehetőségek fejlesztésén keresztül.

 • 3D mesh ábra

  Erő a haladáshoz

  A Kia a márka tervezési erősségeire épít. A dizájnvezérelt átalakulásnak közelmúltbeli korszaka során elsajátított készségek és szakértelem felhasználásával és fejlesztésével a márka jövőbeli termékeinek dizájnja és elrendezése tovább fog fejlődni. A jövőbeli tervek a tapasztalatokra és a kreativitásra fognak támaszkodni az új tervek kitalálásához és megújításához.

 • Nő levegőt fúj ki a víz alatt

  Feszültség és higgadtság

  A Kia áthidalja az ellentétes erők és a kreatív kontrasztok közötti feszültséget, és felismeri a két ellentétes erőből fakadó tervezési egyensúlyt. Ez lenyűgöző tervezési koncepciókat kínál, amelyek éles, rendkívüli technikai részleteket használ a felületi feszültség megteremtéséhez – és egy harmonizált, jövőorientált tervezési elképzelés megvalósításához.

Történet

Ismerje meg a Kia márkaszemléletét

 • Nő táncolva sétál a Kia felé

  Egy mozdulattal kezdődik

  Minden kreatív tevékenység egy mozdulattal kezdődik! A mozgás megalkotóiként a Kia célja, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva ügyfeleinek, a közösségnek, és a világ lakosságának olyan közlekedési megoldásokat, termékeket kínáljon, amelyek inspirálóak útközben. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtanak, bizonyítva elkötelezettségüket legértékesebb erőforrás, az idő iránt. A gyarapodás és fejlődés eszméje világszerte ott él minden Kia munkatársban, akik minden nap elkötelezetten azon fáradoznak, hogy a márka céljait megvalósítsák és eljuttassák Önhöz.

 • Férfi kinyitja a nő számára a Kia ajtaját

  Nagy múlt

  A Kia nagy múltra tekint vissza az autógyártás területén, de valójában először kerékpárt kezdett gyártani, még 1944-ben. Több mint 75 éve mozgásba hozza az embereket. Büszkén nyújt olyan megoldásokat, amelyek segítenek az embereknek eljutni egyik helyről a másikra, összekötik őket egymással, és áthidalják a köztük lévő fizikai és érzelmi távolságot. A mozgás mindig is márka mozgatórugója, a közlekedés pedig a cég központi eleme volt. Ez változatlan marad a jövőben, bármilyen változás is történjen az iparágban.

 • Nő ül a Kia első utasterében

  A mozgás igénye

  Az emberiség folyamatosan fejlődik. Vándorolva egyik helyről a másikra, kontinenseken át. Ez az állandó mozgás iránti vágy kódolva van a DNS-ünkben. Mozgás közben új világokat fedezünk fel, új élményekkel gazdagodunk, új emberekkel találkozunk, és új nézőpontokat ismerünk meg. Inspirálódunk. A mozgás folyamatos változással jár mind környezetünket, mind önmagunkat tekintve. Mozgás közben van időnk gondolkodni.

 • Nő falat mászik egy Kia mellett

  Mozgás ihlette ötletek

  A Kia hiszi, hogy a mozgás ihleti az ötleteket. Ezért alkották meg Ön számára a teret az ötletekhez, és az időt azok megvalósításához. Céljuk, hogy olyan hasznos és kényelmes szolgáltatásokat kínálhassanak Önnek, amelyek időt szabadítanak fel, hogy az Ön számára legösztönzőbb dolgokkal foglalkozhasson: időt tölthessen a családoddal és barátokkal, utazhasson, vagy egyszerűen csak pihenhessen.

Kia modellkínálat

A Kia teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Kia modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Kia modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében