Ford Tourneo Custom halad az úton

Ford Tourneo Custom

Prémium kivitel és rugalmas beltér

Kifinomult személyszállítás

Első osztályú választás kalandoroknak

A tágas, akár nyolc személy számára is elegendő helyet kínáló Ford Tourneo Custom prémium kivitelű és rugalmasan alakítható beltere a személyautók kényelmével kényezteti utasait. Ráadásul az üzemanyag-takarékos dízelmotoroknak köszönhetően az eredmény egy minden eddiginél kifinomultabb és kényelmesebb személyszállító.

Legfontosabb jellemzők

Közelebb viszi céljaihoz

 • Ford Tourneo Custom első utastere vezetés közben

  Kényelmes utazás

  A Ford Tourneo Custom számos innovatív technológiával könnyíti meg vezetője dolgát. Ilyen például a sofőr által nem észlelhető járművekre figyelmeztető Holttérfigyelő rendszer vagy  az Intelligens sebesség asszisztens, mely a Táblafelismerő rendszer kamerájának segítségével észleli az érvényes sebességkorlátozásokat, és segíti annak betartását.

 • Ford Tourneo Custom második üléssorban hátrafordítható ülések

  Variálható kialakítás

  A második üléssorban található új, hátrafordítható ülések egyszerűen kialakítható, tárgyalószerű elrendezést tesznek lehetővé. A választott modelltől függően a harmadik üléssorban háromszemélyes 2+1 elrendezésű, illetve különálló, kivehető, lehajtható ülések érhetőek el. A prémium minőségű szövet-, részben bőr és bőrkárpitok, a praktikus tárolórekeszek teljes kényelmet nyújtanak.

 • Ford Tourneo Custom első utastere

  Vezessen igazi luxusban

  A Tourneo Custom számos olyan felszereltséggel rendelkezik, ami fokozza a vezetési élményt. Az állítható vezetőülés, a fűthető első ülések és a négy irányba állítható kormányoszlop ideális környezetet teremtenek a vezetéshez. A műszerfal kijelzője minden fontos információról tájékoztat, amiről szükséges, így akár csúszós útfelületen és megrakodva is magabiztosan irányítható a jármű.

 • Ford Tourneo Custom csomagtere telepakolt állapotban

  Élvezze az utazást

  A Tourneo Custom minden ülése kivételes utazási élményt kínál. A rugalmasan variálható hátsó üléseknek köszönhetően számos konfigurációs lehetőség áll rendelkezésre az utastér és a csomagtér arányainak meghatározásában. A hosszú tengelytávú változat (L2) pedig még nagyobb csomagteret biztosít.

 • Ford Tourneo Custom szenzorai érzékelik az előttük haladó gépjárművet

  Védelem a gyalogosoknak

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működteti a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát.

 • Ford Tourneo Custom áll egy ház előtt

  Gazdaságos üzemeltetés

  A Tourneo Custom nem ismer kompromisszumokat. Egyszerre nyújt elismerésre méltó teljesítményt és gazdaságos üzemeltethetőséget. Minek köszönhető mindez? Többek között az új Ford EcoBlue 2,0 literes dízelmotornak, a gazdaságosabb sebességváltást eredményező automata váltónak, valamint az Auto Start-Stop rendszernek.

Többféle meghajtással

Válassza ki az Önnek megfelelőt

 • EcoBlue Hybrid

  Segítségével csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása, mivel a belső égésű motort egy kisméretű, akkumulátoros elektromos motor is támogatja. A 48 Voltos áramforrást a jármű kinetikus energiája, valamint a regeneratív fékezésből nyert erőforrás menet közben is képes feltölteni. 

 • EcoBlue

  A Tourneo Custom típusokhoz négy különböző, 2 literes Ford EcoBlue dízelmotor is választható, akár 185 lóerős teljesítménnyel. Az AdBlue katalizátoros rendszer az NOx kipufogógázt nitrogénre és vízre bontja, így a motor a legszigorúbb Euro 6.2-es kibocsátási előírásoknak is megfelel.

Galéria

Prémium és kifinomult megjelenés

Érdekli a Ford Tourneo Custom?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével